Şimdi Ara

3d mark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...........................................................................................

Yaw ben bu 3dmarkı nerden bulabilirim bana bi söyleyin lütfen.

...........................................................................................

• 3dmark 2001se den bahsediyordun sanıırm bunun içinwww.futuremark.com dan indirebilirsin ama bir kullanıcı aduı ve şifresini bir şekilde bulman lazım yoksa nette publish edemezsin aldıgın skoru.
  • bunun için kullanıcı lisansı gerekiyormu?
  • test edersin evde ama merela nete kaydedip bunu burda bizle paylaşmak istersen lilanslı kullanıcı olmak lazım msn den mtkiller@hotmail.com veya icq 5919901 gel sana crack ini veriyim
  • 3dmark versiyonlarında de puan yollamak için ücretsiz üyelik yetiyor
  • oyle olsaydı niye kimse 3dmark 2003 ünü yayınlayamıyor şifreli olanlar yayınlıyor????
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeavyWeight

oyle olsaydı niye kimse 3dmark 2003 ünü yayınlayamıyor şifreli olanlar yayınlıyor????

gir futuremarka ücretsiz üye ol

sora 2003ü aç içinden serial varsa kaldır, bütün testleri yap update et.. 3dmarkların hiçbirini satın almadım ama hepsindeki puanlarımı gayet güzel yayınlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeavyWeight

oyle olsaydı niye kimse 3dmark 2003 ünü yayınlayamıyor şifreli olanlar yayınlıyor????

SAdece basit bir hesap açıp şifre aldıktan sonra yayınlamak mümkün ben öyle yayınlıyorum mesela.
    Key girmeye gerek yok.
    Hatta girilen key sahte ise o zaman yayınlanmıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.