Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
221.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    optoma w303
  • netses kullanıcısına yanıt
    Şimdi inceledim cihazı. Ürünün 3D menüsünde DLP Link ve IR olmak üzere dediğin gibi 2 iletişim metodu mevcut. Aslında DLP Link ile IR arasında pek fark yok ama tabiki aralarında protokol ve mesafe farkı mevcut. Bu nedenle IR modunu bence lüzunmsuz olarak oraya koymuşlar. IR protokolü yerine Vesa portunu koysalardı daha ileri bir teknoloji kullanmış olurlardı. Mesela Optoma GT750 , HD33 , HD25/HD25e/HD25 LV cihazlarda olduğu gibi. DLP link 3D ile vesa destekli RF 3D arasında çok çok fark var.

3D Mode
    -------------
    „ DLP Link: Select “DLP Link” to use optimized settings for DLP Link 3D glasses.

„ IR: Select “IR” to use optimized settings for IR-based 3D glasses.

Piyasada satılan IR protokollü 3D gözlüklerde mevcut ama DLP Link 3D gözlükler varken biraz gereksiz. Sadece ufak bir teknik fark var. DLP Link 3D protokolünde White Light tekniği kullanılırken IR 3D protokolünde Non-visible light teknolojisi kullanılır. Böylece IR 3D kullanuımında canlık çok azda olsa artar.Tabiki dezavantaj olarakta izleme mesafesi ve sinyal kaybıda cabası.
  • Mastercodex kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş :)
  • Arkadaşlar, sadece deneme amaçlı bir kez kullanılmış 2 adet DLP-Link oem gözlük satılıktır. İlk kullanımdan önce 12 saat tam şarj edilmiştir. Boyutdijitalden alınmıştır.

Amazon.com'dan alınmış RF gözlük kullandım (Optoma BG-ZF2100). Bu gözlükler de ayrıca satılıktır. 2 RF gözlük ve bir emitterin bana maliyeti aşağıdaki gibidir: Fiyatı siz belirleyin. Amazon faturası ürün ile birlikte gönderilecektir.

Amazon.com
    Your Recommendations
    | Your Account | Amazon.com
    Order Confirmation
    Order #112-9644234-9513818
    Hello mehmet volkan harput,
    Thank you for shopping with us. We'd like to let you know that Amazon has received your order, and is preparing it for shipment. Your estimated delivery date is below. If you would like to view the status of your order or make any changes to it, please visit Your Orders on Amazon.com.

All items in this order sold by Amazon Export Sales Inc. (AES), unless otherwise noted. By placing your order, you authorize AES to designate a carrier to clear the package and pay the import fees on your(or the recipients's) behalf. Customs declarations will be made in the name and on the behalf of your (or the recipient's) behalf by the designated carrier. You can find the complete terms and conditions of your order here.

Your estimated delivery date is:
    Monday, February 3, 2014

Your shipping speed:
    AmazonGlobal Priority Shipping

Your Orders
    Your order will be sent to:
    Mehmet Volkan Harput
    ADRES SİLİNMİŞTİR

Order Details
    Order #112-9644234-9513818
    Placed on Thursday, January 30, 2014
    2 x Optoma BG-ZF2100GLS, Active Shutter 3D-RF Glasses
    Electronics
    Sold by Amazon.com LLC
    Facebook Twitter Pinterest $75.45
    Optoma BG-BC100B, 3D-RF Emitter Only
    Office Product
    Sold by Amazon.com LLC
    Facebook Twitter Pinterest $39.95
    Item Subtotal: $190.85
    Shipping & Handling: $38.96
    Total Before Tax: $229.81
    Import Fees Deposit: $86.26
    Order Total: $316.07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvharput -- 7 Nisan 2014; 19:56:14 >
  • arkadaşlar acil yardım lazım sorunum şu

optoma 3d projektorum var ve bilgisayarda kullanıyorum ancak daha once amd marka ekran kartım varken 3d video izlemek çok kolaydı ve bir kaç ay önce nvdia marka bir ekran kartı aldım gtx 660 ancak bir türlü uygun ayarları yapamıyorum

