Bu 1500 mhz (normal hali) çalıştırdığım test sonucu:
Bu da 2300 mhz (amd cccden oc yaptım):
Gördüğünüz gibi 1500 mhz olan 1 puan farkla daha iyi çıktı. Fakat her testi bölümlere ayırdığımızda bazı testlerde oc, bazı testlerde ocsiz hali kazanıyor. Neden böyle ? O/c her türlü daha üstün değil mi ? Bir de genellikle daha stabil olan 1800 MHz'de deneyeceğim. İmzamdaki sistemi kullanıyorum.
ha öyle desene ya fizik skoru artmış işte. ama toplam skorun artmaması cidden ilgin.
Sorun o değil, azalan skorlar olmuş. Onu anlamadım ben
işlemciye oc yaptığında grafik skoru değişmez. 40 civarı bir düşüş var sanırım normaldir. onun dışında kombine puanında yükseliş olmasına rağmen artmamış toplam skor garip kısmı burası. testi tekrar işlemci oc'li iken yapabilir misin bakalım yine aynı mı çıkacak.(ekran kartını ellemiyorsun dimi ?)
ha öyle desene ya fizik skoru artmış işte. ama toplam skorun artmaması cidden ilgin.
Sorun o değil, azalan skorlar olmuş. Onu anlamadım ben
işlemciye oc yaptığında grafik skoru değişmez. 40 civarı bir düşüş var sanırım normaldir. onun dışında kombine puanında yükseliş olmasına rağmen artmamış toplam skor garip kısmı burası. testi tekrar işlemci oc'li iken yapabilir misin bakalım yine aynı mı çıkacak.(ekran kartını ellemiyorsun dimi ?)
Ekran kartını ben ellemiyorum, AMD CATALYST'ten yapıyorum CPU OC'yi, sanırım sadece işlemciyi etkiliyordur. Tamam grafik skorunu çok etkilemeyebilir de neden düşüş varsa.. O değil de pc formatladım 3d mark11 yüklü değil şuan. bir ara indirir tekrar denerim belki w8 + amd 12.11 beta 4 kullanıyorum zaten şimdi eminim skor değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme