Şimdi Ara

dijitsu tv sakın almayın bu konuyu okuyorsanız hala güvendesiniz demektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almayın asla ben aldım pişman oldum bildigin oyuncak sanki görüntü okadar kötüki çamur gibi ekrandaki siyah yerler kahverengi gibi görüntü okadar geç kalıyorki ekranda izler oluşuyor sanki bide bu tv arızalı felan degil yani saglam tv durgun görüntülerde sorun yok ama hızlı görüntülerde ekran birbirine girio sanki filmlerde belli olmuyo pek ama oyun oynuyorsanız sakın diyim paranızı çöpe atın daha iyi adamlar tv degil oyuncak üretiyor resmen komple tokatlıyolar milleti uzak durun kesinlikle biri hediye etse teşekkür edip geri çevirin daha iyi hissedersiniz

buna yakın markalarda var onlarıda tavsiye etmem hangileri oldugunu söylemeye gerek yok heralde lg samsung sony bu 3 ü harici çöp bana göre

• Dijitsu'dan vantilatör alınır hocam 2 yıl önce uzaktan kumandalı, ekranlı, 12 kademeli bir modelini almıştım. İyi üfleyen, az güç tüketen, sessiz ve hafif bir vantilatördü. Hala performansını koruyor.

TV bir zahmet almayın. Sunny gibi bir şeydir herhalde. Dijitsu, satışlarını arttırmak için Japon ismi seçmiş bir Türk markası. Çin'de falan satılan ürünlerin üzerine marka basıyorlar. Basit F/P ürünlerde iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2023; 15:56:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Hocam mikrodalga fırınları da iyi birkaç yıldır kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.