nvida nın 3d vision programı hi-shock marka active shuttle gözlüğümü algılayamıyor sanırım daha doğrusu gözüğü bir türlü uygun ayarlarda açamıyorum nvdianın programında

konu ile ilgili bilgi ve deneyim sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeseskane -- 9 Nisan 2014; 20:44:01 >
  • Benim projeksiyon 3d değil.Geçen netten red cyan 3d gözlük aldım(plastik olandan).stereoscopic player ile test ettim.Görüntü güzel yalnız .Gözlüğün red tarafı 3d de çok rahatsız etti.Kırmızı çok baskın geldi.Bu diğer analog gözlükler magenta-green ve amber-blue da 3d daha mı iyi acaba?
  • arkadaşlar epson tw 550 aldım 2 gün önce şimdi gözlük almak istiyorum fiyatlar çok uçuk Çin sitesinde buldum uygun fiyatahttp://www.dx.com/p/usb...ack-149839#.U0w8lfl_u4Q 40 $ sizce işimi görür mü yoksa daha başka öneriniz olur mu?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Sadece 3D denemelerimde kullandığım temiz ve çok performanslı çalışan 2 adet Optoma GT750 , 1 Adet Optoma HD25e cihazımı vermeyi planlıyorum. Eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bana PM ile ulaşabilirler. Sizlerinde tahmin edeceği üzere cihazlarımı çok temiz ve itinalı biçimde kullandım. Satış sebebimde üretim ve arge çalışmalarımdan dolayı daha üst segment olan Digital Sinema serilerine geçmek istememdendir. ( 1K , 2K 3D cihazlar )

Cihazlar ile beraber vereceğim 3D gözlük ve perde takımlarına da PM ile yanıt vereceğim.
  • Merak ettiğim bir şey var; cihazı tavana asılı kullananlar ; digitürk,dsmart,player,ps3 vs cihazları nasıl bağlıyorsunuz ? Kablolar havada uçuş muyor mu ? Yoksa kablosuz bağlamak için ayrı bir aparat mı var ? Soruyorum çünkü ben alacağım alırsam tavana asmak istiyorum eğer bir aparat varsa çok güzel yoksa mecbur sehpa üstünde ya da duvarın ortasına bir raf üstünde cihazı tutacağım hemen altına da player vs koyacağım.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım projektör dediğin gibi tavana asacağım 15 mt hdmi kablosu aldım tek kablo süreceğim projeksiyona o kabloyuda avr amfiye bağlayacağım eğer yoksa avr amfin hdmi switch e bağlayabilirsin ya da manuel olarak o kabloyu kullanmak istediğin kaynağa (ps,uydu alıcı vs.) takarsın.
  • Pek anlamadım karışık geldi ama
    Şimdi 15 mt lik hdmı kablo kötü görüntü vermez mi ? nasıl gizlemyi planlıyorsunuz ?
    AVR şimdilik yok ama alacağım..Yani Digitrük,avr,ps3 ve player 4 hdmı çıkışı da switch ile bağlayacağız değil mi ? Peki bu çoklayıcıların kablo uzunlukları ne kadar oluyor ? Bir de bunun uzunluğu var.Gizlemek lazım bu kabloları ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    kablo kanalı yaptım köşelerden gidiyor metresi 1.5 tl. sen switch alsanda uzun bir hdmi kabloyu mecbur kullanacaksın yoksa bütün cihazların projektörün yakınında olmalı hatta dibinde olmalı.
  • arkadaşlar merhaba
    bir yakınım Dubai ye gidecek 1-2 haftaya.
    oradan projeksiyon aldırayım diyorum. uygun fiyatlı projeksiyon tavsiyeniz nedir ?
    (Yurtdışı , özellikle dubai imkanlarını dikkate alarak yanıt vermenizi rica ederim.)

benq w1070, optoma hd25e ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbjk43

kablo kanalı yaptım köşelerden gidiyor metresi 1.5 tl. sen switch alsanda uzun bir hdmi kabloyu mecbur kullanacaksın yoksa bütün cihazların projektörün yakınında olmalı hatta dibinde olmalı.

teşekkürler..tavanda olursa dibinde olması mümkün değil ,tavan olmaz sehpa da olsa iyi durmaz.En iyisi sanırım duvarın ortasına sabit bir raf belirlemek olacak gibi.O raf altında da kablo kanalları ile gizleriz artık ne yapalım.Hemen altındaki raf ise cihazlar falan.

