Şimdi Ara

3D pirintırdan silah yapılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu silahın balistik incelemesi yapılamıyor

http://www.ensonhaber.com/bu-silahin-balistik-incelemesi-yapilamiyor-2013-07-05.html

http://www.youtube.com/watch?v=DoPVe7MiY1w

• Deep Web'i bilirseniz söz konusu silahın CCN yazılımı HiddenWiki'de mevcut.

İNDİRDİĞİNİZDE BÜTÜN SORUMLULUK SİZİNDİR UNUTMAYIN!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağra hem bu ilk tasarım videosu bunun solid çizimi de vardı deneme videosuda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

Deep Web'i bilirseniz söz konusu silahın CCN yazılımı HiddenWiki'de mevcut.

Nerde var onion linki versene

• deep webe gerek yok public trackerlarda dahi defense distributedın silah çizimlerine ulaşabilirsiniz
  • çok basit bir silah biraz 3d bilgi biraz mekanik bilgi ile yapılabilecek. birşey. hatta benim için bile bu silahı yapmak çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 5 Temmuz 2013; 17:21:19 >
  • birde öyle bir müzik koymuşlarki sanki tatillik yerleri tanıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

quote:

Nerde var onion linki versene

Böyle bir şeyi PM'den bile paylaşmanın büyük bir suç olduğunun farkındasındır sanırım.

Tor Browser'dan kendin halletmeye çalış zira CCN baristik linkleri sıkça yenileniyor.

Not: İndirdin mi diye sorarsan birini bilmeden indirdim ama neyseki sadece kullanım klavuzuymuş pdf şeklinde o kadar garip yazılmış ki şok oldum desem yeridir derhal sildim arkadaşımı aradım o da bulaşma dedi bunlara ben şimdiden uyarayım.

• http://www.youtube.com/watch?v=N239--7T9TY#at=2862

http://news.nationalpost.com/2013/05/10/3d-gun-blueprints-removed-from-web-but-not-before/

• MAĞARA SOĞUKMUYDU ?

bak millet üretime geçmiş bile :

ayrıca onunla uğraşıcağına 10 liralık malzemeyle şöyle şeyler yaparsan onunda balistik takibi olmaz :

ama bide şu var silahı üretip napıcaksın tamamen boş iş ayrıca türkiye de yaşıyosun yivli silah için mermi alman olanaksız eğer ruhsatlı silahın yoksa tabii uğraşsan mermi yi de evde yaparsın ama elinde patlar bi ömür sakat gezersin hiç bulaşılmaz böyle şeylere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 5 Temmuz 2013; 17:36:31 >

• +1 ama bir resimde mekanizmanın oldugu yer patlamış 3d print yerine derlin malzeme ile yapılabilir
  • vay be ne silahlar varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

+1 ama bir resimde mekanizmanın oldugu yer patlamış 3d print yerine derlin malzeme ile yapılabilir

3d printer a vereceğim parayla basit amatör torna makinası ve kaynak makinası alırım luty gun yaparım tarifleri heryerde var ama gereksiz ve tehlikeli işler hayatta işim olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

+1 ama bir resimde mekanizmanın oldugu yer patlamış 3d print yerine derlin malzeme ile yapılabilir

3d printer a vereceğim parayla basit amatör torna makinası ve kaynak makinası alırım luty gun yaparım tarifleri heryerde var ama gereksiz ve tehlikeli işler hayatta işim olmaz.

merminin basitliği, çok basit silahlar yapılmasını kolaylaştırıyor. bu ve bunlar gibi milyonlarca silah yapılabilir
  • Sunlarla cinayet islense bulabilirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Çok basit düşünüyorsun. Dünyada üretim kavramının geleceği 3D yazıcılarda. İnsanlar için organ bile üretiyorlar. Sen torna makinesi diyorsun. :) CNC al bari.

• Mağara soğukmuydu 1 haftalık olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Mağara soğukmuydu 1 haftalık olay bu.

FAIL ! ! ! asıl senin mağara arkadaşınkinden soğukmuş ABD bu olayı aylardır konuşuyo hatta bu yüzden 3d printer lar yasaklansın diyenler var
  • Lan FAIL diyenler de ayrı bir FAIL olmuş taa 2 ay önce 3d printer'dan yapılan silahlar haberlere çıktı
  • quote:

kezbanlığın doruklarındasın her konuda mesajın olmak zorunda mı ? rica ediyorum forumu terk et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.