Şimdi Ara

En iyi görüntü kalitesi için hangi codec ve player yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben böyle şeylerle hiç uğraşmazdım gom player , vlc player vs .. yükler hd videoları da her şeyi de izlerdim fakat görüntüde fark ettiğini okudum biraz önce .. Yorumlar bayağı eski şimdi güncel olarak ben 1080p HD bir film veya normal videoları da izlemek için ne yapmalıyım ? Hangi player hangi codec ? Şimdiden teşekkürler ..

• splash pro, ücretsiz arıyorsan potplayer işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

splash pro, ücretsiz arıyorsan potplayer işini görür.

Ücretsiz arıyorum .. Potplayerın yanına bir de codec vs kurmam gerekmiyor değil mi ?
  • ben k-lite kullanıyordum ne kadar iyidir bilmem ama hep onu kurup kullanmışımdır :=)
  • potplayer, hiçbir ek kodek paketi gerektirmez. gereken herşeyi içinde barındırır. potplayerin son sürümünü yükle; her film ve müzik biçimini sorunsuz oynat.
    hepsi bu.

vlc, gom player filan pot playerin eline su bile dökemez.
  • Genelde en iyi görüntüyü K-Lite verir çünkü Codec ve eklentileri kendi bilgisayarına göre kendin optimize edersin. Sistemine uygun olarak Codecleri sen seçtiğin için en iyi görüntüyü verecektir. Ancak bu Codec uyumları çok ekstrem bir durum olduğu için ben KMPlayer kullanıyorum, memnunum ama en iyisinin K-Lite olduğunu da biliyorum içten içe.
  • Potplayer indirdim videolar açılıyor fakat şimdi de altyazıda mesela hayyr gibi saçma sapan karakterler çıkmaya basladı :(
  • k-lite codec pack + kmplayer
  • K-Lite Mega Codec bence işini görür.Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım bu codecle
  • Arkadaşlar filmlerin açılmasında bir problemim kalmadı ama altyazılarda ş harfi olmuyor mesela onun yerine noktalı y felan çıkıyor :(

Arkadaşlar o problemime de çözüm buldum VLC mediaplayer kullanıyorum artık teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeKocc -- 16 Ağustos 2011; 1:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll

Arkadaşlar filmlerin açılmasında bir problemim kalmadı ama altyazılarda ş harfi olmuyor mesela onun yerine noktalı y felan çıkıyor :(

Arkadaşlar o problemime de çözüm buldum VLC mediaplayer kullanıyorum artık teşekkürler :)

Seçeneklerden ''Altyazı ve EÜG''e gel ve altyazı tipini Tahoma, dilini de Türkçe seç.
  • K-Lite+CoreAVC Prof+Matroska Splitter entegre edebileceğin bir player(Mesela BSPlayerPRO+SplashPRO)

K-Lite: Herşey için.
    CoreAVC: 720P-1080P için.
    Matroska Player: 720P-1080P lerde daha fazla akıcılık için. (Ayrıntıya girmiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

K-Lite+CoreAVC Prof+Matroska Splitter entegre edebileceğin bir player(Mesela BSPlayerPRO+SplashPRO)

Matroska Player: 720P-1080P lerde daha fazla akıcılık için. (Ayrıntıya girmiyorum.)

Hocam BSPlayerın şu çevrimiçi altyazı bulma olayını çok beğendim açıkçası .. Zaten oynatmasında da bir problem yok .. Şuan için her şey normal :)
  • 1080p icin coreavc ve matroska' yi bilgisayarinda mutlaka bulundurmani tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

K-Lite+CoreAVC Prof+Matroska Splitter entegre edebileceğin bir player(Mesela BSPlayerPRO+SplashPRO)

coreavc kurunca kullandığım player a ayarlardan falan tanıtmamız gerekiyormu.
  • Kesinlikle Splash Pro, daha iyi görüntü kalitesi için kurduktan sonra video ayarlarına bakmanda yarar var.

Ücretsiz istiyorsan ise VLC.

Bu iki programda harici bir codec istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traxformania

Kesinlikle Splash Pro, daha iyi görüntü kalitesi için kurduktan sonra video ayarlarına bakmanda yarar var.

Ücretsiz istiyorsan ise VLC.

Bu iki programda harici bir codec istemiyor.

splash pro kullanıyorum ben de tavsıye ederım fakat bı sorum olcak oynatma ayarlarında motion^2 kısmında 2x mi yapmamiz daha kaliteli görüntü verir yoksa ensona dayayıp 60p mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.