Dublex iptv yükleticek iptv güvenilir varsa bana gönderirmisimiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Set IPTV Uygulaması (2. sayfa)
-
-
Duplex iptv uygulamadı güzel uygulama, çift yayın çift yayın açabilme özelliği var, ama TÜRKİYE’den link eklemek için vpn kullanmalısınız,quote:
Orijinalden alıntı: Aydin056Dublex iptv yükleticek iptv güvenilir varsa bana gönderirmisimiz
-
bende 15 gündür kullanıyorum epeyde memnunum fakat son izlediğim filmler bölümünü nasıl temizleyebilirim ? bilen biri yardımcı olursa sevinirim
-
arkadaşlar set iptv almak istiyorum ama sitesinde kart bilgilerimi girdiğimde ödeme alınamadı diye bir uyarı çıkıyor. bu siteden yapılıyor dimi ödeme acaba yanlış bişeymi yapıyorum
-
Bu site doğru, bu uygulamanın yerine flixiptv uygulaması var tv de çıkıyorsa bunu öneririm ve yarı fiyatınaquote:
Orijinalden alıntı: akhaeusarkadaşlar set iptv almak istiyorum ama sitesinde kart bilgilerimi girdiğimde ödeme alınamadı diye bir uyarı çıkıyor. bu siteden yapılıyor dimi ödeme acaba yanlış bişeymi yapıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
flixiptv bu bahsettiğiniz uygulamanın yıllık fiyatı 129 tl mi? birde bütün kanallar mevcut mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Flixiptv uygulaması iptv çalıştırabilen uygulamadır, uygulamaya bir defalığına sınırsız 8 euro ücret ödüyorsunuz, kanallar içi ise , iptv üyeliği almanız gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: axipeachflixiptv bu bahsettiğiniz uygulamanın yıllık fiyatı 129 tl mi? birde bütün kanallar mevcut mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben direkt iptv arıyorum uygulama değil sağolun bilgilendirme için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki whatsapp numaradan yazabilirseniz. iptv için yardımcı olalım.quote:
Orijinalden alıntı: axipeachBen direkt iptv arıyorum uygulama değil sağolun bilgilendirme için.
+31 6 83857601
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 9 Ağustos 2022; 19:14:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. Benim eski tvde setiptv vardı. tv değiştirdim. yeni tvye setiptv girişi yapamıyorum. mail adresini unuttum sorun yaşıyorum. nasıl çözebiliriz acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X