Bildirim
3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardımcı olacak arkadaş -
Filmin bitrate i önemlidir arkadaşım, sonundaki uzantısı değil. Yüksek bitrate li mp4 filmler de gayet kalitelidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: axl...
yok mu yardımcı olacak arkadaş
mkv yani matroska veya mp 4 yani mpeg 4 birer container cesididir. yani icinde video ve ses bulunur.
biri diğerinden kaliteli denemez hangisinin iceriği daha kaliteliyse o daha iyi gozukur.
kısacası ikisi de birbirine ustun olabilir. önemli olan senin elindeki dosya. -
anladım saolun cevaplarınız için ben real player dan online film izleme sitelerinden indiriyorum ve onlarda mp4 formatında iniyor o zaman mkv formatına donusturmem bir artı saglamaz dimi bana -
quote:
Orijinalden alıntı: axl...
anladım saolun cevaplarınız için ben real player dan online film izleme sitelerinden indiriyorum ve onlarda mp4 formatında iniyor o zaman mkv formatına donusturmem bir artı saglamaz dimi bana
donusturmen hicbir artı saglamaz.
dosya boyurlarından da kaliteyi az cok anlayabilirsin.
mesele aynı sureye sahip 1 gb lik mkv tabii ki 500 mb lik mp4 den kaliteli olacaktır.
tam tersi 1 gb lik mp4 de 500 mblik mkv den kaliteli.. -
anladım saol, zaten benım ındırdıgım mp4 ler de 1,5 gb felan çok olmasada 3D de verim alırım -
vir film indir diyorum 2 gün 10 saat diyor arkadaş
bu büyük bir dosya 10 gb falan
1.5 heralde demodur diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X