Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar thomson almayın arkadaşlar cok arızalı cıkıyormus direk satıcılardan duydum pek cogu teknosaya geri donmus
  • merhaba akdum...

ya hangi teknosaya uğradın yardımcı olurmusun ben lcdsini alacaktım bende konuşmak isterim.

lütfen bu konudsa yardımcı olursan sevinirim hangi teknosa ve kiminle görüşeyim?????
  • Arkadaşlar bende cok araştırdım bu thomson tv yi tüplü tv lerin en iyisi ama plazma hakkında bilgim yok

Bilgisi olan varsa birlikde baylaşalım

32WM402 ALANLAR BİŞMAN OLABİLİR BU BENİM KANAATİM TEKNOSALARDA BAKTIM KASASI COK ZAYIF
  • http://www.megayaz.com.tr/eticaret/urunler.asp

BURADAN THOMSON TV FİYATLARINI GÖREBİLİRSİNİZ FARKLI BİR SATICI FİRMA
  • kasasının zayıf olması değil merak ettiğim. genelde arızalı olduğu belirtilmiş hangi mağaza gidip görüşmeyi düşünüyorum. neticede bi kere alıcam lcd'yi
  • arkadaşlar thomsondan ömer beyle görüştüm bütün thomson tv ler DPS sisdemiyle calışdığından bizim ülkemizdeki yayınlar buna uygun olmadığından ileride bu yayın sistemine gecilirse 16:9 formatı calışacakmış yani bu tv ler ileri teknoloji ürünü imiş thomson yetkililerince böyle bilgi verildi selamlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 2 Mayıs 2006; 18:45:46 >
  • Nerden bulacağız bu televizyonu
  • Arkadaşlar Merhaba
    Teknosanın internet sitesinde THOMSON 32LB040S5 LCD TV diğer 32"'lerden özellik olarak çok farklı olmasada fiyatı ile dikkat çekici.32" 1,890 YTL .Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • teknosa hala 34wm402 yi satıyor
  • elkm_13 arkadaşım merhaba...

dediğin gibi diğer lcd lerden farkı fiyatının oldukça uygun olmasıdır. fakat bunun yanında asıl beni etkileyen tepkime süresi oldu. 8ms olan tepkime süresi açıkçası 2 katı bedeli ödeyip de 16ms ürünlerin satışını etkileyeceğe benziyor.
  • http://www.plazmasatis.com/index.php?p=list&k_id=754

ARKADAŞLAR

THOMSON TV 32WH412B BURADA SATIŞA CIKMIŞ AMA 1053 YTL
  • THOMSON 32WH412B 16/9 SEHPALI

Havale ile: 1.000,65 YTL
    Bizde: 890,38 YTL + KDV
    KDV Dahil: 1.053,3 YTL

http://www.plazmasatis.com/index.php?p=list&k_id=754

BONUS KARTA 9 TAKSİT

X- Düz Ekran – En iyi Görüntü Kalitesi için TF kontur.
    • 100 Hz Hi-focus
    • Gerçek Dolby 2 x 20 W müzik gücü .
    • Program Bilgisi ; tam THOMSON program kılavuzu
    • Geniş Ekran Seyretmek için oto format .
    • 3 ü bir arada ( TV-DVD- VCR ) çok markalı ürün uzaktan kumandası
    • 2 cihazı aynı anda bağlamak için 2 skart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 6 Mayıs 2006; 19:10:25 >

• merhaba crt tv canavarları... bi fikrinize danışayım dedim üstadlar....

teknosada satılan 81 ekran 100 hz + sehpa thomson mu dıyorsunuz (900 ytl) yoksa
    hepsibarada comdaki 75 hz AKAI 29T9B-SF 72 EKRAN TXT TELEVİZYON + SEHPA
    walla akai bana daha cazip geldi 600 ytl ama flat mi anlayamdım...

thomsonu gordum cok guzel....
    ama dedıklerı gibi fransız malı deil mi yani ozellikleri eksik mi...
    ya da fransız malı olan vırtula dolbyli olanını nerden kaca alabiliriz....
  • http://www.plazmasatis.com/index.php?p=list&k_id=754

32WH412B MODELİNİ AL TEKNOSADA ŞUAN YOK SADECE ÜSTTEKİ LİNKDE VAR ....

ARADIĞIN ÖZELLİKLERİN HEPSİ VARDIR.

ANCAK FİYAT BİRAZ TUZLU TEKNOSADA 899 YTL İDİ BURADA 1053 YTL
  • İRTİBAT TELEFONLARI: 0212 428 66 55
    0212 479 46 46 burdaki tlf larla irtibata geçtim arkadaşlar.Bu gün Avcılarda bulunan italatçıdan 32 WH 412 B modelini kredi kartı ile 900 YTL aldım.Evde tv kurdum şuan izliyorum.Görüntü gayet net ses gerçekten iyi biraz nedendir bilmiyorum gözlerim sulandı.16,9 olmasının etkisi olabilirmi bilmiyorum bir kaç gün sonra anlarım.412 b modeli 402 modelinden daha güzel geldi bana.
  • 32wh412b 16/9 olduğundan ilk günler tv karşısında gözlerin sulanacakdır bende senin gibi olmuşdum ilk gün ..

Ayrıca ben 4 aydır kullanıyorum cok memnunum Sadece 16/9 formaının normal antenle seyrederken 4/3 formadına gecmesi problem başkaca görüntü ve ses cok iyi ...............

Gantry974 arkadaşım 75 hz AKAI 29T9B-SF 72 EKRAN TXT TELEVİZYON + SEHPA alacağına thomsonun 32wh412b modelini al bişman olmazsın ..........fransız malıdır ok
  • merhaba arkadaşlar

thomsoncuların sayısı bayagı bir arttı gördüğüm kadarı ile...ses - görüntü sistemi çok iyi.
    Bizimkilerde 16:9 a geçse de tv nin keyfine ersek.

saygılarımla.
  • merhaba ridvanli34

kardeş bu 16:9 hafızaya alma durumu ile ilgili problem devam ediyor mu ?

( ben tv yi ilk aldıgım 3 hafta antenle
    izlemiş idim. bu problemi kendi ayarlarından çözmüş idim.)

saygılarımla.
  • Arkadaşlar bu gün DVD izledim.Tv otomatik formatta yada 16,9 formatında,dvd 16,9 formatında ama nedense görüntü tam ekranı doldurmuyor.Bu konuda bilgisi olan arkadaşımdan yardım bekliyorum.Birde bu gün dikkatimi çekti sanki ekranın üst bölgesinde tüpün camı tam düz değil gibi.sanki iç kısımda bir dalgalanma var gibi.Birde ekran formatı aynı kanalda olsa bile arada bir değişim gösteriyor.Yani görüntü bir 16,9 bir 4,3 oluyor.Sizlerden görüş bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.