Şimdi Ara

Ses kalitesi çok çok iyi olan MP3 player ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik setine bağlayıp MP3, WMA v.b. tür müzikleri çok kaliteli dinlemek için mp3 player araştırıyorum

önemli olan mp3 çaların ses çıkış kalitesinin çok çok iyi olması....
    ve sadece mp3,wma gibi müzik dosyaları çalıyor olması yeter, video filan oynatması şart değil

aklımda ipod classic 160gb, microsoft zune 80gb / 120gb ve sony NWZ-X1050 gibi alternatifler var

sizinde bildikleriniz için SABİTDİSKLİ (yani yüksek saklama kapasiteli) aslen MÜZİK ÇALMAK İÇİN düşünülecek ve çok daha önemlisi SES KALİTESİ ÇOK İYİ OLAN bir mp3 çalar önerirmisiniz

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 21 Şubat 2010; 20:13:25 >

• Fiyat vermemişsin ama çok iyi ses çıkışı istersen ipod classic 5.5g(diğer nesiller de olsa olur tabi)+LOD+amfi üçlüsü ile çok iyi ses kalitesi alabilirsin. Hem bir sürü depolama alanın olur hem de iyi ses çıkışın. Hele rockbox yapabilirsen bir üst seviyeye daha çıkarsın. Tabi rockbox için 5.5g lazım. 2.el 80gb bir 5.5g+lod+kaliteli ve uyumu iyi olan bir amfinin sana maliyeti 500 lirayı geçmez veya o civarda olur diye düşünüyorum. Tabi amfi yurtdışından olmalı ve 2.el temiz bulursan onu da ucuza kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907
    Fiyat vermemişsin ama çok iyi ses çıkışı istersen ipod classic 5.5g(diğer nesiller de olsa olur tabi)+LOD+amfi üçlüsü ile çok iyi ses kalitesi alabilirsin. Hem bir sürü depolama alanın olur hem de iyi ses çıkışın. Hele rockbox yapabilirsen bir üst seviyeye daha çıkarsın. Tabi rockbox için 5.5g lazım. 2.el 80gb bir 5.5g+lod+kaliteli ve uyumu iyi olan bir amfinin sana maliyeti 500 lirayı geçmez veya o civarda olur diye düşünüyorum. Tabi amfi yurtdışından olmalı ve 2.el temiz bulursan onu da ucuza kapatabilirsin.

fiyat konusunda bir sıkıntı olmayacak
    bana önerin ile ilgili birkaç link verirsen daha iyi anlarım ne demek istediğini
    mesela lod ve rockbox ne?

• Lod denilen şey bir kablo ve amfiye bağlanmana yarayacak. Rockbox ise ipod'a kurduğun ve equalizer gibi ses geliştirme özelliklerinin yanı sıra değişik özellikler ve görüntü efektleri sağlayan bir yazılım.
  • quote:

Lod denilen şey bir kablo ve amfiye bağlanmana yarayacak. Rockbox ise ipod'a kurduğun ve equalizer gibi ses geliştirme özelliklerinin yanı sıra değişik özellikler ve görüntü efektleri sağlayan bir yazılım.

sony NWZ-X1050 'nin ses kalitesini çok övüyorlar....ipod'dan daha kaliteli sesi vardır diyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGate
    quote:

Lod denilen şey bir kablo ve amfiye bağlanmana yarayacak. Rockbox ise ipod'a kurduğun ve equalizer gibi ses geliştirme özelliklerinin yanı sıra değişik özellikler ve görüntü efektleri sağlayan bir yazılım.

sony NWZ-X1050 'nin ses kalitesini çok övüyorlar....ipod'dan daha kaliteli sesi vardır diyebilirmiyiz?

Diyebilirsin tabi ama ipod classic+amfi kadar kaliteli ses vermediği söyleniyor. Sony'nin ses kalitesi seni memnun eder ama ona vereceğin parayla hem başka yerlerde de kullanabileceğin bor amfin olur hemde cok daha fazla depolama alanı.
  • şu ipod classic + anfi ikilisini denemek isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Diyebilirsin tabi ama ipod classic+amfi kadar kaliteli ses vermediği söyleniyor. Sony'nin ses kalitesi seni memnun eder ama ona vereceğin parayla hem başka yerlerde de kullanabileceğin bor amfin olur hemde cok daha fazla depolama alanı.

