Şimdi Ara

3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam 3D film için hangi format daha iyidir Mp4 mü Mkv mi
    Mp4 çok daha basit ve tr dublaj indirebiliyorum tv de 3D ye çevirdiğimde Mp4 formatını güzel gösteriyo fakat Mkv formatında daha çok mu verim alırım yani hangi format en iyi 3D görüntüyü verir yada arada çok fark varmı?

• yok mu yardımcı olacak arkadaş
  • Filmin bitrate i önemlidir arkadaşım, sonundaki uzantısı değil. Yüksek bitrate li mp4 filmler de gayet kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axl...

yok mu yardımcı olacak arkadaş

mkv yani matroska veya mp 4 yani mpeg 4 birer container cesididir. yani icinde video ve ses bulunur.

biri diğerinden kaliteli denemez hangisinin iceriği daha kaliteliyse o daha iyi gozukur.

kısacası ikisi de birbirine ustun olabilir. önemli olan senin elindeki dosya.
  • anladım saolun cevaplarınız için ben real player dan online film izleme sitelerinden indiriyorum ve onlarda mp4 formatında iniyor o zaman mkv formatına donusturmem bir artı saglamaz dimi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: axl...

anladım saolun cevaplarınız için ben real player dan online film izleme sitelerinden indiriyorum ve onlarda mp4 formatında iniyor o zaman mkv formatına donusturmem bir artı saglamaz dimi bana

donusturmen hicbir artı saglamaz.

dosya boyurlarından da kaliteyi az cok anlayabilirsin.
    mesele aynı sureye sahip 1 gb lik mkv tabii ki 500 mb lik mp4 den kaliteli olacaktır.
    tam tersi 1 gb lik mp4 de 500 mblik mkv den kaliteli..
  • anladım saol, zaten benım ındırdıgım mp4 ler de 1,5 gb felan çok olmasada 3D de verim alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vir film indir diyorum 2 gün 10 saat diyor arkadaş
    bu büyük bir dosya 10 gb falan
    1.5 heralde demodur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.