Bende p4 3,2 x700 pro 256 mb 1024 ddr2 160 gb sata var 3D MARK ta 2274 puan verdi bu bana az geldi sizce hata varmı varsa nerde olabilir?? Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: ilbay_tr
Bende p4 3,2 x700 pro 256 mb 1024 ddr2 160 gb sata var 3D MARK ta 2274 puan verdi bu bana az geldi sizce hata varmı varsa nerde olabilir?? Saygılar...
3dmark 05 te aldıysan bu puan yine de az. ayarlarda kalite unsurları açık kalmış olabilir.
diğer x800pro'cu arkadaş. sistemin berbat olmasına rağmen 3dmark05 gibi sisteme çok da takılmayan bir bench te daha yüksek almalıydın. format atıp yeniden kur herşeyi. mümkünse de cpu ya o/c yap azcık
quote:
Orjinalden alıntı: MaiNStreaM
quote:
Orjinalden alıntı: ilbay_tr
3dmark 05 te aldıysan bu puan yine de az. ayarlarda kalite unsurları açık kalmış olabilir.
diğer x800pro'cu arkadaş. sistemin berbat olmasına rağmen 3dmark05 gibi sisteme çok da takılmayan bir bench te daha yüksek almalıydın. format atıp yeniden kur herşeyi. mümkünse de cpu ya o/c yap azcık
Yaww abi benim makinaya çok kez format attım sonuç aynı hatta ısınmadandır die bide soğutma modülü aldım(resimdeki thermaltake cl-p0024+zalman fan ) gene farkeden bişi olmadı yaa varya ücreti neyse vericem biri benim makineyi adam edebilirmi??Artık benim yapabileceğim çok bişi kalmadı çünkü msn'em: ilbayy@hotmail.com Lütfen yardım edin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme