Şimdi Ara

3D Maç Yayını Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçlarda bu 399. kanalın açılması için ayrıca HD paketinin olması zorunlu mu?Mesela şimdi Fb-Mersin maçı var hâla açılmadı, HD paketimiz yok.

• Hd kutunuz ve hd paketiniz yoksa 3d maçları izleyemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bir sorum olacak. Digiturk 3D'de yayınlanan maçın spikeri neden Lig TV spikerinden farklıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Hd kutunuz ve hd paketiniz yoksa 3d maçları izleyemezsiniz

HD kutu derken digiturk plus'tan mı bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezyt

quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Hd kutunuz ve hd paketiniz yoksa 3d maçları izleyemezsiniz

HD kutu derken digiturk plus'tan mı bahsediyorsunuz?

3D kanalını izleyebilmeniz için illa Digiturk + kutusunun olmasına gerek yok. Normal HD kutularla da izleyebilirsiniz.
  • İzleyemessin kardeşim.
  • Benim kutuda HD yazıyor. Şuan HD paketim yok, HD paketini actirirsam 3D mac yayinlarini izleyebilir miyim yani?

• 3d maçlar için hd paketin yanında lig tv paketinizde olması gerekir. 399. kanal maç saatinde lig tv üyeliğiniz yok ise kapanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

3d maçlar için hd paketin yanında lig tv paketinizde olması gerekir. 399. kanal maç saatinde lig tv üyeliğiniz yok ise kapanır..

Lig TV paketim var, benim sormak istediğim;

HD paketim yok sadece. Uydu alıcısı HD, eğer HD paketini açtırırsam 3D maç yayınlarını izleyebilir miyim? Yani ayrıca başka bir şey yapmama gerek var mı?
  • quote:

quote:

3d maçlar için hd paketin yanında lig tv paketinizde olması gerekir. 399. kanal maç saatinde lig tv üyeliğiniz yok ise kapanır..

HD paketim yok sadece. Uydu alıcısı HD, eğer HD paketini açtırırsam 3D maç yayınlarını izleyebilir miyim? Yani ayrıca başka bir şey yapmama gerek var mı?

Evet hd açtırsan izlersin. Tv 3d destekli ise tabi..
  • quote:

quote:

quote:

Tamam anladım. Ayrıca başka bir şeye gerek yok yani Digiturk Plus gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrezyt -- 18 Eylül 2012; 18:45:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam anladım. Ayrıca başka bir şeye gerek yok yani Digiturk Plus gibi.

Hayır yok

• Görüntü pek iyi değil açıkçası bir iki maç izledim çok fazla cross talk var. Yayın anladık fena değil, kamera açıları falan çok güzel. Özellikle saha içi kameraları ile sanki sahanın içindesin ama yüksek kamera ile bir süre sonra normal maçtan farkı kalmıyor o nedenle de aralara saha içi kamera koyuyorlar ki görsellikten uzaklaşmasın..Ama yayın cross talk var. Yani bazen adamlar 2-3 tane görünüyo yan yana...Tüm ayarları kurcaladım geçmedi bir türlü...Cihazım Samsun 55" ES6140.
  • Herhangi bir Digiturk HD cihazı ve Lig TV aboneliği ile Digitrk 399.kanal Digiturk 3D den maçları izleyebilirsiniz.
  • bu hafta hangi maçın 3d yayınlanacağı belli mi? (6. hafta)

Beşiktaş maçı olur diye tahmin ediyorum ama resmi olarak bir duyuru yaptı mı digiturk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: markod

bu hafta hangi maçın 3d yayınlanacağı belli mi? (6. hafta)

Beşiktaş maçı olur diye tahmin ediyorum ama resmi olarak bir duyuru yaptı mı digiturk?

6. haftanın 3D yayınlanacak maçı Beşiktaş - Sivasspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

8. hafta'nın 3d maçı hangisi bilen var mı? resmi sitesine baktım digiturk'un, açıklanmamış. bu hafta 3d maç yok mu yoksa?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

8. hafta'nın 3d maçı hangisi bilen var mı? resmi sitesine baktım digiturk'un, açıklanmamış. bu hafta 3d maç yok mu yoksa?

8. haftanın 3D yayınlanacak maçı Beşiktaş - Trabzonspor
  • 9.hafta büyük ihtimal gs-kayseri maçı 3d yayınlanır
  • ses ve görüntü uyuşmazlığını gideremediler bir türlü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.