Avantajli kredi karti
Arkadaslar bildiğiniz uzere artik kredi karti alışverişlerinde eskisi gibi taksitlendirme yapilmiyor, ben enpara kullaniyordum tek esprisi taksitlendirmeydi simdi o da yok.
Bu sebeple yeni kredi karti arayisina girdim, bonusu bol olan onerebileceginiz avantajli bir kredi karti var mi?
Benim aklımda akbank-axess ve yapikredi-world var ama hangisi bilemiyorum
Ping Dalgalanması ve Pc kapanması
Merhabalar,
Sistemi yeni aldım canavar gibi fakat ethernet kablosunda mı bir sıkıntı var bilmiyorum, oyuna girdiğimde aşırı ping dalgalanması oluyor. Bazen ping 10 larda bazen 289 ları görüyor. Laptopta bile wifi ile bağlıyken bu pingleri görmüyorum, masaüstü bilgisayarda bu ping dalgalanmasının sebebi kablo kaynaklı mı acaba? Ethernet kablosunun jaklarına baktığımda renk sıralaması da doğru.
Ayrıca bu ping mevzusundan bağımsız olarak bilgisayar normal boşta çalışırken bazen kapanıyor bunu da çözebilmiş değilim.
Yorumlarınız nelerdir değerli arkadaşlarım?
Süper sistim dizdim bence
Nasıl beyler?
Kediye eziyet çektirerek öldüren kansız
Biraz once Twitter da gördüm, herhangi bir insanin olumu vs. Bu kadar etkilemiyor fakat kedinin caresizligi, boyle canince bir zulme maruz kalip oldurulmesi beni cok fazla etkiledi. Bu adami mahkeme bir de serbest birakmis.
Iphone imei kayıt
Arkadaşlar lütfen bilen yardımcı olsun dm atsın bir şekilde bana ulaşsın.
yurtdışından ip 14 pm almıştım, imei harç parası 2700 tl iken kayıt işlemini yaptım meğerse kayıt tamamlanmamış, sağ olsun devlet hayrımıza hiçbir şey yapmadığı için bunu da soktu bize. Imei kaydı yaptırmayacağım, imei mi nasıl değiştirebilirim? İnternet üzerinden bu işlemi yapanlara güvenemiyorum, kullanmadığım, bataryası bitik 5s var elimde onun imei sini kullanabilir miyim?
Banka kredisi hakkında
Arkadaşlar çok zor durumdayım, farklı bankalardan toplamda 230 bin tl civarında kredi borcum var, aylık olarak ödemelerine yetişemiyorum. Acaba 250 bin tl 36 ay vadeli kredi alıp bütün hepsini tek çatı altında toplamamın bir yolu var mıdır?
Yüksek miktarlı uzun vadeli kredi
Arkadaşlar çok zor durumdayım, farklı bankalardan toplamda 230 bin tl civarında kredi borcum var, aylık olarak ödemelerine yetişemiyorum. Acaba 250 bin tl 36 ay vadeli kredi alıp bütün hepsini tek çatı altında toplamamın bir yolu var mıdır?
Sizce ceza yedim mi?
Biraz önce yürüyüşe çıkmıştım, bekçiler gördü, kimlik numaramı girdiler telefona, eve gitmemi söylediler. Eve doğru giderken aklıma takıldı ve dönüp cezai bir işlem uygulanığ uygulanmadığını sorduğumda “biz karakola bildirdik, kararını onlar verirler” dediler, peki ceza durumunu ne zaman ve nerden öğrenebilirim dediğimde ise 2 ay içinde e devletten dediler. Sizce ceza yazıldı mı?
Atmosferik vs Turbo
Atmosferik araçların yüksek devir çevirmeden gitmediğini ve dolayısıyla çok fazla motor sesine maruz bıraktığını biliyoruz. Pekala benim sorum şu; yüksek devirli kullanmak sürtünmenin-ısının artmasına(hararet) ve zamanla yataklara problem oluşturmaz mı?
Malesef ucuz yollu tek seçenek 1.4 fire var. 1.3 tce dersek eğer 60-70 bin tl fiyat farkı oluşuyor. Fiat’ın neden bu sene 1.4 turbo benzinli yapmadığını anlamış değilim.
Yurtdışı ehliyet denklik
Türk sürücü belgesi Avrupa’ya giriş yapıldıktan itibaren 6 ay geçerli, daha sonra orada tekrar ehliyet almak gerekiyor. Benim sormak istediğim şu; Türk sürücü belgemizin olması gittiğimiz ülkede tekrar sürücü belgesi çıkartırken bize bu konuda avantaj sağlıyor mu yoksa olup olmaması bir şey farkettirmiyor mu?
Konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlarımdan acil bilgilendirme bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.790
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 44.248 (Bu ay: 587)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic