|
Bildirim
edge chrome dan daha verimli ve hızlı çalışıyor şu anda ama alışkanlıklar olunca çoğunluk chrome kullanmaya devam ediyor :) microsoft ilk defa bir haltı düzgün yaptı onda da alışkanlıklara yenik düştü 😁
|
Firefox sonuna kadar devam
|
Operayı bir ben mi kullanıyorum
|
15 senedir firefox kullanıyorum
|
Firefox varken gerisi hikaye
|
Firefox nasıl geride kalmış hayret. Yıllardır ilk tarayıcım hep Firefox oldu hem pc hem mobil hepsi Firefox .
|
Masaüstünde çok vakit geçiren ve internet dünyasıyla biraz geçmişi de olan deneyimli kullanıcılarda Firefox kullanımını daha yüksek görüyorum.
Chrome masaüstü dünyasının APPLE'ı gibi. Kolay, her şey bir arada, hantal ama beklentileri düşük deneyimsiz kullanıcı için ideal. Opera her ne kadar Firefox gibi sistemi yormayan, stabil bir tarayıcı da olsa bütünleşik VPN'i olmasa muhtemelen piyasada varlığını sürdüremezdi. Firefox onun yapabildiği her şeyi yapabiliyor sonuçta. Gönül ister Firefox'un kullanıcısı en az 20%'lerde olsun. Ama internet kullanıcısı Firefox'u haketmiyor ya da daha iyi bir ifade ile hakkını veremiyorsa yapacak bir şey yok tabi ki. |
MS hiçbir haltı düzgün yapmadı. Gitti tıpış tıpış açık kaynaklı Chrome'u Egge diye paketledi sadece. Kendi yaptığı birşey yok. Kendi yaptıklarının hepsi mezarda.
|
Edge kullananların tamamı kamu kurumu vb yerlerde çalışan, bilgisayara ek tarayıcı indirmesini bilmeyene yeni PC kullanıcılarıdır. Aklı başında bir PC kullanıcısı Firefox veya Chrome kullanır.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 3 Ağustos 2022; 12:57:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |