Şimdi Ara

3d programlar + oyun pc topluyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mimarlık okuyorum masaüstü pc almak istiyorum . 3Ds max photoshop gibi programlar kullanıyoruz.Bölümdeki arkadaşlar işlemciyi i7 al diyorlar.Render için çok iyiymiş.Ben oyun da oynuyorum o yüzden iyi bir ekran kartı almak istiyorum 2.000 - 2500 TL arası bir pc toplar mısınız.Anakartı iyi olsun daha sonra geliştiricem pc yi teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.gumusoluk

Arkadaşlar mimarlık okuyorum masaüstü pc almak istiyorum . 3Ds max photoshop gibi programlar kullanıyoruz.Bölümdeki arkadaşlar işlemciyi i7 al diyorlar.Render için çok iyiymiş.Ben oyun da oynuyorum o yüzden iyi bir ekran kartı almak istiyorum 2.000 - 2500 TL arası bir pc toplar mısınız.Anakartı iyi olsun daha sonra geliştiricem pc yi teşekkürler.

saçmalıyorlar yeni nesil işlemcilerin gücünü bilmiyorlar i7 ymiş aldıracağız kullanacaksın maximum %40 ını felan yazık değil mi .

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    205 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    607 TL

Toplam : 2215 TL

ASUS
    21.5" VS228H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    347 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: semih.gumusoluk

Arkadaşlar mimarlık okuyorum masaüstü pc almak istiyorum . 3Ds max photoshop gibi programlar kullanıyoruz.Bölümdeki arkadaşlar işlemciyi i7 al diyorlar.Render için çok iyiymiş.Ben oyun da oynuyorum o yüzden iyi bir ekran kartı almak istiyorum 2.000 - 2500 TL arası bir pc toplar mısınız.Anakartı iyi olsun daha sonra geliştiricem pc yi teşekkürler.

saçmalıyorlar yeni nesil işlemcilerin gücünü bilmiyorlar i7 ymiş aldıracağız kullanacaksın maximum %40 ını felan yazık değil mi .

Adam render alacam diyor sen i7 alsan işlemcinin %40ını ancak kullanacaksın diyorsun yalan yanlış bilgilendirme bari yahu. Onun yerine render sırasında performans %20 %30 %40 daha düşük olur ama oyun oynarken de daha iyi olur desen olmaz mı? arkadaş da ona göre tercihini yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

Adam render alacam diyor sen i7 alsan işlemcinin %40ını ancak kullanacaksın diyorsun yalan yanlış bilgilendirme bari yahu. Onun yerine render sırasında performans %20 %30 %40 daha düşük olur ama oyun oynarken de daha iyi olur desen olmaz mı? arkadaş da ona göre tercihini yapsın.

yahu tamam kardeş sahip olanlara soralım istiyorsan % kaçını kullanıyor diye. o söylediğin kadar fark asla olmaz emin ol . !

"Bölümdeki arkadaşlar işlemciyi i7 al diyorlar.Render için çok iyiymiş.Ben oyun da oynuyorum o yüzden iyi bir ekran kartı almak istiyorum "

en ideal dediğim sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Kasım 2013; 18:20:22 >

• E ben kullanıyorum. 3930K. 3.2'den 4.5ghz yaptığım zaman bile render süresi %30 kısalıyor ki bu nedenle sürekli 4.5ghz işlemcim. 4 tane xeon işlemci de olsa cpu render sırasında tüm işlemcilerin tüm iş parçacıkları tam yükte çalışır. (sen aksini istemediğin sürece) buyur bu da benim sistemime ait geçen hafta çektiğim bir fotoğraf

3d programlar + oyun pc topluyorum yardım

Farkındaysan net şu kadar fark olur demedim. Ya da tavsiye ettiğin sistem kötü demedim. Sadece yanlış bilgilendirme dedim. Bunun arkasındayım, verdiğin bilgi TAMAMEN YANLIŞ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Pc topluyorum yardım
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.