ben zaten mp3 çaları müzik setindeki profesyonel hifi amfiye bağlayacağım.....
    o nedenle hangisinde daha iyi sonuç alırım diye soruyorum?
    yani direkt ipod klasiği veya sony X1050'yi bağlarsam hangisi amfiden daha kaliteli ses almamı sağlar?
    ipod klasiğin daha ucuz olması ve daha fazla mp3 saklama alanına sahip olmamda çok büyük artı tabiiki ona katılıyorum
    para önemli bir husus elbette :)

bir tanıdık 6.nesil dediği ipod 160gb klasiğini 220tl ye satıyormuş....2.el ama sağlammıdır bilmiyorum onumu alsam....
    ayrıca şu nesil olayını da bilmiyorum...nedir nesil olayı ve artıları/eksileri nedir? ipod klasik için hangi nesili önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Şubat 2010; 1:31:50 >

• internette iyice araştırınca, ses kalitesi çok iyi olan iki mp3 player olduğu ortaya çıkıyor

biri Cowon S9

diğer EISA 2009-2010 ödüllü Sony NWZ-X1050

sizce hangisi ve NEDEN?

• quote:

internette iyice araştırınca, ses kalitesi çok iyi olan iki mp3 player olduğu ortaya çıkıyor

biri Cowon S9

diğer EISA 2009-2010 ödüllü Sony NWZ-X1050

sizce hangisi ve NEDEN?

listene sony nwz-a845 i de ekleyebilirsin.x1050 ile aynı ses kalitesine sahip ve fiyatı daha uygun.

• s9 da x1050 de ses kalitesi olarak kendini ispatlamış ürünler ben ikisi arasında kalsaydım x1050yi alırdım olur da bi şanssızlık olur bi arıza verir ürün gideceğin yeri bilirsin en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi
    listene sony nwz-a845 i de ekleyebilirsin.x1050 ile aynı ses kalitesine sahip ve fiyatı daha uygun.

bu çok güzel bir tüyo arkadaş sağol
    cidden x1050 ile a845 ses kalitesi aynı ise bu işin üzerine giderim
  • A845'e o kadar para verene kadar 3,3" amoled ekranlı müthiş bir görüntü kalitesi olan, upuzuuuun bir pil ömrüne sahip Cowon'um olsun isterdim! Var mı ki acebaaaa?

Servis olayı dediğimiz şey ise 25-30 papele bakar sadece, ki sorun çıkaracağını hiç mi hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36
    A845'e o kadar para verene kadar 3,3" amoled ekranlı müthiş bir görüntü kalitesi olan, upuzuuuun bir pil ömrüne sahip Cowon'um olsun isterdim! Var mı ki acebaaaa?

eeee var mı???
  • Var ve kullanıyorum ki, tavsiyede bulunuyorum.

Sony'nin modelleri bana "overrated" geliyor; yani diğer bazı köklü markalarda da mevcut olduğu üzere, değerinin üzerinde bir fiyatlandırmayla satıyorlar. Kimse kalitesiz diyemez, ama kimse kusura bakmasın, o kadar da etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36
    Var ve kullanıyorum ki, tavsiyede bulunuyorum.
    Sony'nin modelleri bana "overrated" geliyor; yani diğer bazı köklü markalarda da mevcut olduğu üzere, değerinin üzerinde bir fiyatlandırmayla satıyorlar. Kimse kalitesiz diyemez, ama kimse kusura bakmasın, o kadar da etmez.

aklıma gelen model cowon s9...başka bildiğiniz nedir?
  • Zen X-Fi hakkında düşünceleriniz nelerdir.Sonuçta X-fi yongasına sahip bir mp3 çalar....
  • x fi 2 kullanıyorum ses kalitesi gerçekten iyi, özellikle kaliteli bir sete bağlıyacaksanız tadından yenmez
  • alternatifler;

- sony x1050 *****
    - sony a845 ****
    - cowon s9 ***
    - creative X-Fi2 ***
    - microsoft zune hd ****

bunlardan birini alacağım....
    hangisi daha iyi?
    sorusunun cevabını bulmaya çalışıyorum
    ses kalitesi 5 yıldız ve 4 yıldız olanlardan biri olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Mart 2010; 3:02:38 >
  • En sona S9'u koymuşun ama bunların hepsinden daha iyi Cowon. Bir tek Sony X1050 ile kafa kafaya kalır, ki onda da flac oynatma şansın yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.