Şimdi Ara

Ses kalitesi çok çok iyi olan MP3 player ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @cankoray, yazının sağ alt köşesine "Bu bir ilandır" yazmayı unutmuşsun Hani gazetelerde olur ya, haber görünümlü reklamlar.

Tamam Sony iyi de, şu A845'in kaliteli sesinin seviyesini yükseltmedikçe kesinlikle almayı düşünmüyorum. Ha, fiyatı 400'e düşer, o zaman ses düşüklüğünü sineye çekebilirim
  • Bunu ben demiyorum cankoray, herkes diyor. İşte, uluslararası bir link:

http://www.avforums.com/forums/portable-music-mp3-ipod-etc/1196882-sony-nwz-a845-low-volume.html

Fransa'daki ses yüksekliği kısıtlamasından dolayı, sadece Avrupa'da satılan bu modele ses seviyesi engellemesini fixlemişler diyorlar. Oysa Sandisk gibi kel alaka bir firma bile kullanıcıya USA veya diğer ülkeler şeklinde seçenek sunuyor ve ses sesivyesini ona göre ayarlıyor, Sony neden bunu kullanıcıya bırakmıyor?

Bu arada, iyi duyarım.

• Arkadaşlar turkiyeden 780 liraya alınma ve 1.5 yıl garantisiolan sony x1050mp3 walkmanim var sıfır konsisyonda ve kutusundadır faturası vardır.
    500 liray verebilirim 3-4 kere kullandım bir hevestir aldım vakit bulamıyorum şimdilerde istediğim fiyat 500 liradır cihaz sıfırdan farksızdır.
    şu anda piyasada bulunmamaktadır ilgilenen varsa fırsattır telefonum 05555623500 hakan istanbulda elden teslim ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 23 Ağustos 2010; 12:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.