Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satilik benq w700 ve viewsonic vp31d var arkadaslar...

benq 1100tl
    viewsonic 3d donusturme cihazi 200tl dir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benq cihaz 4-5 aylik kullanim suresi 16 saattir, projeksiyonun kutu kitapcik vs vardir...
    vieesonic sadece cihaz mevcuttur buarada...

• beyler benim 2 yıl önce aldığım ve çok kullanamadığım dlp 3d ready ozellikli viewsonic 5221 projeksiyon cihazım var. üzerinde sadece vga girişi, svideo ve composite girişleri var. şimdi bilmek istediğim şey şu 20$ gibi bir fiyata çinden aktif ir gözlük siparişi verdim. çalışma frekansı 96-144hz arası uyumlu olan. imac bir bilgisayarım var. yapmak istediğim tek şey 3d film izlemek. konuyu okuyunca kafam çok karıştı. şimdi ben bu gözlük ve bu projeksiyonla indirdiğim 3d filmleri izleyebiliyor muyum? yoksa bu 3d converterlardan almak zorunda mıyım anlamış değilim? biraz bilgi verirseniz sevinirim. baştan sona başlığı okudum kafam hala karışık. :) zira pc ye program mı kurmam gerek, vga çıkışı yeterli mi? bu sorulara kısa bir cevap verirseniz sevineceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avseq01

beyler benim 2 yıl önce aldığım ve çok kullanamadığım dlp 3d ready ozellikli viewsonic 5221 projeksiyon cihazım var. üzerinde sadece vga girişi, svideo ve composite girişleri var. şimdi bilmek istediğim şey şu 20$ gibi bir fiyata çinden aktif ir gözlük siparişi verdim. çalışma frekansı 96-144hz arası uyumlu olan. imac bir bilgisayarım var. yapmak istediğim tek şey 3d film izlemek. konuyu okuyunca kafam çok karıştı. şimdi ben bu gözlük ve bu projeksiyonla indirdiğim 3d filmleri izleyebiliyor muyum? yoksa bu 3d converterlardan almak zorunda mıyım anlamış değilim? biraz bilgi verirseniz sevinirim. baştan sona başlığı okudum kafam hala karışık. :) zira pc ye program mı kurmam gerek, vga çıkışı yeterli mi? bu sorulara kısa bir cevap verirseniz sevineceğim...

Hocam pc 3d ready olanlar bilgisayardan gelen 3d yayınları 3d olarak gösteriyor.

Araya cihaz bağlarsanızda full 3d özelliği kazanıyor.Yani media playerdan,uydudan vs direk 3d izleyebiliyorsunuz.Ben bu şekilde biliyorum
  • Merhabalar

Amerıkadan hedıye gelen tw5200 amerıkadakı satıs adıyla epson 2030 projektoru satısa cıkardım. Fıyatı 2600TL'dir. Urun henuz Turkıye'ye gelmemıs olup dunyada satısı da gecen ay baslamıstır. 3D full hd ozellıklı bu projektor MHL destegınede sahıptır. Projectorcentral.com sıtesınde tum projektorler ıcınde bır numaradır.

Saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_83285734/f_/key_epson%252B2030//tm.htm#83285734

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 30 Ekim 2013; 12:26:35 >
  • Avseq01 arkadaşım ,

Bu projeksiyon ile film izlemek istiyorsan projeksiyonu bilgisayarın VGA girişi ile bağlantı yapmalı ve stereoscopic player ile filmi projeksiyona göndermelisin. Diğer bir alternatif ise HDMI 1.3 - HDMI 1.4 dönüştürücü alıp medya player bağlantısı ile film izlemenizdir. Formdaki yazılarımı okursanız size bu konuda yardımcı olacaktır. Yinede yapamazsanız bana mesaj atın size yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastercodex -- 13 Kasım 2013; 17:23:58 >
  • selamlar cihaz önerirmisiniz lütfen genel kullanım amacı pes 2013-2014 oynamak olacak gt750xl modelinin ekran yenileme hızı düşük olduğu için oyunda koşan adamların arkasında gölgelenmeler oluşuyordu ondan daha iyi ve full hd bir model yüksek kontrast bi ürün tavsiyesine ihtiyacım var "Optoma HD25e" modeline ne dersiniz kullanan varmı acaba
  • Arkadaşlar ucuz yollu dlp gözlük arayanlar bu gözlüğü alabilirler.

http://www.ebay.com/itm/Detachable-Temple-Active-Flexible-G15-DLP-3D-DLP-Glasses-For-DLP-Link-Projector-/271306442268?catId=293

Aldıktan 1-2 gün sonra kargo verildi.Toplam elime ulaşma süresi 15-16 gün.

Gözlükler genel olarak güzel.Samsung gözlüklerin tasarımına benziyor.Gözlükler pilli.İçinden 2 adet pil çıkıyor ve 1 adet pille 100 saat çaışıyormuş...

