Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende thomson 32wh412 b tv var benim sorunum bazı kanallarda görüntünün arkasından sanki duman sis gibi bir dalkalanmanın olduğu bu normalmi ban ardımcı olursanız sevinirim yukarıya doğru tam orda kısmında bilgi verirseniz sevinirim

• Merhaba;

Ben bu 32” Thomson TV’den almayı düşünoyurm da. Acaba teknosa da 412b veya 412gb modeli yoksa (ki muhtemelen olmayacak gibi gözüküyor) diğer modeli alıp daha sonra bununla değiştirmeyi talep edebilir miyiz? Ya da daha sert bi şekilde böyle olmasını sağlayabilirmiyiz?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Benim sorunuma galiba kimse cevap veremiyor

FALCONEYE66 arkadaşım o konu hakında bek bir fikrim yok ama yinede bir denemekde fayda var derim

Neden thomson tv almayı bukadar önemsediğini anlayamadım

evet thomson tv leri karaladığımdan değil sadece merakımdan alanlar bişman olmaz bilakis memnun kalacaklarından eminim ...........

benim sorunuma cevap verecek arkadaş yokmu
  • Ulen
    En sonunda banada aldırdınız şu mereti.72 ekran düşünüyordum. Piksellerinin ufak olması Thomson almak istememde enbüyük etken oldu. Yazılanlardan sonra teknosa mağazasına gidip teşhirde olanı görme şansım oldu. 72 düşünüyordum dedim ya ama geniş 81 ekran modelini görünce onda karar kıldım.
    Siparişini verdim. Bursa daki depoya yeni stok girişi yapmışlar. Yoksa taaa Antalya`dan getireceklerdi. Bu gün yarın gelir. Kullandıkça düşüncelerimi paylaşırım. Emsali bizim yerli markalarda 1500YTL. Daha ne olsun.
  • Ridvanli kardeş merhaba, bende tekosadan 82 ekran SABA marka televizyon aldım thomson'da kararsız kaldığım için SABA'yı tercih ettim.doğrumu yaptım bilmiyorum.servis geldi televizyonu kurdu fakat televizyonun ekranının alt kısmında yukarı doğru bir geometri bozukluğu var.örneğin alt yazı geçtiği zaman yukarı doğru eğimli görünüyor. servisi aradım teknik servise götürmemiz gerekli diyorlar.bende göndermek istemiyorum ben bu sorunu ayarlarından düzeltebilirmiyim.

çok teşekkürler.

saygılarımla.
  • Ridvanli kardeş merhaba, bende tekosadan 82 ekran SABA marka televizyon aldım thomson'da kararsız kaldığım için SABA'yı tercih ettim.doğrumu yaptım bilmiyorum.servis geldi televizyonu kurdu fakat televizyonun ekranının alt kısmında yukarı doğru bir geometri bozukluğu var.örneğin alt yazı geçtiği zaman yukarı doğru eğimli görünüyor. servisi aradım teknik servise götürmemiz gerekli diyorlar.bende göndermek istemiyorum ben bu sorunu ayarlarından düzeltebilirmiyim.

çok teşekkürler.

saygılarımla.
  • Ekran boyutu : 82 cm ekran
    Menşei : İthal cin malı
    Ekran formatı : 16:9 formatında
    Girişler 1 : V/2 SCART girişleri
    ÜRÜN ALT GRUBU : STANDART TV
    MODEL : 5182 TFTX-32''+32" TF 16:9 SEH

Ben olsaydım thomson 32wm402 ile değişdirirdim. nedeni saba alman malı ancak bu ürün cinde üretiliyor. kısacası kalite berbat teknosaya iade etmen cok daha hayırlı olur 100hz ancak bekde öyle iyi bir netliği yok kasası cok berbat yinede sen bilirsin arkadaşım çit tuner olduğuna aldanma kimse sana gercek saba yı 869 ytl ye vermez bence iyi ve ucuz almak isdiyorsan thomson marka al şuan teknosalarda yok satıyorlar bulunan ürünler 32wm402 81 ekran 29dm400 74 ekran herikiside 100 hz ve kalite bulabilirsen 32wh402 al derim veya 32wh412b selamlar

sayın nizamialacam arkadaşım
  • Ridvanli kardeş,ilgine ve bilgine çok teşekkür ederim.hemen teknosa ile görüşüp Thomson ile değiştireceğim.

Saygılarımla.
  • A L I N T I dır... NİZAMİALACAM arkadaştan
    Ridvanli kardeş merhaba, bende tekosadan 82 ekran SABA marka televizyon aldım thomson'da kararsız kaldığım için SABA'yı tercih ettim.doğrumu yaptım bilmiyorum.servis geldi televizyonu kurdu fakat televizyonun ekranının alt kısmında yukarı doğru bir geometri bozukluğu var.örneğin alt yazı geçtiği zaman yukarı doğru eğimli görünüyor. servisi aradım teknik servise götürmemiz gerekli diyorlar.bende göndermek istemiyorum ben bu sorunu ayarlarından düzeltebilirmiyim.

çok teşekkürler.

saygılarımla.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thomsonu olanlarda baksın .Aynı geometri bozukluğu onda da var çok hafif de olsa... Sadece bende mi var zannedip...Gidip teşhirdeki ürüne baktım onda da vardı.Alt yazı hafiften yukarıya doğru çıkıyor...Televizyon tamircisi bir tanıdıga sordum nedeni ni ...Tüpün arkasındaki bobinin biraz çevrilmesiyle düzelebileceğini söyledi... Eğer doğruysa!!! Ama göz ona da alıştı tıpkı 16:9 olayında olduğu gibi...

Saygı bizden...

• merhaba,

AYhan Bey Thomson ve televizyon teknolojisi ile ilgili konularda uzman kendisi.

0532 2345369 cep nosu Mos tan almıştım.

bu arada arkadaşlar yazmış olduğunuz sorunları okudum, bendeki 412b de anten ve uydu farkını gördüm, uydu cihazı ile alınan yayında bazı kanallarda kendilerinden kaynaklanan renk sürtüşmesi oluyor yani gölge renğin üstüne düşüyor, Divx formatında flim izleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlarlar,

TV de yayını aldıgınız her kanalda yanı problem oluyorsa, tv sde bir sorun var demektir, yazıların geometrik ayarları ile ilgili bugun aksam eve gittiğimde bakacagım ama unutmayın ki görüntü ayarları bu noktada çok önemli, 16:9 / 4:3 ve auto ayarlarında deneyin hepsinde aynısı oluyorsa mutlaka bir sorun vardır.

ama gerçeği söylemek gerekirse alttan geçen yazı üstte doğru kayabilir, izlemeyi engellemiyorsa ben sorun etmem.

saygılarımla.

• bendeki 412GB deki renk dağılmasını pek açıklayamadım,, yakından bakınca görebiliyorum,
    ayrıca sürekli divx film izlerim ama gölge rengin üstüne düşüyor olayını anlayamadım, açıklar mısın?

kablo yayının kalitesizliğindendir diyordum, uyduda oluyor dendi şimdi de

gladiator dvd filmini baz aldım, menüden scenes seceneklerini romen rakamıyla numaralandırmışlar -orj DVD-
    I ve II yazılarının kenarlarında ince bir şerit, sanki renk kaymasından, aynen su sekilde: " ıIı " veya ıIIı "
    filmin özelliğinden mi diyerek 55 ekranda denedim,(ama dvd player farklı idi) böyle bir sorun olmadı..
    ayrıca full pin scart da aldım.. şimdi bir de arkadasın 72 ekran flat sony sinde deniyeceğim.....
    yani kablolu yayın kalitesidir filanı geçtim..bunu merak ediyorum.....

bu arada filmdeki ses DTS ve Z5500+optik kablo ile müthiş oldu :)

