Şimdi Ara

Set IPTV Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
36.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart İp Tv kalkmış samsung marketinden Set IPTV Uygulamasını kullanan varmı 15 Euro isityor aktifleştirme için

• Yapay Zekanın Yanıtı

Set IPTV Uygulaması: Akışlı TV Deneyimini Yeniden Tanımlamak

Set IPTV, kullanıcıların internet bağlantıları üzerinden canlı TV kanallarını, film ve dizileri izlemesine olanak tanıyan bir IPTV uygulamasıdır. Set IPTV ile geleneksel uydu veya kablolu yayınlara bağımlılık sona ermekte ve kullanıcılar istedikleri zaman, istedikleri yerde içerik izleyebilmektedirler.

Set IPTV Ücretli mi?

Evet, Set IPTV ücretli bir uygulamadır. Ancak diğer birçok IPTV uygulamasına kıyasla oldukça uygun fiyatlıdır. Yıllık abonelik ücretleri, seçilen pakete ve ödeme yöntemine göre değişmektedir.

Set IPTV Fiyatları

Set IPTV'nin üç farklı abonelik paketi bulunmaktadır:

• Temel Paket: Yıllık 50 TL
    • Premium Paket: Yıllık 75 TL
    • Ultra Paket: Yıllık 100 TL

Set IPTV'nin Özellikleri

Set IPTV, kullanıcılara çeşitli özellikler sunar:

• Canlı TV kanalları
    • Filmler ve diziler
    • Tekrarlar
    • Ebeveyn kontrolü
    • Birden fazla cihaz desteği

Set IPTV Yıllık Ücret

Set IPTV'nin yıllık ücretleri, seçilen pakete göre değişiklik göstermektedir. Ancak tüm paketler, kullanıcıların bütçelerine uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır.

Set IPTV'yi Kimler Kullanabilir?

Set IPTV, internet bağlantısı olan ve akışlı TV deneyimi yaşamak isteyen herkes için idealdir. Uygulama, akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve akıllı TV'ler dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda kullanılabilir.

Sonuç

Set IPTV, hem kolay hem de uygun fiyatlı bir IPTV uygulaması arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Uygun fiyatlı paketleri, çok çeşitli içeriği ve kullanışlı özellikleri ile Set IPTV, akışlı TV deneyimini yeniden tanımlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • televizyonun modeli nedir kurulum dosyası mevcut smart ip tvnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan7777

televizyonun modeli nedir kurulum dosyası mevcut smart ip tvnin
    49RU7300

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence vermeye değmez yarın smart IPTV gibi kaldırırlar elinde patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung app markette net iptv set iptv var kategorılı programlar ve evet 15 euro ıstıyorlar
  • Ben aldım dayanamadım Netip Tv çok hantal kaldı setiptv de favori kanal olsun resimli gösterim klasörleri ayrıştırması vs herşey mükemmel şimdilik sorun yok tek sorun 15 Euro ama başka program yok

• Nasıl satın aldınız? PayPal istiyor sürekli. Ben bir türlü alamadım. Netiptv çok kötü. Ben de setiptv almak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaptan7777 kullanıcısına yanıt
    Tizen lere yükleniyor mu ki? Usb ye atıp tv ye taktım programı okumadı

• net ottplayer yükle hocam.kanal listelerini 500 veya 1000 lik şekilde klasör klasör yükle sıkıntısız kullanırsın
  • Sıkıntısız, uğraşmadan kullanmak için set İptv yi istiyorum. Net İptv fazla kanal olunca kabul etmiyor. Ott ye bir türlü ısınamadım

• Dün akşamdan beri bu uygulamadan hata alıyorum.
    Kullanan ve hata alan var mi?
  • Kesinlikle en iyi ip tv uygulaması. Bazı kanallar diğer uygulamalarda hata veriyor telefonda çalışmasına rağmen. Bunda gık demiyor direkt açıyor. Ve canlı/vod ayrımı yapmış. Dizi film kategorilerinde resimler var. 15 euro pahalı evet ama tek seferlik vermeye değer. Yalnız ben deneme süresini tamamladıktan sonra satın almaya çalışıyorum 2 gündür beceremedim hata veriyor :) Becerebilen varsa bilgilendirirse güzel olur.
  • Paypal ile satın aldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemmatrix

net ottplayer yükle hocam.kanal listelerini 500 veya 1000 lik şekilde klasör klasör yükle sıkıntısız kullanırsın

Hocam ben ottplayer ı kuramadım nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz

• onurca06 kullanıcısına yanıt
    Hocam develop modda login olmak lazim.sonra ip numarasi yazip otomatik inecek.disardayim eve gidince youtube dan link veririn
    thinkMOVLyoutube
    Samsung SmartTV - Setting up the TV for developing apps
    https://www.youtube.com/watch?v=00CrLLtp-SE&ab_channel=thinkMOVL

ottplayer kuracaksan ip si bu 88.150.252.53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtesemmatrix -- 29 Ekim 2020; 16:53:22 >

• Dublex kullanabilirsiniz arkadaşlar gayet stabil çalışıyor

• Hocam duplex nasıl stabil çalışıyor? Sitesi bile açılmıyor yasaklanmış. Siz nasıl girebiliyorsunuz?

• MancınıK* kullanıcısına yanıt
    Samsung kullanıyorum Hocam Gayet güzel bende
    Ayrıca sitesine VPN ile giriş yapabilirsiniz

• Samsung tv kullanıyorum. Netıptv kullanıyorum gayet güzel. Setıptv isr çok donuyor. 2 programda yüklü 4.5 $ iken almıştım. Net stabil çalışıyor.

• Program tv den kalsa bile eğer paralı aldıysanız aktif olarak çalışıyor. Kullananlar var ssıptv gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.