Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mastercodex üstaddan aldığımız resimleri burada yayınlıyoruz.Teşekkürler kendisine.Paket içerik olarak satış ilanı var.Gerekli bilgiyi özelinden alabilirsiniz!!

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü

• halken arkadaşım ,

Popcor Hour C-200 hakkında tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.Ben (http://3dvision-blog.com/the-popcorn-hour-c-200-video-player-gets-hdmi-1-4-3d-video-support/ ) şu linkteki yazıları inceledim ve HDMI 1.4 versiyonun destekliyor diye düşündüm ama maalesef şu andaki sistem yapılandırması desteklemiyor.Bir kere HDMı 1.3 versiyonunu yazılım veya firmware ile 1.4 yapamaz diye düşünüyorum.Hiç yoktan bir kere Silikon image çipini değiştirmesi gerekiyor.Popcorn cihazının üzerine satın aldıktan sonra 1 adet Blu-ray Okuyucu ve birde dahili HDD ilave ettim.HDD içindeki Blu-ray iso dosyalarını sorunsuz bir şekilde okuyor ama projeksiyona verdiğimiz zaman destek verilmemektedir hatası veriyor.Anlamadığım kadarıyla henüz 3D Blu-ray iso dosyalarına destek vermiyor.Yarın bu konuda şirketle yazışacağım.Şu firmware Update'inden bakarsak eğer

Release Date : 9 May 2011
    Firmware Version : 02-04-110422-21-POP-408-000
    NMJ DB Converter : Download To NMJ DB Converter

Release Date : 9 May 2011

Firmware Version : 02-04-110422-21-POP-408-000

Release Note :
    1. Still same NMT apps 02-04-101104-21-POP-408

2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
    - Fixed ISO and BD playback fail from USB, when started through certain flash app

3. Video and Audio playback
    - Fixed 3D output failure due to incorrect filename parsing (Bug #5002069/#0000541)
    - Fixed stuttering 25fps H264 video in MKV (Bug #5001993)
    - workaround incorrect PCM/WAV detection (Bug #5001942/#0000161)
    - AVI chunk data handling of padding to even boundary (Bug #5002058/#0000531)
    - Fixed FLAC playback random crashed due to stack violation (Bug #5002065/#0000539)
    - Fixed framerate sync issue with video-only file (Bug #5001539)
    - Fixed for small glitches during FLAC gapless (Bug #5001646)
    - External SRT subtitle "index.srt" loaded as default subtitle for simpleBD
    - Fixed wrong positioning of SSA subtitle text with move tag (Bug #5001944)
    - Fix Arabic character shaping issue (Bug #5002053/#0000272)
    - Fixed ability to extract Dolby Digital (AC3) core from TrueHD stream, can bitstream and downmix now.

4. Networked Media JukeBox (NMJ)
    - NFO file issue fixed
    - Fixed NMJ Scanning hangs occasionally when parsing certain MKV

5. System/Network
    - German translation changes
    - Fixed crash when click on GPL link in "open source license" screen
    - Fixed "moving up/PageUp from webservices with multiple pages generates an error" (Bug #5001534)
    - Fixed certain Audio CD ripping failed, due to special character in filename (Bug #5002061)
    - Added manual setting of YCbCr colorspace (BT.601 and BT.709). Auto colorspace is under development.

NMT Apps Version : 02-04-101104-21-POP-408

Buradaki 2. maddede yer alan Iso dosyalarında kastı eğer normal iso'lar ise seninde söylediğin gibi onu zaten seyrediyoruz ama önemli olan 3D Blu-ray iso dosyalarına destek vermesidir ve şu anda vermiyor.Çünkü sistemi 3D Blu-ray iso dosyasını açarak ve Orjinal 3D Blu-ray CD üzerinden çalıştırarak denedim ama sonuç alamadım çünkü bağladığım projeksiyon HDMI 1.4 LG BX olmasına karşın projeksiyon görüntüsünde hata mesajı verdi ve 3D modena geçmedi.3D SBS MKV denemelerimdeki sonuçlar ise mükemmel.Popcorn cihazın HDMI çıkışından verilen SBS görüntü LG BX327 modelli cihazın 3D menüsündeki format seçimi sayesinde perdede 3S görüntü elde ediliyor.

Anlayacağınız arkadaşlar SBS için güzel bir cihaz ama 3D Blu-ray ve Blu-ray CD desteğinide verirse bu cihazı kimse tutamaz.Bu konuda firma yetkilileri ile görüşeceğim ve gelişim için öneride bulunacağım.Seninde belirttiğin gibi bu cihaza HDMI 1.4 koysalarmış mükemmel bir cihaz ortaya çıkarmış bence.Yinede firma ile bir görüşüp tam ve kesin bilgi almak gerekiyor.Bunu yarın yapaıp sizleri bilgilendireceğim.

