Fena oLmuor ben yaptm :p ama Darude-Sandstrom kullanıorm şu an
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
elidorun reklam müziği güzel
Ya nedir şu elidor reklam müziği bi link felan koyun bi dinleyelim yararlanalım..
b2k present
koyardım da elidoru 1,7 mb felan atamıorm.. Ayrıca şu aşkımla erir misin warsa link koyarsanız sevniriz..
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
Ya nedir şu elidor reklam müziği bi link felan koyun bi dinleyelim yararlanalım..
don omar-dale don dale diye arat bulursun çek dinle güzel şarkı
elıdor reklamı ıle askımla erırmısın bunların lınkını varsa eger rıca etsem pm atarmısnız
www.mp3kaydet.com* *=yasal uyarı: mp3leri 24 saat içine siliniz.. sadece deneme amaçlıdır..
mor ve ötesi-cambaz'ın girişteki cümbüşle çalınan kısmını kullanıyorum.mesaj sesim ise warren g-prince igor giriş kısmı.hele bi de sadece bende olan bir melodi var:Ca$hflow-Hayata küstüm(bunu almak için elemanın birisi 5 milyon önermişti).neyse isteyen olursa mp 3 ünü veririm
"Karahilal ft. Rahdan - Seni Özlemek" bu şarkıyı bulun internetten, yükleyin.sonra görün zil sesi nasıl oluyormuş....
"Karahilal ft. Rahdan - Seni Özlemek" bu şarkıyı bulun internetten, yükleyin.sonra görün zil sesi nasıl oluyormuş....
Kardeş gönder bakalım nasıl birşeymiş bu mp3 ?
quote:
Orjinalden alıntı: SharpSnip
mor ve ötesi-cambaz'ın girişteki cümbüşle çalınan kısmını kullanıyorum.mesaj sesim ise warren g-prince igor giriş kısmı.hele bi de sadece bende olan bir melodi var:Ca$hflow-Hayata küstüm(bunu almak için elemanın birisi 5 milyon önermişti).neyse isteyen olursa mp 3 ünü veririm
Haci şarkı güzel ama bundan zil sesi olmaz ki
quote:
Orjinalden alıntı: niste10
hepsini bırakın 50 Cent - in da club en iyisidir ben ilk onu yapmıştım ama şu anda; Ludacris - Stand up
bir derdim var ın başı...
"lacuna coil-heaven is a lie" mp3 ünün başlangıç melodisini ses editorüyle kestim biçtim ve sesini de yüxelttim. manyak oldu
bide " mariah carry feat. busta rhymes-i know what you want" mp3 ü güzel oluyo
desperadonun müziği...indirin kesin baş kısmını..birde mp3 gain ile sesini arttırın..harika oluyor
acem kzını tek geçerim hem polat bile acem kızı ypamış dizide telini melodisini (ev bakma sahnesi) ama .mid i olmıycak mp3 ü olucak bence çok güzel
Paradise fon müzigi
evanescence-bring me to life
haddaway - what is love pamela - istanbul bunların ikisi güzel...