Şimdi Ara

3D olmayan alışveriş siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3D istemeyen alışveriş siteleri hangileri?
    Sanırım Trendyol, Hepsiburada vs bunlar istiyor.

Bildiğiniz istemeyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kredi kartı çalınca ben

şaka maka bana da biri kredi kartını vermişti saflığından. ben bile vermesini beklemiyodum 10 liralık bişey aldım kart bilgileri doğru giysi alsam mı almasam mı sorun çıkar mı diye düşünürken sanırım kartını iptal ettirmiş hiç denemedim etmediyse de almam haram parada gözüm yok iyi biri olduğumu da tekrar anlamıştım bu kararla

sen benim gibi değilsen amazon ve beymen istemiyo kolay gelsin
    Yapay Zekanın Yanıtı

3D Secure Olmayan Alışveriş Siteleri: Bilmeniz Gerekenler

Online alışveriş yaparken güvenlik çok önemlidir ve 3D Secure, ek bir güvenlik katmanı sağlar. Ancak 3D Secure olmayan siteler de mevcuttur ve bu sitelerde alışveriş yaparken daha dikkatli olmanız gerekir.

3D Secure Nedir?

3D Secure, Visa ve Mastercard tarafından geliştirilen bir güvenlik protokolüdür. Alışveriş yapanların kimliklerini doğrulamak için ek bir kimlik doğrulama adımı ekler. Alışverişiniz tamamlandığında, cep telefonunuza veya e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilir ve bu kodu satıcı ile paylaşmanız gerekir.

3D Secure Olmayan Siteler

3D Secure olmayan siteler, bu ek güvenlik özelliğini kullanmayan sitelerdir. Bu sitelerde alışveriş yaparken daha dikkatli olmanız önemlidir, çünkü sahtekarlık riski daha yüksek olabilir.

3D Secure Olmayan Sitelerden Alışveriş Yapmanın Riskleri:

• Sahtekarlık: 3D Secure olmayan siteler, kredi kartı bilgilerinizi çalmaya çalışan sahtekarlar için daha çekici hedefler olabilir.
    • Veri İhlalleri: Bu siteler, veri ihlallerine karşı daha savunmasız olabilir ve kişisel bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir.
    • Güvenlik Açığı: 3D Secure olmayan sitelerde, alışverişlerinizi korumak için güvenlik önlemleri daha az olabilir.

3D Secure Olmayan Sitelerde Alışveriş Yaparken İpuçları:

• Güvenilir Siteleri Tercih Edin: 3D Secure kullanmayan iyi bilinen ve güvenilir siteleri tercih edin.
    • Sipariş Vermeden Önce İnceleme Yapın: Bir sipariş vermeden önce sitenin yorumlarını ve itibarını kontrol edin.
    • Güçlü Parolalar Kullanın: Tüm çevrimiçi hesaplarınız için güçlü ve benzersiz parolalar kullanın.
    • Sıkça Kullanılan Kredi Kartlarını Kullanmayın: 3D Secure olmayan sitelerden alışveriş yaparken, nadiren kullandığınız veya düşük limitli bir kredi kartı kullanın.
    • Kredi Kartı Bilgilerinizi Dikkatlice Girin: Kredi kartı bilgilerinizi girerken çok dikkatli olun ve olası hataları önlemek için iki kez kontrol edin.

Sonuç olarak, 3D Secure olmayan sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olmak önemlidir. Güvenilir siteleri tercih edin, sipariş vermeden önce inceleme yapın ve kredi kartı bilgilerinizi dikkatlice girin. Bu önlemler, online alışveriş deneyiminizi daha güvenli hale getirmeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kredi kartı çalınca ben

şaka maka bana da biri kredi kartını vermişti saflığından. ben bile vermesini beklemiyodum 10 liralık bişey aldım kart bilgileri doğru giysi alsam mı almasam mı sorun çıkar mı diye düşünürken sanırım kartını iptal ettirmiş hiç denemedim etmediyse de almam haram parada gözüm yok iyi biri olduğumu da tekrar anlamıştım bu kararla

sen benim gibi değilsen amazon ve beymen istemiyo kolay gelsin
  • Yanlış forumdasın

• instagram butikçisi istemez
  • ozet: kart numarasi caldim, nerede harcayabilirim

• @egm @icisleribakanligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yanlış anladınız beni, ben yürüme handikabi olan biriyim. Kredi kartına bağlı olan telefonum iptal oldu. Telefonu güncellemek için ise illaki şubeye çağırıyorlar. Bu yüzden işlemlerimi halledemiyorum 3d isteyen yerlerden.
    Telefon ve internetten guncellemiyorlar maalesef.
    Yinede cevaplar için teşekkürler.

• Aliexpres'te düşük miktarlard istemiyordu bende. Yapı Kredi kullanıyordum.

• Yurtdışı oyunların neredeyse tamamı, oyun içi alışverişte 3D istemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.