Bildirim
3d mark skorlarım
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence baya iyi.ben o puanlari asla alamam mx 440 128 mb 128 bit kullaniyorumda -
Bana çok düşük geldi bu puanlar. Herşeyi doğru yapıtığına emin misin? Adamlar 18000 puan almış 2003'te (gerçi X800XT PE ama). Bence iki puan da düşük... -
X800 pro o sisteme yakışmamış ! Keşke şöyle bi 3ghz falan olsaydı ! Skorlar bence normal ! O/c yaptın mı ? -
o/c yapmadım fazla anlamıyorum o işlerden, hemde ekran kartımı yakıp kafayı yemek istemiyorum.işlemcimi alalı 2 sene oldu. artık değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama bütün paraları ekran kartına verdim. -
skorlar sıstemıne gore normal ama solıyeyım sıstemın ekran kartını sınırlıyor. -
Bir arkadaş,p3 e üst düzey bir ekran kartı koymuştu,yanlış hatırlamıyorsam,scorları gayet iyi idi!!!!
O ekran kartını deveye koysanız daha iyi scor alır,bence bir yerler de bir hata var,heralde ayarları performansa getirmediniz,,falan gibi -
zannımca tüm ayarlar kalitedeyken yaptın benchleri. eğer öyleyse sistemine göre puanın gayet normal -
3dmark05de ben dandik 9550 ile 2000 alıyorum
x800 fiyat olarak bnm kaç katım yahu -
işlemci anakart ram nanay. buları göz önünde bulundurursak normal skorlar gayet iyi o sistemem göre. -
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
işlemci anakart ram nanay. buları göz önünde bulundurursak normal skorlar gayet iyi o sistemem göre.
bı kere ramlar 266 fsbde calısıo ıslemcı desen pert zaten . -
yanlış yazdın galiba ersin, adamın ramler işlemci ile senkron çalışıyorsa 100fsb'de çalışıyordur -
senkron değildir. değildir fsb100 ram 133 -
2,0 a ise 400fsb, işlemci ile senkron çalıştığında 100mhz de çalışır. çünkü cpu 400 bus speed. 533bus olsa idi ozaman senkron olarak 133mhz de çalışırdı remler. -
quote:
2,0 a ise 400fsb, işlemci ile senkron çalıştığında 100mhz de çalışır. çünkü cpu 400 bus speed. 533bus olsa idi ozaman senkron olarak 133mhz de çalışırdı remler.
bendede 2.0 ghz vardı normal çalıştığı zman ramler 133 olarak çalışıodu
-
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
quote:
2,0 a ise 400fsb, işlemci ile senkron çalıştığında 100mhz de çalışır. çünkü cpu 400 bus speed. 533bus olsa idi ozaman senkron olarak 133mhz de çalışırdı remler.
bendede 2.0 ghz vardı normal çalıştığı zman ramler 133 olarak çalışıodu
2,0 A ise ve cpu default ise 100mhz olması gerekir. galiba sen cpu yu o/c yaptın 133mhz ye çıktı veya seni cpu 2,0 B 533 bus idi ozaman 133 eder. senkron olarak düşünürsek tabi
-
emin değilim ama sadece 133 mhz çalıştığını hatırlıom nese önemli dğeil -
3d mark 2003 12000
3d mark 2005 8000 -
quote:
Orjinalden alıntı: **R@pTOr**
3d mark 2003 12000
3d mark 2005 8000
bu nedir -
evet nedir bu şimdi?
senin skor olmadığı kesin
Benzer içerikler
- cpu opt nedir
- termal macun yerine ne kullanılır
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- saf su nerede satılır
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X