Şimdi Ara

3D Modelleme Yazılımı Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meseleden anlayan arkadaşlar için oldukça basit bir soru. Bu yaz sonunda bir 3D modelleme programını kullanmayı öğrenmek istiyorum. İlgilendiğim alan daha çok ahşapla ilgili endüstriyel tasarımlar üzerine. Hobi olarak ahşap mobilya imalatıyla ilgileniyorum fakat hobinin daha profesyonel olması için 3D modelleme ile daha kesin hatlar üzerinde çalışmak istiyorum. Sonuç olarak ahşapla ilgilenen biri için en mantıklı 3D modelleme uygulaması hangisidir :D Teşekkürler

• Bu tür işler için CAD tarzı programlar kullanılır. Autodesk Inventor veya Solidworks olabilir. Bu yazılımlar profesyoneller tarafından kullanılır ve kullanmasını öğrenmek zordur. Eğer sadece görsel amaçlı dizayn yapılacaksa Sketchup kullanımı daha kolay olduğundan tercih edilebilir.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Benim için ahşabı nereden keseceğim deliklerini nereye açacağım belli olsun yeter çünkü bu tür masa gibi koltuk gibi ufak mobilyalarda bir kere yaparsın ama aynı ürünü ikinci kere üretemezsin. Ben bu amaçla bir 3D modelleme yazılımı kullanmak istiyorum. Biraz daha profesyonel çalışmak için yani. Şimdi de SketchUp öğrenmeye çalışıyorum doğru mu tercih etmişim sence
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    Mesajımda yazdığım gibi, Sketchup genelde görsel amaçlı dizayn içindir şahsen CAD yazılımlarını tercih ederdim.
  • Autocad ve görselleştirme içinde 3dmax işinizi rahatlık ile görecektir hocam
  • Blender yazılımıda elverişlidir. Türkiye'de pek çok insan bilmiyor ama gün geçtikçe ivmesi yükselen bir yazılım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Modelleme Laptop Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.