Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
221.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanbjk43

1. soru:HDMI çıkışı değil girişi olacak demek istediğiniz galiba bu durumda evet digiturku bağlayıp görüntü ve sesi projektöre aktarabilirsiniz.
    2. soru:HDMİ hem girişi hem de çıkışı olması lazım sizin değiniz tv de öyle tv var mı bilmiyorum.
    3. soru:VGA kabloyla tabikide görüntü aktarabilirsiniz ama görüntü kalitesi düşük olacaktır. @astramastra arkadaşın dediği gibi dönüştürücülere de ihtiyacın olabilir

Tv de 2 tane hdmi girisi var ayrica hdmi cikisi diye birsey yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

projeksiyon modelinizden bahsetmemişsiniz ama ,
    1-hdmi çıkışlı projeksiyon demeyelim de girişi diye düzeltelim ,digiturk kutusunun hdmi çıkışından bağlayabilirsiniz,ses içinde digiturk kutusundan
    optik çıkış varsa optik girişi olan bir ses sisteminden yararlanabilirsiniz

2-son dönem tv modellerini pek takip edemedim ama hdmi out olan bir tv/panel var mı?

3-projeksiyon tv ye ikinci soruya vereceğiniz cevap evet değilse bağlanmaz,digiturk ile arasında ikisinden biri vga diğeri hdmi ise arada dönüştürücü
    kullanabilirsiniz nette vga to hdmi yazın 20 TL den 100 TL ye kadar dönüştürücü bulursunuz.

Hdmi out meselesini anlayamadim acikcasi nasil laptopu hd kabloyla televizyona baglayip goruntu televizyona geliyorsa yine hd kabloyla direk projektoru televizyona baglayip televizyondaki goruntuyu projektore aktarmak istiyorum boylece ses tv den goruntu projektorden gelecek goruntuyu projektore tv aktaracak projektorumun modeli acer x111 bir soru daha sorayim bu cihaz 3d ready dlp diyorlar o gozlukten alip adini unuttugum bir program yardimiyla 3 d film izleyebilirmiyim gozluge boşa para vermeyelim calismayacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 5 Mayıs 2014; 17:23:20 >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    laptopu tv ye bağlarken laptop daki hdmi out u kullanıyorsunuz projeksiyonda hdmi out yok ki kullanasınız hdmi in var yani giriş,
    dolayısı ile giriş olan bir yerden çıkış alamazsınız.

TV niz de de çıkış yoktur giriş vardır bunu da projeksiyona bağlayamazsınız.Düşündüğünüz senaryoyu unutun.

3D DLP konusunda bahsettiğiniz modeli tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • merhaba ,

acer x113 pro

Goldda şuanda baktım 799 TL -100 BKM indirimi = 699 tl fiyat olarak güzel duruyor.

yanlız detaylı inceleme bulamadım hiçbiryerde.
    3D falan da yazmışlar ama hiç açıklama yok. bir yerde hdmı yok demişler kısaca açıklama yok. bilgisi olan / kullanan varmı ?

bu yada promacto x08 - x02 hangisi tercih edilmeli acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

merhaba ,

acer x113 pro

Goldda şuanda baktım 799 TL -100 BKM indirimi = 699 tl fiyat olarak güzel duruyor.

3D falan da yazmışlar ama hiç açıklama yok. bir yerde hdmı yok demişler kısaca açıklama yok. bilgisi olan / kullanan varmı ?

http://www.hcinema.de/pro/anzeigen.php?angabe=acerx113

Burada hd cikisi yok gozukuyor benim bildigim kadariylada hd cikisi yok cihazin 3d konusunda evet 3d var cihazda ama dlp gozluk alman gerekiyor bende acer x111 modeli var bu konularda fazla bilgim yok yeni aldim cihazi merak ettigim sorulari sordum arkadaslara cevap bekliyorum kafam deli sorular var konusu :) ordan gelecek cevaplari takip edersen sende cevaplarini bulabilirsin

• İyi günler
    LG BX 327 Projeksiyonum var. 3D film izlemek istiyorum. Okuduğum yorumlarda direk USB bağlantısıyla izleyemeyeceğim belirtilmiş. Blu ray cihazımda yok. Bilgisayarda izleme şansım var mı? Varsa herhangi bir program indirmem gerekiyor mu? Bağlantı olarak HDMI bağlantı mı kullanmalıyım? Hangi uzantıya sahip filmleri bu projeksiyonla sorunsuz izleyebilirim?
    Konu hakkında pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaslan44

İyi günler
    LG BX 327 Projeksiyonum var. 3D film izlemek istiyorum. Okuduğum yorumlarda direk USB bağlantısıyla izleyemeyeceğim belirtilmiş. Blu ray cihazımda yok. Bilgisayarda izleme şansım var mı? Varsa herhangi bir program indirmem gerekiyor mu? Bağlantı olarak HDMI bağlantı mı kullanmalıyım? Hangi uzantıya sahip filmleri bu projeksiyonla sorunsuz izleyebilirim?

hdmi kablo ile herhangi ek programa gerek olmadan kullanabilirsiniz...

tek yapmanız gereken çözünürlüğü 1024x768 yada 1280x720 yapmanız...

zaten 3d modu ona göre açılıyor...

yan yana filmleri yan yana modunda açacaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaslan44

İyi günler

hdmi kablo ile herhangi ek programa gerek olmadan kullanabilirsiniz...

tek yapmanız gereken çözünürlüğü 1024x768 yada 1280x720 yapmanız...

zaten 3d modu ona göre açılıyor...

yan yana filmleri yan yana modunda açacaksınız...

İlginize teşekkürler.
    Yukarda dediğiniz biçimiyle, sorunsuz izledim. Sadece altyazılarda bir sıkıntı oldu. O da altyazı ekranın sağında başlayıp solunda biliyordu. Yani iki parçalıydı. Pek anlamadığım için açıkçası kurcalamadım. Şu anda da bu durumu nasıl gideririm diye araştırıyorum.
  • Ben de A.B.D. den gelecek bir arkadaşıma 3D projeksiyon getirtmek istiyorum. İlk olarak gözüme

OPTOMA DH1011 3D DLP 1080P 3000 A.LUMEN yi kestirdim. Fakat bununla ilgili hiç yorum yok.

Alternatifi ise OPTOMA HD25-LV. Garip olan A.B.D. de Hd25 pahalı. Türkiye de çok az olsa da DH1011 .Özellikleri Çok yakın.

Bir son soru bunlardan herhangi birini alınca Gümüş perde almama gerek var mı? Cam Tozlu olan doğru gözlük ile iş gömez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevren07

Ben de A.B.D. den gelecek bir arkadaşıma 3D projeksiyon getirtmek istiyorum. İlk olarak gözüme

OPTOMA DH1011 3D DLP 1080P 3000 A.LUMEN yi kestirdim. Fakat bununla ilgili hiç yorum yok.

Alternatifi ise OPTOMA HD25-LV. Garip olan A.B.D. de Hd25 pahalı. Türkiye de çok az olsa da DH1011 .Özellikleri Çok yakın.

Bir son soru bunlardan herhangi birini alınca Gümüş perde almama gerek var mı? Cam Tozlu olan doğru gözlük ile iş gömez mi?

Dostum

Home cinema ve data projektörlerini karşılaştırıyorsun

Hd25 yada hd131xe al

Türkiyede hd131xe çok ucuz garantili bi şekilde türkiyeden al

Rf 3d gözlük tercih et mutlaka

• gagafan kullanıcısına yanıt
    Aydınlatıcı bilginiz için teşekkür edeim üstad. Bir de Perde olayını halletsem olay tamam. gümüş perde fiyatları çok ucuk.Cam tozlu perde 3D için yeterl olmaz mı?
  • Merhaba,

3D Full HD evde kullanmak için projeksiyon cihazı almak istiyorum.Bütcem 2.500-2.750 TL

Bir çok cihaz var.

