Bu program Dvbviewer Pro programını kurmakta zorluk çekenler ve denemek isteyenler için hazırlanmıştır. Program 27 Mart 2008 de yeniden düzenlenmiştir...
Uzun zamandır Dijital TV kartı kullanıyorum ve bir çok DVB-S programı denemişimdir. Çoğumuzun bildiği gibi en güzel program "DVBViewer Pro"dur.
O kadar çok özelliği varki kullanıp biraz alıştıktan sonra benim gibi diğer programları kullanmak bile istemeyeceksiniz.
Bu program tv izlemenin yanı sıra bilgisayarınızdaki multimedya "video, müzik, resim gibi" dosyalarınızı oynatmak içinde güzel bir programdır. Ben mesela uzaktan kumandayla tüm multimedeya dosyalarını yönetebiliyorum. Bu özellik için bazı ayarlar yapmak lazım.
Tabi her güzelin bir kusuru olur. Bu kadar gelişmiş bir programın ayarlanmasıda biraz bilgi istiyor Ama korkmayın aşağıdaki vereceğim kur dosyasında bir çok ayar otomatik yapılacaktır.
Kısaca Kurun özllikleri: 1.Bir çok ayar otamatik uygulandı ve data klasörü kurulacağı dizin olarak değiştirildi. 2.Turkçe Dil desteği eklendi. 3.WinRILC "Uzaktan Kumanda"eklendi. Varsayılan kumanda skystar2 olarak ayarlandı. 4.Tek tıklamayla DVBViewer ile beraber kumandayı çalıştırmak için ufak bir programcık eklendi. 5.TransEdit 3.1.3.0 eklendi."Kanal ayarlamada sorun yaşayanlar için" 6.Şifreli yayınları çözmek için ayarları yapıldı ve Vplug 2.1.6 eklendi. 7.Bilgisayarda hiç codec olamadığı düşünülerek Cyberlink ve Ac3 filter eklendi. 8.Kategorize edilmiş Turksat kanal listesi eklendi. 9.Yedi adet Skins eklendi. 10.Birbirinden güzel 5 adet Osd Skins eklendi. "Daha fazla ekleyecektim ama setup dosyasın boyutu fazla büyüdüğü için vazgeçtim" 11.Osd Skins Editor eklendi. "Herangi birini benim gibi editlemek vaya baştan oluşturmak için." 12.Bazı kanal logoları eklendi. 13. Başlat/Programlar/DVBViewer Pro Fast Installation dan ulaşabileceğiniz kullanışlı kısayollar eklendi. vs. vs. gibi
Download: DVBViewer Pro Fast Installation "2 parça 18 mb" Parça 1 Parça 2
Dosyayı indirdikten sonra arşivinden çıkarınız ve setup adlı dosyayı kurunuz. Pass: blue_life
Bilmeyenler için bazı en kullanışlı klevye kısayolları:
C : Parlaklık ve çeşitli renk ayarları.
K : Kanal listesi.
Z : Görüntüde Zoom yapmak için.
F3 : Herzaman üstte
Önemli NOT: Bu programı orjinal şifre kullanarak full hale getirebilirsiniz. Orjinal şifre olmadan programı sadece deneyebilirsiniz. Programın fiyatı 19$ dır. Programı satın almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. http://www.dvbviewer.com/en/index.php?page=ordering
Programı denemek için kafadan atma bir email adresi ve şifre girmek zorundasınız. Mesela; Kullanıcı adı: kullanıcı@adı.com Şifre:Bilmiyorum
Yukarıdaki dosyalar güncel Nod32 antivirüs yazılımı ile kontrol edilmiştir...