Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen katılıyorum. Çok uğraştım sabitleyebilmek için ama olmuyor. menüdeki 16:9 ayarıyla benim manuel yaptığım 16:9 arasında fark var. fakat birtürlü sabitleyemedim.
  • Merhaba,

arkdaşlar görüntü ayarları kısmından kaynaklanıyor,

bendeki menu türkçe oldugu için rahat oluyor,

şunu deneyin. kumandanın orta kısmında yer alan OK tusunun sag tarafında yer alan tuş yardımı ile görüntüyü istediğiniz formata ayarlayın. OK tusuna basın.

eğer istediğiniz ayarlar olmuyorsa o zaman ana menu den düzeltecegiz demektir. görüntü seceneklerine gelin orada auto kısmı alttan 2. olması lazım. onu aktif yapın ( uzerine gelip OK tusuna basalım .) o zaman bu problem ortadan kalkacaktır.

saygılarımla. yinede problem aşılmıyorsa gultekin.parlak@gmail.com mail adresim buraya yazın. teli veririm TV karşısında ayarı yaparız.

saygılarımla.
  • kebap2 arkadaşım sendede aynı oluyor sen konuyu dikkatli oku normal antenle yani receiver yokken bende öyle zannetiyordum ancak normal yani çatı antenini bağlayınca 16:9 hafızaya almadığını görtüm sayın gültekin arkadaşım benim tv minde menüsü türkçe ancak olmuyor bunu thomsoncularda kabul etti hatta bu hafta sonu fransızlar geliyormuş bu konuyu onlara soracak ithalatcı firma sahibi( mos elektronik) mehmet bey yine bu konuyu msnden thomson tv si olan bir arkadaş görüştü ok önümüzdeki hafta bu arkadaşımız bu konu hakındaki cevabı buraya yazacak selamlar inşallah sorunun nereden kaynaklandığını fransız lardan öğrenirler selamlar

MOSU BU KONUDA NEKADAR COK ARARSAK BU SORUNU CÖZMEK ZORUNDA KALIRLAR

ÖMER BEY 0212 659 07 06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 23 Nisan 2006; 21:54:27 >
  • problemi şimdi anladım yaaa.doğru. peki hangi arkadaş mehmet bey'le görüşmüş?? ve ne demişler?? o arkadaş cvp verebilirler mi?
  • Mehmet Beyle Ömer Beyle vs. beyle uğrşamak yerine azcık daha ksıp gerekirse para biriktirip başka bi TV almak makul değil mi sice?
  • yokki doğru dürüst bir alternatif,

hem 100hz olacak, hem 16:9 olacak, hem de true flat, hem de sehpa beleş olacak... birde bunların yanında thomson çok iyi bir geçmişi olan firma,

yine de alternatif diyorsan buyur sana SABA
  • Arkdaşlar bu sorunun nasıl cözüleceğini mos elektronikle görüşen arkadaş ne cevap aldı acaba buraya yazarmı gerci ben televizyonumdan memnunum 106 ekran plazmaya değişmem kıskananlar catlasın
  • bu sayfaya thomson tv nin adı yeter dimi arkadaşlar
  • Bu sorununa rağmen yinede mükemmel tv, herkese tavsiye ederim. BULURSANIZ HİÇ DURMADAN ALIN DERİM

VALLAHİ HARİKA ŞAKA DEĞİL TAM BİR FRANSIZ NEDERSİNİZ ARKADAŞLAR
  • hala bilgi verecek kimse yokmu 16:9 ayarları ile ilgili
  • ...........................SİLİNDİ.....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 25 Nisan 2006; 23:45:31 >
  • walla şu televizyona bir kavuşsam bir kurcalasam belki söyleyeceğim ama... işte bir türlü ulaşamıyorum...
  • selamlar,
    2 ay sonra evleniyorum ve haliyle de TV ye ihtiyacım var.
    Topic olarakta yazmıstım ama b kısmı okuduktan sonra buraya da yazmak istedim.
    Thomson TV ilgimi çekti. Fiyatlar konusunda birşey belirtmemişsiniz bir de sanırım heryerde olmayan bir TV.
    Özellikle siyah kasa ve sehpalı olan modeli ilgimi çekti. Bu ürünün fiyatını ve nerde bulabileceğimi yazabilir misiniz?
    Tesekkürler
  • ARKADAŞIM TEKNOSALARDA SATILIYOR ARAŞTIR BELGİ BULABİLİRSİN FİYATI SEHBA DAHİL 899 YTL DİR 15 TAKSİT
  • LCD televizyon teknolojisi...............................................................................