DLP - LCD

Hangi teknolojiyi ve hangi modeli alacağıma karar veremedim.

BenQ W1070 ve Optoma HD25 gibi modeller tercih edilmiş gibi görünüyor.

Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler.
  • rcaircraft R kullanıcısına yanıt
    Optoma hd131xe de tercihler arasında görünüyor.

Yardımlarınız bekliyorum,

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcaircraft

Merhaba,

3D Full HD evde kullanmak için projeksiyon cihazı almak istiyorum.Bütcem 2.500-2.750 TL

Bir çok cihaz var.

DLP - LCD

Hangi teknolojiyi ve hangi modeli alacağıma karar veremedim.

BenQ W1070 ve Optoma HD25 gibi modeller tercih edilmiş gibi görünüyor.

Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler.

Düşündüğünüz perde boyutu nedir?

Hd131xe tercih edebilirsiniz, 3d de rf 3d gözlük tercih edin mutlaka

Perde olarak gri perde tercih edin, alacağınız cihaz ne olursa olsun imkan varsa test ederek alın

Alırsanız paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbjk43

arkadaşlar epson tw 550 aldım 2 gün önce şimdi gözlük almak istiyorum fiyatlar çok uçuk Çin sitesinde buldum uygun fiyatahttp://www.dx.com/p/usb...ack-149839#.U0w8lfl_u4Q 40 $ sizce işimi görür mü yoksa daha başka öneriniz olur mu?

Arkadaşlar ben bu gözlüğü aldım ama sanırım benim cihazla uyumlu çıkmadı ilanında epson projeksiyonlar için yazıyo ama olmadı nerden ucuza başka gözlük alabilirim
  • rcaircraft R kullanıcısına yanıt
    epey bir süre kararsız kaldıktan sonra BenQ W1070 alan biri olarak size bu cihazı önerebilirim. İlk projeksiyonum olmadığı için biraz deneyim sahibi sayılırım.
    Görüntü kalitesi çok iyi, renkler çok başarılı, 3D çok keyifli ve sorunsuz, fiyat performans olarak şu anda en iyisi (bence).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

merhaba ,

acer x113 pro

Dostum Promacto nun x09 ve x10 serileri çıktı. Her iki modelde aktif 3D . Türkiyede direk olarak flaş bellekten aktif 3D seyredebileceğin tek cihaz olarak biliyorum. Kendi media playeri var.
    Android-wifi-dahili batarya , 1280 x 800 çözünürlük gibi ek özellikleri de var. Ben x10 modelini aldım, oldukça da memnun kaldım.
    Küçük, her yere sığıyor, ergonomik, 520 gram ağırlığında bir cihaz.

http://www.promactoprojeksiyon.com/ siteden inceleyebilirsiniz.
  • Iyi akşamlar bende projeksiyon almayı düşünüyorum epson tw 5200 dikkatimi çekti iyimidir 3d performansı nasıl 2 metreye 3.20 Odam var perdeyi 180*180 almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bengkberk

Iyi akşamlar bende projeksiyon almayı düşünüyorum epson tw 5200 dikkatimi çekti iyimidir 3d performansı nasıl 2 metreye 3.20 Odam var perdeyi 180*180 almayı düşünüyorum

Ben kullanıyorum. 3dside gayet güzel. Ben 180 lik gri perde aldım daha da güzel oldu. Gözlük olarak da
    http://www.vatanbilgisayar.com/ssg-p51002_xc-2li--paket-pilli-9317.html
    Bunu kullanıyorum. Hep 2 li ve hesaplı hemde epson uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 6 Temmuz 2014; 8:23:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim seyretme mesafem yeterlimidir. Samsung tvlerde 3d görüntüde golgelenme ve titreme oluyodu gözlükler samsung tv lerin gozluklukleri heralde ayni golgelenme ve titreme bu projektordede oluyomu acaba.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.