Uzun kablo kanalları kötü gözükür diye düşünüyorum.Ama duvar rengi ile aynı renk olursa çok dikkat çekmeyebilir.

Bakalım yapacağım bir şeyler.
  • Kablosuz hdmı çoklayıcılar Türkiye'de satılmıyor sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

arkadaşlar merhaba
    oradan projeksiyon aldırayım diyorum. uygun fiyatlı projeksiyon tavsiyeniz nedir ?
    (Yurtdışı , özellikle dubai imkanlarını dikkate alarak yanıt vermenizi rica ederim.)

Optoma Hd 25e... Zf 2100 gözlükleri de ihtiyacınıza göre adetini belirleyin. Bu gözlükler hd25e ile mükemmel.Süper odaklama, sıfır baş ağrısı.. 144 hz olma avantajı üstelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babiş62

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

arkadaşlar merhaba

Optoma Hd 25e... Zf 2100 gözlükleri de ihtiyacınıza göre adetini belirleyin. Bu gözlükler hd25e ile mükemmel.Süper odaklama, sıfır baş ağrısı.. 144 hz olma avantajı üstelik.

peki başka marka model F/P ürünü öneriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbjk43

Bende yeni aldım projektör dediğin gibi tavana asacağım 15 mt hdmi kablosu aldım tek kablo süreceğim projeksiyona o kabloyuda avr amfiye bağlayacağım eğer yoksa avr amfin hdmi switch e bağlayabilirsin ya da manuel olarak o kabloyu kullanmak istediğin kaynağa (ps,uydu alıcı vs.) takarsın.

Size birkac sorum olacak umarim yanitlarsiniz hd cikisi olan bir projektoru digiturk kutusuna hdmi kabloyla baglarsak goruntu alabilirmiyiz

Ikinci sorum direk kutuyu projektore baglarsak ses alamayacagiz peki hd cikisi olan televizyonu hd kabloyla projeksiyona baglarsak tv'deki goruntu projektore aktarilirmi ses tv'den gelecek goruntu projektorde olacak

Son ve en zor sorum hd cikisi olmayan projektoru vga-hdmi kabloyla digiturk kutusuna veyahut televizyona baglarsak goruntu alabilirmiyiz bildiklerinize cevap verirseniz sevinirim saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 4 Mayıs 2014; 21:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    projeksiyon modelinizden bahsetmemişsiniz ama ,
    1-hdmi çıkışlı projeksiyon demeyelim de girişi diye düzeltelim ,digiturk kutusunun hdmi çıkışından bağlayabilirsiniz,ses içinde digiturk kutusundan
    optik çıkış varsa optik girişi olan bir ses sisteminden yararlanabilirsiniz

2-son dönem tv modellerini pek takip edemedim ama hdmi out olan bir tv/panel var mı?

3-projeksiyon tv ye ikinci soruya vereceğiniz cevap evet değilse bağlanmaz,digiturk ile arasında ikisinden biri vga diğeri hdmi ise arada dönüştürücü
    kullanabilirsiniz nette vga to hdmi yazın 20 TL den 100 TL ye kadar dönüştürücü bulursunuz.
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    1. soru:HDMI çıkışı değil girişi olacak demek istediğiniz galiba bu durumda evet digiturku bağlayıp görüntü ve sesi projektöre aktarabilirsiniz.
    2. soru:HDMİ hem girişi hem de çıkışı olması lazım sizin değiniz tv de öyle tv var mı bilmiyorum.
    3. soru:VGA kabloyla tabikide görüntü aktarabilirsiniz ama görüntü kalitesi düşük olacaktır. @astramastra arkadaşın dediği gibi dönüştürücülere de ihtiyacın olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbjk43 -- 5 Mayıs 2014; 11:29:24 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.