• Bu payşamın için teşekkürler emphire . Bende bu konuda birşey söylemek isterim. Bu gözlüğü satan Gonbes firması çok kaliteli ürünler çıkartır. Kendilerini fuarda ziyaret etmiştim. Bu model ise çok hafif ve yüzü saran bir yapıya sahip. Ayrıca ucuz olmasının nedenide kalite düşüklüğü değil kullandığı camların TN oluşundandır.

Bu tür paylaşımları daha çok beliyoruz.

Teşekkürler...
  • Merhaba Bir sorun olacak şimdi bende acer marka laptop var ve 2 adet 3d ready projeksiyonum var ve circular filtrelerim var , lakin bir yerde hata yapıyorum sanırım bir turlu 3D görüntüyü alamıyorum . nerde hata yaptıgımı çözemiyorum . 2 projeksiyonlu dual 3d kurulumunu bilen arkadaslar lütfen baglantı sekli streoscopic player ayarları nasıldır bilen vara acil cevaplarsa sevinirim . teşekkürler . ben vga dan çift çıkış aldım görüntüyü üst üste bindirdim stereoscopic te ayarları yaptım ma nafile . görüntü sbs film .
  • emretiyatrocu E kullanıcısına yanıt
    3D Dual sistemler ve Pasif polarizasyon modülatörü hakkındaki tüm cevaplarınızı aşağıdaki topikten alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_83962505/f_//tm.htm#83962505
  • Herkese merhabalar

1 haftadır neredeyse baştansona bu konuyu okudum ama birtürlü tam bir çözüm bulamadım...Şöyleki

Optoma ml500 3D ready projeksiyonum var.
    AMD x6300 6 çekirdek pc
    8 gb ram
    HD3870 ekran kartı (yeterlimi bilmiyorum)
    hdmi çıkışından cihazı bağladım
    Nestri dlp 3D gözlük aldım
    stereoscopic playeri kurup 3d film açtığımda hiç farklılık göremiyorum sadece biraz kararıyor görüntü okadar.

Bu stereoscopic programında film açarken 10 taneye yakın seçenek sunuyor ve ayrıca menüsününü içindede baya seçenekler mevcut.Bu programın ayarlarını bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum veya nerde yanlışlık yapıyorum birtürlü 3d görüntü alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

Herkese merhabalar

1 haftadır neredeyse baştansona bu konuyu okudum ama birtürlü tam bir çözüm bulamadım...Şöyleki

AMD x6300 6 çekirdek pc
    8 gb ram
    stereoscopic playeri kurup 3d film açtığımda hiç farklılık göremiyorum sadece biraz kararıyor görüntü okadar.

Bu stereoscopic programında film açarken 10 taneye yakın seçenek sunuyor ve ayrıca menüsününü içindede baya seçenekler mevcut.Bu programın ayarlarını bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum veya nerde yanlışlık yapıyorum birtürlü 3d görüntü alamadım

3D kaynak görüntüsü ne formattda SBS mi yanyana iki görüntümü . Ona göre ayarları sizlere ileteyim. Kullandığım cihaz stereoscopic yaptığı işlemi yaptığından programı kullanmıyorum. 3d data larınız ne formatda olduğunu açıklarsanız daha yardımcı olurum.

Hatırladığım kadarıyla Görünüm ve oradanda görüntüleme ayarlarıgibi bir sekme olucaktı. Oradan blended ı seç eğer olmazsa o kısımda senin projeksiyonuna uygun yöntemler mevcut. Birde kaynağı stereoscopic ta attığında hemen sana seçenekler sunacak buda netür bir 3d kaynağın varsa o seçenekler arasından seçmelisin. Sonrasında yukarda yazdığımı uygula. Yapamadıysan daha ayrıntılı cevap yazarım(Programı indireceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 5 Aralık 2013; 9:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

quote:

Herkese merhabalar

AMD x6300 6 çekirdek pc
    8 gb ram

3D kaynak görüntüsü ne formattda SBS mi yanyana iki görüntümü . Ona göre ayarları sizlere ileteyim. Kullandığım cihaz stereoscopic yaptığı işlemi yaptığından programı kullanmıyorum. 3d data larınız ne formatda olduğunu açıklarsanız daha yardımcı olurum.