LCD ltiquid Crystal Dıspiay Sıvı Kristal Ekran) iki cam tabaka arasında likit kristal ile doldurulmuş sandviç benzeri bir yapıya sahiptir Likit kristaller, voltaj farkına göre hareket ederler. Bu hareket şekline göre arkadan verilen ışığın şiddeti ve kutuplasma yönü değişir. .Bunun sonucunda farklı oranda renkler gözümüze ulaşır. Eskiden tepki süresi yavaş olan bu ekranlar hızlı görüntü değişiminde gölgeleme (ghosting> sorunu vaşamaktaydı. Teknolojinin ilerlemesi ile 2 milisaniye dvarına kadar inen hızı, bu sorunu pratik olarak ortadan kaldırmıştır.
    LCD avantajları
    -ince tasarım: ince ve oldukça hafif olan bu televizyonlar duvara kolayca asılabiliyor. Birçok LCD televizyon 37” ya da daha az bir genişliğe sahiptir. (plazmaTV’lerde bu genişlik 37” ve üzeridir) Eğer mutfakta, yatak odasında ya da rahat etmek istediğiniz başka bir bölümde az yer kaplayan, odayı daraltmayacak incecik bir ekran istiyorsanız LCD TV tam size göre.
    -Geniş görüş açısı: LCD’ler, 170 dereceye varan görüş açılarıyla plazmaların bir adım önündedir. Bu özelliğiyle LCD’ler farklı açılardan rahatlıkla izlenme imkanı sunar.
    -Bilgisayar uyumluluğu: Bazı LCD TV’ler bilgisayarınızı kolayca bağlayabileceğiniz PC girişine de sahiptir.
    •Burn-in sorununun olmaması: Burn-in yani ekranda uzun süre kalan sabit bir görüntünün ekran yüzeyine yapışması ve silinmemesi, CRTve plazmaların aksine LCD’lerde görülmemektedir. Eğer küçük odanız için net ve parlak görüntüsünün yanı sıra az yer kaplayan ince ve şık görünümlü yeni bir televizyona ihtiyacız varsa ECO TV’ler gerçekten de göz atmaya değer.
    PLAZMATV seçerken Plazma teknolojisi.................................................................................
    Plazma teknolojisinde her pikselde içleri özel bir gaz karışımı ile dolu yüzlerce hatta milyonlarca cam bölmecikler vardır Televizyona elektrik verildiğinde bu bölmelerin içindeki özel karışım gaz, plazma haline dönüşürve UV ışını yayar. Bu ışın kırmızı, mavi ve yeşil fosfor tabakasına çarparak görüntü sağlanır.
    Plazma TV Avantajiarı
    -ince tasarım: Çoğu plazmaekranı 4-5” kalınlığındadır. Bu ölçüler ise neredeyse her vere kolayca yerleştirebilme imkanı sunar. Ekran büyüklüğü ne kadar olursa olsun, sadece duvara asın ve izlemeye başlayın.
    -Parlak renk: Yeni nesil plazma TV’ler 68 milyar renk zenginliği ile gerçek görüntü kalitesini sunmaktadır.
    .Geniş görüş açısı: Çoğu projeksiyon Tv’lerde görüntü kalitesi siz oda içinde Yer değiştirdikçe azalır. PlazmaTV’ler, LCD’ye (16:9 geniş ekran oranının dışındal oranla en geniş görüş açısını sunar. Böylece gerçek görüntü keyfini odanızın her köşesinde tadabilirsiniz.
    -Bilgisayar uyumluluğu: Birçok plazma T\4 bilgisayarınızı kolayca ekrana bağlayıp geniş ekranda internet keyfini yaşayabileceğiniz bilgisayar girişine sahiptir.
    Hızla gelişen teknolojiyle birlikte plazma TV’lerin ekran ömrü ile ilgili endişeler gerilerde kalmıştır. Bazı yeni modeller 60.000 saat ekran ömrü ne (Kullanma alışkanlıklarına göre 10 yıl ve üzeri> sahiptir. Bu oran birçok LCD ve CRT televizyonlara oranla oldukça uzun bir ekran ömrüdür.................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 27 Nisan 2006; 0:51:20 >

• Güzel bilgiler için teşekkür ederim. Mesajı yeni okudum.
  • FORUMDAKİ ARKADAŞLARA TAVSİYEM ŞUANLIK TÜPLÜ TV ALIN MARKASI SİZE KALMIŞ
  • bence diğer arkadaşların belirttiği gibi thomson iyi bir alternatif
  • BUGÜN MOS ELEKTRONİĞİ ARADIM ÖMR BEY ÜÇ GÜNDÜR FRANSIZLARLA EĞİTİM TOPLANTISINDAYMIŞ YARIN 28/04/2006 TARİHİNDE SABAH BENİ ARAYACAK VE 16:9 KAYIT PROBLEMİNİN NASIL GİTERİLECEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERECEK (SEKRETERİYLE GÖRÜŞTÜM) SAYGILAR
  • Daha ömer bey eğitimden dönmemiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.