Şimdi Ara

3d Printer almak için hangi site? [Metatech,robo90, porima, robolink...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Bambu Lab A1 Combo 3d printer almaya karar verdim. 3d Printer için satıcı teknik desteğinin iyi olması gerekiyormuş fakat benim bu firmalar hakkında bilgim yok daha yeni giriyorum bu işe. Bu makineyi almak için en uygun site hangisidir, hangisi üzmez? Ankara'da ikamet ediyorum önemli mi bilmiyorum teknik servis kargo vs için. Porima sitesi 3 adet filament hediye ediyor. Metatech güvenilir diye okudum çoğu kez. diğerleri Ankara'da lokasyon olarak. Biraz kararsız kaldım. Ek olarak direkt tek çekim alacağım için fiyatlar çok etkilemiyor hepsi aynı fiyat gibi düşünebilirsiniz.

• 3D yazıcılarda güzel olan şey neredeyse bütün parçaları değiştirilebilir tasarlanması ve Bambu yedek parçalarının hepsi de bahsettiğiniz sitelerde satılıyor, kolay bir şekilde değiştiremeyeceğiniz / youtube'da nasıl değiştirildiği anlatılmayan bir parçası da yok bu ürünlerin. O nedenle nereden aldığınız pek önemi olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de hiçbir elektronik ürünün garanti sürecine güvenim olmadığı için.

Altta Bambu'nun sitesindeki resmi satıcıların listesi mevcut

https://bambulab.com/en/dealer?region=Turkey

Ben Metatech'den ön siparişle satın aldım kendi A1'imi. Söz verdikleri tarihte göndermeyip 2-3 hafta geciktirmeleri (yıl sonu / black friday indirim dönemi olduğu için çok eleştirmiyorum bunu) ve şikayetvar'a benimle aynı ilk isme sahip birisi şirketleri hakkında şikayet yazdı diye şirket yöneticisinin akşam 9 da beni araması dışında gariplik yaşamadım.

Porima filamentlerini şu anda en fazla kullandığım firma. Siparişleri hep hızlı gönderdiler şimdiye kadar. Kendi ürünlerini kendi sitelerinde diğer sitelerden pahalıya satması dışında bir tersliğini görmedim.

Özet geçmek gerekirse hepsi paranızı alır ve ürünü gönderir, servis beklentisi yüksek olmasın, yetkili satıcılardan almak bir miktar mantıklı olabilir en azından sorun yaşarsanız yetkili satıcısını üreticiye şikayet etmek bana keyif veriyor ne kadar işe yaradığını bilmesem de. 3 Kilo filament de kötü olmaz Porima'dan ama :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.