Şimdi Ara

3D MARK 2006 YENİ TÜRKİYE REKORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLARIM SONUDA 3D MARK 06 REKORUNU KIRDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRapMaster_x -- 29 Ekim 2008; 19:59:43 >

• Helal olsun.

Birde rekor kırdım demişşin sonra da ban demişşin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 29 Ekim 2008; 19:57:10 >
  • Zaten XP altında yapılmış da CPU-Z GPU-Z filan koysaydın. Güzel skor. Sistemin tüm bileşenlerini yazsar mısın?
  • Tebrikler güzel skor...hakkaten sistemin ne?cok merak ettim.Cünkü bilerek cpu z gpu z koyulmamış gibi duruyor.Bu testi kim yaptı acaba...Kendi kendini banlamışsın sen zahmet etme...
  • eyw saol
  • o işlemci skorunu alabilmeniz için kafadan 5.2ghz üzeri 45nm quadcore hızına ihtiyacınız var. 6600 işlemci 7ghz bile olsa o skoru alamaz sanırım
  • Hadi Valid Vermiyosunuz Tamam da Bari Şunu Yaparken Düzgün Yapın Yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREEMAN -- 29 Ekim 2008; 21:51:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Free man calculator programını çok beğendim. Benim arşivdeki skorlarla kıyasladım.
    Harbiden çok doğru hesaplıyor. Sadece bir skorda yanıldı. Onda da 19969 yerine 19968 çıkardı
    sonucu. Yani % 99,999.. doğru hesaplıyor demektir bu. Teşekkür ettim bu bilgi için.
    Demek ki topiği açan arkadaşın skoru malesef artık alışılagelen photoshop skorlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulferan -- 29 Ekim 2008; 22:57:57 >
  • valla beni iyi güldürdün o parlak zekanada hayran bıraktın allah razı olsun aydınlattın bizi
    quote:

Orjinalden alıntı: bulferan

Free man calculator programını çok beğendim. Benim arşivdeki skorlarla kıyasladım.
    Harbiden çok doğru hesaplıyor. Sadece bir skorda yanıldı. Onda da 19969 yerine 19968 çıkardı
    sonucu. Yani % 99,999.. doğru hesaplıyor demektir bu. Teşekkür ettim bu bilgi için.
    Demek ki topiği açan arkadaşın skoru malesef artık alışılagelen photoshop skorlarından biri.
  • tamam
  • Ah ah Oc bölümü kimlere kalmış........
  • Orjinalden alıntı: TheRapMaster_x

valla beni iyi güldürdün o parlak zekanada hayran bıraktın allah razı olsun aydınlattın bizi
    Orjinalden alıntı: bulferan

Bari böyle sağda solda bu siteden başka sitelerde de photoshoplu skorlar yayınlayıp , egonu tatmin ediyor musun ? Sayın TheRapMaster_x bu halinizle köşeye sıkışınca tırmalayan kediler gibisiniz. Ne diyeyim pek de ümit vaat eden bir vaka olduğunuzu söyleyemeyeceğim !
  • birileri türkiye rekorumu dedi, tr rekoru 26k ile bize ait.

3DMARK2006 : 26K
    CPU SCORE: 8234

QX 9770 5510 MHZ / 2X 2900XT CF 883/994 MHZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 30 Ekim 2008; 23:27:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Ah ah Oc bölümü kimlere kalmış........

• Başarılarının Devamını Diliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.