THOMSON ANA BAYİ SERVİSİ ÖMER BEYİN TEL: 02126590706 TV SİNDEN MEMNUN KALMAYANLAR BURAYI ARASIN
32WH412B ankarada nerde satılır bilen var mı ?
32WH412B geldi arkadaşlar, siyah cercevesi güzel görünüyor. bu kadar büyük tv olmasına ragmen nokta aralıkları küçük göründü gözüme..bu da iyi, 4:3 yayınları basık görüntüden kurtarma ayarları çok açık şekilde var- manuel olmasa da güsel..
ama görüntü kalitesi ile ilgili biraz süphem var..parlaklık-canlılığıyla ilgili...kablo tv min kalitesizliğini 37 ekranda anlıyamıyordum da şimdi büyük ekranda mı beklli oldu acaba? dvdleri denemeye devam ediyorum.... sehpa kırık geldi..şimdi teknosanın müşteri hizmetini göreceğiz bakalım napcaklar..
Ben teknosada gördüm renkler ciddi bir şekilde dağılıyor vestel bile bu tv lerden daha iyi
renkler dağılıyormu ? yani tam olarak nasıl dağılıyor ? birbirine mi karışıyor ?
hmmm hakkında o kadar şey okudum, bugün yarın alırım diye düşünüyordum.
Epey bir zamandır kullanan arkadaşlar şu anki fikirlerinizi yazabilirmisiniz? Gerçekten çok heveslenmiştim...
ya aynı yönde şüphelerim var.. kablo tv yayın kalitesi büyük tv ye de mi böyle yapıyor..yoksa gercekten renk dagilması mı var.. su an keske digital receiver ile uydu yayını alabiliyor olsaydım..ak mı kara mı belli olacaktı orda... böyle deneyen var mı arkadaslar??? su dvd lerimle deneme yapıyorum bi benim monitöre bi de tv ye- divx playera koyarak dvd leri...ama tabii divx player vs PC dvd-rom un kalitesine de bağlı bu deneme iyi değil... digital yayınla denemek lazımm!! var mı deneyen????????
receiver ile seyretiyorum görüntü mükemmel
ohh beaa.. rahatlasam mı acaba..
DİJİTAL RECEİVER UYDU AL VE DENE BENDE MÜKEMMEL RENK DAĞILMASI YOK KESKİNLİK SÜPER
ANCAK DİĞER YAYIN SİSTEMLERİNİ HİÇ DENEMEDİM (TV ANTENİ KABLOLU TV)
şüphemi nasıl gidersem...
Ben Mart sonlarında teknosa dan satış yetkilisinin bana çok iyi pazarlaması sonucu Saba 82 ektan tv aldım. Aldığım gün içime kurt düştü ve burdan yani forumlardan thomsonu araştırmaya başladım Sonrasında thomson wh 412 b almaya karar verdim ama kahretsin budefa da teknosada wh412 b modeli yok.Sonrasında forumlardan mos elkt.telf.bularak mos'a ulaştım tv hakkında bilgi edindim detaylı olarak.Arkasından teknosayla görüşerek bursa böl.md de olduğunu tespit ettim ve hemen sabanın iadesini yaparak teknosaya wh412b modeli sipariş ederek aldım.3 gün içinde tv geldi servis kurulumu yaptı ve herşey mos un açıkladığı gibi ve çok mükemmel emsallerine göre. thomson wh412b 100hz.16/9 format siyah modeli sehpası dahil made in france hepside uyuyor Forumlarda thomson hakkında bilgi veren ark.larada ayrıca tşk ediyorum. Şimdi de sorun uygun görüntü kalitesi iyi (150 ytl civ) dvd oynatıcı ve bası ve tisi kuvvetli thomson tv.yi tamamlayıcı 5+1 ses sitemine ihtiyacım var ve bu konuda kafam çok karıştı herkes bişey söylüyor net bişey yok, kimi creative ses sitemi diyor kimi diana ka4200 diyor net olarak bilen kullanan tavsiye edecek birileri yok mu yardım bekliyorum ve tafsiye edilen ürünü nerede bulabilirim.Şimdiden tşk.ler
kemalizm den alındı
TV bak be ne müşterisi varmış herkes almak isdiyor mos elektroniğe helal olsun gercekden kaliteli ve ucuz ürün getirtmişler helal onlara bu forumda bu tv hakkında bizimle baylaşdığınız için teşekkürler
merhaba
bende de 412b var dvd olarak vestel 5600 var önermiyorum,
kuzenimde 5+1 olarak logitech z5500 var şuan bu satırları yazarken DJ Tiesto yu dinliyorum gerçeten tavsiye ederim yaklaşık olarak 800 ytl civarı. Bende almayı düşünüyorum paranın hakkını veriyor,
saygılarımla.
merhaba,
Yaklaşık 2 ay kadar normal antenle izlemiş oldugum yayınlarda hiçbir renk dağılması görmedim, problem kablolu Tv de olabilir,
son 1 haftadır da Uydu reciver i ile izliyorum yayınları, uydu yayınlarından kaynaklanan problemleri görebiliyorum,
Ve vestel dvd player var 5600 onunla flim izlerkende hiçbir görüntü problemi yaşamadım, yalnız vestel playeri ilk açtıgımda ekranın kenarlarında bir titreme görüyorum bunun sebebi scart kablosu ve scart girişleri olabilir ki bence öyle , scart teknolojisinin mutlaka değişmesi gerekli oldugu düşüncesi bende hakim çünkü kullanışlı değil ( çıkart - tak olayı pek kullanışlı değil.)
dostum şu kadarını net söyliyebilirim ki Bu Tv mükemmele yaın bir tv bu fiyata bu ses ve görüntü teknolojisi çok iyi.
saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: ridvanli34
THOMSON TV ALACAKSANIZ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNLARI BİLMELİSİNİZ TEKNOSA ŞUANDA 32WM402 MODELİNİ SATMAKDA MENÜSÜNDE TÜRKCE YOK DOLBY SES SİSTEM YOK İNFO YOK TELETEX OKUNMAZ DURUMDA MADEİN POLONYA GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL 32WH402 TÜRKCE MENÜLÜ MADEİN FRANCE DOLBY SES YOK İNFO VAR TELETEX VE GÖRÜNDÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL 32WH412B VEYA 32WH412GB İKİSİDE AYNI TÜRKCE DOLBY VAR İNFO VAR TELETEX GÜZEL KISACA MENÜLER TÜRKCE MADEİN FRANCE GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL BENDEN SÖYLEMESİ İSDEDİĞİNİZİ ALIN ........... İRTİBAT TELEFONLARI: 0212 428 66 55 0212 479 46 46
TEKNOSA SATECE SATIŞLA İLGİLENİYOR SATIŞ SONRASI MÜŞTERİYİ TANIMIYOR SAKIN TV NİZİ İADA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ KUTUSUNU ATMAYIN BİR AY İÇİNDE MEMNUN KALMADIĞINIZ ÜRÜNÜ TEKNOSAYA İADE ETEBİLİRSİNİZ