Hatırladığım kadarıyla Görünüm ve oradanda görüntüleme ayarlarıgibi bir sekme olucaktı. Oradan blended ı seç eğer olmazsa o kısımda senin projeksiyonuna uygun yöntemler mevcut. Birde kaynağı stereoscopic ta attığında hemen sana seçenekler sunacak buda netür bir 3d kaynağın varsa o seçenekler arasından seçmelisin. Sonrasında yukarda yazdığımı uygula. Yapamadıysan daha ayrıntılı cevap yazarım(Programı indireceğim)

Öncelikle yardımın için ços sağol üstadım..

genellikle mkv dosyaları var azda olsa avi ve mp4 de var.

dediğini denedim malesef gene olmadı ekran kartımmı desteklemiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

quote:

Herkese merhabalar

AMD x6300 6 çekirdek pc
    8 gb ram

Hocam yardımınızı dört gözle bekliyorum yoksa benim bu işin üstesinden geleceğim yok
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    hocam ingilizce biliyorsan su sayfada anlatmış biri:

http://www.avsforum.com/t/1341093/optoma-ml500-led-1280x800/630

Özetle:

1 make sure your computer graphics can output 120Hz signal, the independent video card is ok.

2 Please install the 3D player software, recommended “Stereoscopic Player”, NVideo 3D player software needs with NVideo cards and 3D sets.

3 3D source, general 3D blue disc cannot be used, because the wrong format, The format should be interlaced video, the following website has some demonstration pieces,http://www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx

4 active 3D shutter glasses, e.g. Optoma ZD201,
    The above are all ready, connect the computer and projector (HDMI or VGA ),

5 switch to projector output (win7 system switch key is windows +P ), and then the computer output frequency setting for the 120hz: (desktop--- right key---screen resolution --- advanced settings----monitor; the screen refresh rate is set to 120Hz,)

resolution can be 1280x720p or 1024x768 or 800x600, the higher the selection, system configuration more and more high, the system configuration is not enough, processing signal slow, appear judder problem.

6 computer set up, see the projector to detect signal is 120HZ signal, if not, repeat the fourth step.

7 Set projector display mode as 3D (MENU---display mode---- DLP link)

8 Stereoscopic Player, set to software page flipping, and then open the 3D source, full-screen playback, wearing glasses can enjoy
  • legendofbedwyr L kullanıcısına yanıt
    herşeyi yaptım mkv 3d filmi açım ama 3d görüntüyü alamıyorum bitürlü.

muhtemelen stereoscopik playeri ayarlayamamış olabilirim. 3D seyredecem diye kafayı yiyecem bu gidişle
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    yardım edecez dedik madem derdini cözelim simdi steroscopic playeri indirdim farklı pj de olsa 3d izlemeyi başardım... (evet birkac deneme aldı:) 1080i de göstermiyomuş 1080p yada 720p cözünürlüğü istedi program )

1 oynatacağın dosya normal playerda acınca nasıl görünüyor. Yanyana yaklasık aynı 2 video gibi yada üst üste yaklaşık aynı film gibi görün mesi lzm (side-by-side yade over-under formatında)
    2 cözünürlüğü 720p yap ben 120 hz demedim 60hz bıraktım
    3 sterscopic playerda view -> view method -> amd hd3d sec
    4 full screen calıştır
    5 projection görüntüyü algılayıp 3d ye gecmesi lazım

gene olmazsa farklı cözünürlüklerde birdene
  • Birileri benim sorunumada cevap versin lutfennn . Acer marka aspire ve 571g laptop benq mx660 ve viewsonicpjd5134 marka projeksitonum dairesel gozluk ve filtrelerim var . Bu materyalleri kullanip cift projeksiyonku sistem kurmam lazim .
    1:pc den projeksiyonlara goruntuyu nasil vericem elimde vga kablom var cift cikisli linkteki gibi
    http://www.bilgisayarbilisim.net/donanim-genel-f43/vga-coklayici-sorunu-t65307.html
    2 stereoscopic player ayarlari nasil yapilacak

3 hdmi kablo ile nasil baglanti yapabilirim

4 ekran kartindan ayar yapicakmiyim

5 bunu cok acil cozmem lazim resimli anlarim ve detayli anlatim yapabilicek birileri varsa lutfen bilgilerinizi eksin etmeyin.

• legendofbedwyr L kullanıcısına yanıt
    foruma giremedim bir süre anca deneyebildim dediklerinizi ama olmuyor malesef

1 evet normal playerde yanyana iki video olarak görünüyor video
    2 dediğiniiz gibi 120 hz yaptım anca 1024*768 formatında oluyor ( sırf bu yüzden ekran kartını satıp başka ekran kartı alacam )
    3 stereoscopicte dediklerinizi yaptım malesef olmuyor belkide ekran kartım desteklemiyor.

şimdi bilen arkadaşlardan yeni 3D için alacağım ekran kartı için destek istiyorum

benim sistem amd fx6300 serisi ve gözlük nestri dlp gözlük ve optoma ml500 3D ready projeksiyon şimdi buna göre ekran kartı almam lazım ..

amdede nvidia alsam sorun yaşarmıyım birde nvidia aldım diyelim illa nvidianın gözlüklerinimi almam gerekiyor ?

bu konuya hakim arkadaşlar cevap verirse müteşekkir olurum ..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 13 Aralık 2013; 0:31:20 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.