ben kendime snoop dogg un drop it like it's hot şarkısını girişini yaptım (mpx200 e) şahane olmuştu ama artık baydı değiştirecem.
quote:
Orijinalden alıntı: psoul
ben kendime snoop dogg un drop it like it's hot şarkısını girişini yaptım (mpx200 e) şahane olmuştu ama artık baydı değiştirecem.
Alıntıları Göster
asiri hareketli sarkilar hos olmaz bea ... dolmusta giderken calmasi we kotun cebinden cikaramama durumunuda dusunun :))
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
asiri hareketli sarkilar hos olmaz bea ... dolmusta giderken calmasi we kotun cebinden cikaramama durumunuda dusunun :))
Alıntıları Göster
reklam şarkıları hoş olur diye düşünüyorum ben.Şu istikbal'in italyancamsı şarkısı var (oveamo sandalle talle oveamo sandalle talle ya) sonra aşkımla erirmisin var hem kısa oluyor hem kalite oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
Alıntıları Göster
ALPHAVİLLİE NİN BİG İN JAPAN INI YAPTIM NEFİS OLDU tavsiyedir....
quote:
Orijinalden alıntı: nakka
ALPHAVİLLİE NİN BİG İN JAPAN INI YAPTIM NEFİS OLDU tavsiyedir....
bir de bu sene eurovisyon da yunanistanın şarkısı (eski aware ) iyi gidiyo
quote:
Orijinalden alıntı: WISHNE
+1
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
elidorun reklam müziği güzel
bir de bu sene eurovisyon da yunanistanın şarkısı (eski aware ) iyi gidiyo
Alıntıları Göster
Micheline Lastik reklam müziği de güzel
quote:
Orijinalden alıntı: kernel
Micheline Lastik reklam müziği de güzel
Alıntıları Göster
bence don omar'ın parçası güzel gider
freestyler
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimgul1986
freestyler
bende nfs nin s60 oyununun dosyaları arasından arayıp gerçek nfs müziğinin hepsini manyak geçişlerle buldum.. artık sırf zevkine daha geç açıyorum.. ayrıca kill bill soundtrack yani the killer song muydu neydi o çok güzel mesaj sesi oluyo.. dale don dale elidor şarkı çok hoş ama herkesde var.. eğer telefondan bilgisayara bt ile atabilsem -ama nedendir hiç bişey atamıyorum pc den tel ok,tel den pc yok :D- buraya koyardım.. bence s60larda oynarken hoşunuza giden olursa seleq yada fexplorer gibi prgramlarla içine bakın..
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimgul1986
freestyler
Doğru söylemişsiniz bende elidorun müziği yüklü , kotun cebinden çıkarana kadar millet bana bakıyor.Hele birde resmi daire veya bankadaysam daha kötü oluyor.Ama bu durumlarda genlede titreşime geçiyom