• SEVGİLİ ARKADAŞLAR BENDE 2 AYDIR 32WH412B KULLANIYORUM VE EVE GELEN BÜTÜN MİSAFİRLERİM TV YE VE GÖRÜNTÜSÜNE HAYRAN HATTA COK KİŞİ ALMAK İSTİYOR ANCAK BULAMIYOR TV DE BEN CE HİÇBİR SORUN YOK SİZ KURUNDU YABIYORSUNUZ RECEVE İLE UYTUDAN SEYREDİYORUM HİÇBİR SORUN YOK HA ŞUNUDA SÖYLİYİM SIKART BAĞLANTILARINI KONTROL ETİN AYRICA TV NİZE YA SADECE ANTEN YADA UYDU BAĞLAYIN KISACA YA ANTEN BAĞLI KALSIN YADA UYDU KULLANMADIĞINIZ BAĞLANDIYI SÖKÜN OK SELAMLAR İYİ VE SORUNSUZ SEYİRLER THOMSONA BENDEN TEŞEKKÜRLER
  • zaman ne hızlı gecip gidiyor ..daha aldığımızın keyfini çıkartamadan üst modellere heves ettiriyorlar -şu siyah olan- eğer thomson bi reklam yapsa nasıl satacak onu bilmiyorum...bende ilk 402 lerden alıvermiştim
    made in france yazıyor ama turkçe menu yok dolby yok vs..
    kablotv ile izliyorum ve rahatsız eden hiç bir renk sorunu yaşamadım ki farkettiğim ufak bi ayrıntı takıntı yapardı bende..neyse orjinal dvd ile de görüntü hissedilir derece artıyor...sık sık hd yayın nasıl olacak yaygınlaşırsa uzun süre alışmadan keyfini çıkartabilcek miyiz die düşünüyorum-bu tv ile diil tabi-

ancak tv yayınlarında bas acık kalınca sol hopörler hafif bi boğulma yapıyor ve içten içe bu sinir etcek beni neyseki tv yayında o kadarda kendi basına ihtiyaçımız yok , kapatıyorum...en cok korktuğum bi arızada o kadar ağır şeyi nasıl servise götüreceğiz ...
  • Evet istanbuli arkadaşım şu en son dediğine bende katılmıyor değilim ya arızalanırsa nasıl servise götürürüz diye cok mükemmel bir teşhis alacak arkadaşlara duyurulur tam 56 kg ramdır

Bence tek care eve servisi cağırmak nedersiniz allah nazardan saklasın nasıl olmazsa iki yıl sonra lcd ekranlar 500ytl civarına inecek ozaman lcd alırız niye şimdik okadar avuc dolusu parayı verelim lcd ve plazma tv lere
  • almadan tv nizi bozmaya calışmayın arkadaşlar
  • siyah olanından herhangi bir bayii de göreniniz oldu mu ?

Alacağım ama siyahını araştırıyorum, Samsun'daki teknosaya sordum hiçbiryerde yok dediler ama belki gözden kaçmıştı (aslında adam bakarken monitorda görmüştüm ama adamın elinde 3 tane gri olanından var diye vermek istememiş olabilir)
  • Siyah kasa olan 32wh412b dir bulursan tavsiye ederim bazı teknosalarda var araştırman lazım teknosa klavuzunu önüne koy bütün teknosaları araşdır derim.şuanda ithalatcı firma thomson tüplü tv olarak 72 ekran 50hz ini ithal etiyor fiyatı 699 ytl 81 ekran 100 hz yokmuş

servis irtibat (ana servis) tel02126590706
  • slm ya dediğini anlamadım hangi ekranlar 100hz miş? ridvanlii34 yardımcı olursan sevinirim
  • thomson tv 32wh412b 32wh402 32vm402 100 hz dir şuan teknosalarda ve metro marketlerde bulabilirsiniz cok taleb gören bir tv olduğundan hemen tükeniyor ama benim tavsiyem thomson tv alacaksanız 32wh412b yi alın

teknosalarda şuan yenir modeli daha satılıyor oda 72 ekran 100 hz dir fiyatı 699 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 17 Nisan 2006; 22:22:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.