Şimdi Ara

Ygs nin yaşı olur mu arkadaşlar? Bu soruyu kendinize sakın sormayın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar. Ben lise 1 de 2 sene tekrar yapıp acık meslek lisesi 4. sınıf okuyan bi arkadasınızım.Sınavlara calısmak istiyorum fakat cok mu gec kaldım seneye mi başlıyayım yoksa bu sene biraz ön hazırlık gibi bişey mi yapayım sizden fikir almak istiyorum. Seneye de dershane ile birlikte calısmaya koyulmayı düsünüyorum.

1 sene gec olucak ama 2 yıllık üni de okumak istemiyorum. Sizce 1 sene kayıp önemli midir.

Edit : sene 2017 ben üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanıyorum bu yaş sorununu kafanıza takmayın kafanıza koyduğunuz şeyi uygulamaya bakın yeter :D Sorup çok kafanıza takınca yerinizde sayıyorsunuz. Forumda bir sürü örneğini gördüm:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 4 Mart 2017; 21:23:30 >

• 3. kez hazırlanıyorum. daha önce hiç tercih yapmadım. üniversiteye gidip tekrar sınava girenler çok. sıkıntı yapma yani.
  • yok hocam 1 sene de 2 sene de 3 sene de önemli değil. yeterki hayatının geri kalanında hedeflerine ulaşabilmiş ol. 50 küsür yaşında üniversiteyi bitirenler var.

yaşa takma bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

İyi aksamlar arkadaslar. Ben lise 1 de 2 sene tekrar yapıp acık meslek lisesi 4. sınıf okuyan bi arkadasınızım.Sınavlara calısmak istiyorum fakat cok mu gec kaldım seneye mi başlıyayım yoksa bu sene biraz ön hazırlık gibi bişey mi yapayım sizden fikir almak istiyorum. Seneye de dershane ile birlikte calısmaya koyulmayı düsünüyorum.

1 sene gec olucak ama 2 yıllık üni de okumak istemiyorum. Sizce 1 sene kayıp önemli midir.

2 sneelik okuma yaşın geç değil odtü makinede okuyan 55 yaşında birkaç kişi var emin ol degil

• quote:

İyi aksamlar arkadaslar. Ben lise 1 de 2 sene tekrar yapıp acık meslek lisesi 4. sınıf okuyan bi arkadasınızım.Sınavlara calısmak istiyorum fakat cok mu gec kaldım seneye mi başlıyayım yoksa bu sene biraz ön hazırlık gibi bişey mi yapayım sizden fikir almak istiyorum. Seneye de dershane ile birlikte calısmaya koyulmayı düsünüyorum.

Sanki seneye değilde bu yıl girecekmişsin gibi hazırlan.Ama tabi hızlı olabiilmek için bir konuyu oturtmadan diğer konuya geçme sakın.Hem bakarsın istedigin bölümü bu yıl kazanırsın sürpriz olur sana (:
    yani kısacası sen şimdiden çalışmaya başla ama dediğim gibi konuları çabuk bitrmek için anlamadan oturtmadan geçmek gibi bi hata yapma (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: missayreLa

quote:

Sanki seneye değilde bu yıl girecekmişsin gibi hazırlan.Ama tabi hızlı olabiilmek için bir konuyu oturtmadan diğer konuya geçme sakın.Hem bakarsın istedigin bölümü bu yıl kazanırsın sürpriz olur sana (:
    yani kısacası sen şimdiden çalışmaya başla ama dediğim gibi konuları çabuk bitrmek için anlamadan oturtmadan geçmek gibi bi hata yapma (:

sagol cok tsk ederim

• Sene 2017 hala hazırlanıyorum üniversiteyi bıraktım
  • Manyakmısınız acaba Hayırdır ? Niye bıraktınız hocam ?
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    hocam hangi bölümü bıraktınız?
  • Otomotiv teknolojisi bölümü
  • Dostum bende üni biraktim 21 yaşındayım 22 yaşında üniye girmiş olucam ama psikolojim iyi degil dershaneye basladim en büyük benim ve en üst sınıfta olmama ragmen bana göre ders anlamında çok geridiler çünkü işin ciddiyetinde degiller benimde moralimi bozuyorlar ne yapmaliyim yazacak kimsem yok sana yazmak istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana soyle soyleyim su an elektrik elektronik okuyorum sinifta bir tane 30 yasinda bir tane de 27 yasinda abimiz var. Bence hicbir sey icin gec degil.

• 20 yasindayim 4.kez giricem suan universite okuyorum. Arkadaslarimin cogu nerdeyse mezun olucaklar.

• XHellsing kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bende dershaneye gittim yaşadıgın durumu iyi anlıyorum. Bu sene evde hazırlanıyorum kafam çok rahat valla çoluk çocuğun dersi kaynatmasıyla uğraşmıyosun trafik derdi yok otorite kuramıyan hocalar yüzünden sinirlenmiyosun. Tavsiyem temelin varsa evde çalış yapamadıgın soruları da bir şekilde halledersin tabi mf isen birşey diyememde ben tm yim tek matematik geometride sıkıntı yaşıyorum.
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    TM yim ama evde çalışabilsemde biraz sosyallik( evde tek başına kafayı yememek için) biraz da soru olayı hemde genel olarak denemelere girmek için yazıldım dershaneye birde üni birakmanin verdigi yük ile ailem yazdırmak istedi kıramadım napıcam bilmiyorum tm oldugu için sınıftakiket mat netleri 2-3 olan tipler hoca 4 işlemi yeni öğrenmişler gibi

anlatıyor acaba dersde kendi kaynağımı çıkarıp onumu çözsem bu sefer niye geliyorsun deseler haklılar.

• XHellsing kullanıcısına yanıt
    Ben gecen sene ygs den sonra mat geo dersleri yoksa kütüphaneye kaciyordum valla zor bi durum ama madem gidiceksin en iyi sekilde faydalanmaya bak hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.