thomson TVyi almak istiyorum ancak siyah olan 32WH412B modeli sadece teknosanın internet şubesinde mevcut, eğer burdaki bayiisinden alacaksam gri olan 32WH402B modelini almak zorunda kalacağım. Daha önce hiç internetten alış-veriş yapmadığım için biraz endişelerim var, oysaki siyah olanını o kadar çok istiyorum ki... burda ki şube internetteki şubeden getirtemiyormuş, Türkiye'nin başka yerinde de yokmuş siyah olanı...
Sizin tavsiyeniz ne yönde, hangisinden alayım, özellikle siyah olanını kullanan arkadaşlarda yorumlarıyla katkıda bulunurlarsa çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler!!!
S iyah olan kasa ses sistemi dolby diğerinden tek farkı bu ben kullanıyorum ön kısmı siyah arka kısmı gri ok
32wh412b siyah 32wh402 gri kasa internetten sipariş verebilirsin bir sorun cıkmaz kacırma ok
peki sehbası ne renk? yani siyah olanı alırsam sehbası da gri olarak mı geliyor ? sırıtıyormu yoksa görsel olarak harika mı duruyor?
ayrıca sence ses olarak dolby çok fark edermi (bence eder) :)
Teşekkür ederim, galiba internetten siparış vereceğim, peki herhangi bir arıza anında nasıl oluyor? Sizce Thomson'un samsun yetkili servisi varmıdır ki ? Aksi halde samsun şubesinden alırsam TV'yi direk onlar ilgilenmeyeceklermi herhangi bir arıza durumunda?
sehba siyah uyum mükemmel
herilde servisleri var olması lazım şuan bakamıyorum bakınca buraya yazarım
merhaba,
32wh412b yi bende kullanıyorum. bu forum sayfasının 1. sayfasına bak bizim hikayeleri okursun, bulursan hiç durma al.
saygılarımla.
walla buraya mesaj atmadan önce stokda 3 adet vardı artık kalmamış :(
galiba yazmamalıydım :)
helal hoş olsun, inşallah önümüzdeki 2 ay içinde gelir...
off ya kursağımda kaldı hevesim :)
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu arada...
THOMSONCU ARKADAŞLARI UYARACAĞIM BİR KONU VAR ALPTUĞ ARKADAŞIMIZ BİR 32WM402 TV ALDI BU TV NİN SORUNU 16:9 AYARLARINI HAFIZAYA ALMIYOR KENDİSİYLE AKŞAM KONUŞTUK BUNU BİR DENEYİB BURAYA YAZARSANIZ SEVİNİRİM OK.....
arkadaşlar şu 32wm402 yi ithal eden ve vsatanlardan topluca şikayetci olalım
mos ve teknosa dan
sen neyinden şikayetcisin ki ?
aynı şikayetler 32WH412 de de muvcut mu acaba (hala bir umutlu onu bekliyorum)
merhaba,
görüntü seceneklerinden 16.9 ayarını yaptıktan sonra bir başka kanala geçtiğinde aynı ayarı göremyormusunuz , problem bumu ?
saygılarımla.
evet aynen öyle normal antente
yardımcı olursan nız sevinirim
merhaba,
görüntü seceneklerinden 16.9 ayarını yaptıktan sonra bir başka kanala geçtiğinde aynı ayarı göremyormusunuz , problem bumu ?
saygılarımla. aynen izah ettiğin oluyor yalnızca normal antenle seredergen
bende böyle bir problem yok, önemli bi sorun bence..
yanlış anlıyorsam düzeltin ama zaten 16/9 bir tv'yi 16/9 a getirirseniz zaten yayın sistemine göre formatını otomatik ayarlaması kanısındayım. orantılarda bozulma olmauyorsa bence bi sorun değildir.
ama sizler bilirsiniz
arkadaşlar size söylemek isdediğim tv nize normal anten kablosunu takın receiver varsa sökün tv kumandasıyla kanallar arası dolaşırgen formadın autoye geldiğini göreceksiniz siz nekadar 16:9 ayarlarsanız ayarlayın yine bozuluyor ben bunu söylüyorum ama receiverle seyrederseniz ayarlar bozulmuyor okkkkkk......................