Şimdi Ara

3d Oynatmak için En verimli Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum fakat hangi media player'ı tercih etmem konusunda net bir bilgiye rastlamadım. Evde 3d tv var ve 3d film izlemek için hangi media player'ı seçmem sizce daha iyi olur. İnternette media player konusunda cok fazla bilgi kirliliği var.

Egreat r6s nin 50 60gb büyüklüğündeki 3d bluray ise filmleri oynatmakta sıkıntı çektiğini okudum. Dark Android box a1r nin optik çıkıştan sandece 2 kanallı ses verdiğini okudum. Dune'un bu konuda çok iyi olduğunu okudum fakat fiyatı görünce biraz fazla geldi açıkcası Fiyat olarak max 350 TL düşünüyorum.

Burada media player konusunda büyük bilgileri ve tecrübeleri olan arkadaşlarımız bana yardımcı olabilirse çok mutlu olacağım ve artık düzgün şekilde 3d film izleyebileceğim. Yardımlarınızı bekliyorum arkaadaşlar

• Takip
  • Bende realtek 1186 li (r6s gibi) xtreamer prodigy ultra var ve 50gb 3d bluray isolarda takilma yok (usb harddiskten oynuyor tabiki, wifi ile agdan oynatmaniz imkansiz)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Bende realtek 1186 li (r6s gibi) xtreamer prodigy ultra var ve 50gb 3d bluray isolarda takilma yok (usb harddiskten oynuyor tabiki, wifi ile agdan oynatmaniz imkansiz)

nerden ve kaça aldınız?
  • Ben uzakdoğuda yaşıyorum, Amerika satış fiyatına almıştım çıktığı zaman (180-190 dolar gibi birşey, dahili wifi li olan modeli)
  • quote:

Ben uzakdoğuda yaşıyorum, Amerika satış fiyatına almıştım çıktığı zaman (180-190 dolar gibi birşey, dahili wifi li olan modeli)

şanslısın vesselam,
  • Daha geçen gün outlet %25 ek indirimi ile Dark Mini Mania 3D aldım. 190 tl (tek çekim) den 140 tl ye düştü, kargo dahil 150 TL ye geldi. Realtek 1186 çipsetli + wifi ve USB3.0 destekli güzel bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Egreat R6S ve Bast Castle yazılımı ile takılma sıfır.

Dark vs.. cihazlara modlu yazılım zor bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha geçen gün outlet %25 ek indirimi ile Dark Mini Mania 3D aldım. 190 tl (tek çekim) den 140 tl ye düştü, kargo dahil 150 TL ye geldi. Realtek 1186 çipsetli + wifi ve USB3.0 destekli güzel bir cihaz.

http://www.teknobiyotik.com/outlet/dark-mini-mania-3d-wifi-3d-bluray-iso-1080p-mkv-h-264-hdmi-1-4-7-1-dts-dolby-ses-destekli-android-medya-oynatici-outlet.html
    HImm bundan bahsediyorsun sanırım . Ürün durumlarında sıkıntı varmı peki .Açıklamalardaki gibi değilmi ? Sıkıntı yoksa bence uygun ve kaçırılmaz gibi duruyor.

• Üründe sıkıntı yok, videoları oynatıyor. İade ürün olması birşeyi değiştirmiyor ucuza almış oluyorsunuz.
  • quote:

Üründe sıkıntı yok, videoları oynatıyor. İade ürün olması birşeyi değiştirmiyor ucuza almış oluyorsunuz.

O zaman qry kaçırma bende alıyorum :
  • güzel konu
  • qry kullanıcısına yanıt
    Aldın mı ürünü ???
  • Beyler ne yapacaz? Yardımcı olun. Bende hımedia 900b ve r160s pro arasındayım. Benim 3d nin yanı sıra knline dizi izleme yetisine sahip bir cihazada ihtiyacım var. Yardım lütfen.

• bende arada sıkıştım

dune hd base 3d mi

himedia 900b mi

veya başka daha iyi alternatif?
  • kesinlikle ve katiyyen

dune hd base 3d
  • Dune olsun , çamurdan olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.