Saygılarımla
  • Resimler süper görünüyor memo10 arkadaşım.İlgin için çok teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar forumu okudum ama kafamdaki sorulara bir yanıt bulamadım.
    Projeksiyon için erken olduğunu düşünmeme rağmen aklımda 3d olayı hep var bunun tuzak olduğunu bile bile bu sistemi kurmak istiyorum.
    BenQ w600 modelini inceledim hdmi 1.3 olması dışında 720p olması kontrastı yeterli geldi,ancak 3d için neler gerekiyor gözlük perde ve hdmi çıkışının önemi.ps3 orjinal film istiyor bilgisayar hdmi 1.3 olduğundan internetide kullanamıyor olucam dreambox500hd'de sanırım hdmi çıkışı konusunda eski teknoloji.

O zaman hdmi 1.4 almakda şu an için pek mantıklı değil ne dersiniz benQ w600 alsam 3d görüntü elde etmek için ne gerekir elimde olanları saydım fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler..
  • Popcornhour C-200 ye hdmi 1.4 koyamazlardı çünkü çok daha önce piyasaya çıkmış bir cihazdı. Hani şu 3D olayını saymazsak gerçektende dehşet bir alet. Neredeyse her türlü formatı oynatıyor. Bir sürü uygulaması var. İyi bir oynatıya ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
    Gelelim 3D ye. Asıl olay aslında sizin de tahmin edeceğiniz gibi LG PJ de. Sbs veya overunder olsun bunu 3D yapan olay projectörün içinde. Oynatıcıda değil yani.
    Eğer popcornhour c-200 3D bluray isoları da 3D şeklinde oynatabilseydi gerçektende onu kimse tutamazdı. Öyle bile olsa sanırım ps3 gibi görüntü verecekti.
    Aslında bunun için sigma bir çip üretti smp8910 ancak bu çipi kullanan bir alet yok henüz. Popcornhour c200 8643 cipset kullanıyor. Yeni Dune (c200 benzeri ama başka marka) cihazlar 8646 kullanacaklarmış. Artık yeni nmt ler gelir herhalde.
    Olay aslında hdmı 1.4 te bitiyor. 3D gündeme geldiğinde belli bir standart yoktu o yüzden biz piyasada bu ara ürünler olan PJ leri gördük. Bunlar o sıra kabul olan nvida 3d vision ile uyumluydular çünkü nvdia zaten bunu yapıyordu.
    3D görüntüyü elde etmek için bir sürü yol vardı ve bir standart gerekiyordu. Artık bu standartlar belli Sbs videolar da bu standarta dahiller. Hdmi 1.4 cihazlar bu standartlara uymak zorundalar. Diğer cihazlara da ya onların istediği şekilde sinyal vereceksiniz yada converter cihazları alacaksınız ki bunlar zaten sizin yolladığınız sinyali PJ nin istediği sinyale çeviriyor. Hdmi 1.4 cihazlarda bu convertere gerek kalmıyor.

@memo10 elinizdeki ekipmanı düşünürsek dark ile 3D izlemek zor sizin için. dark'ı 2D için kullanın. 3D için bilgisayara devam. Bir de yukardaki yazılarınıza bakarak konuşursam sanki birşeyleri yanlış yapıyor gibisiniz. 3D için PJ yi direk bilgisayara takın Powerdvd ile filmi açın. Powerdvd nin ayarları yapılmış kabul ediyorum. Birde çözünürlük önemli kullandığınız Pj hakkında bilgim yok ama bu aletler 3D için belli bir çözünürlük istiyor. Çözünürlük ve hz dogru olmaz ise görüntü karman çorman oluyor. Arkadaştaki 3D tv ye ati 6850 ekran kartı ve hdmi 1.4 kablo bağladığımızda en iyi sonucu 1080p@24 olarak almıştık. Diğer modlarda tv 3D moduna geçmeyip 1080p@60 ye sabitleniyordu. Bayağı uğraştırmıştı bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clivus79

Merhaba arkadaşlar forumu okudum ama kafamdaki sorulara bir yanıt bulamadım.
    Projeksiyon için erken olduğunu düşünmeme rağmen aklımda 3d olayı hep var bunun tuzak olduğunu bile bile bu sistemi kurmak istiyorum.
    BenQ w600 modelini inceledim hdmi 1.3 olması dışında 720p olması kontrastı yeterli geldi,ancak 3d için neler gerekiyor gözlük perde ve hdmi çıkışının önemi.ps3 orjinal film istiyor bilgisayar hdmi 1.3 olduğundan internetide kullanamıyor olucam dreambox500hd'de sanırım hdmi çıkışı konusunda eski teknoloji.

O zaman hdmi 1.4 almakda şu an için pek mantıklı değil ne dersiniz benQ w600 alsam 3d görüntü elde etmek için ne gerekir elimde olanları saydım fikirlerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

@clivus79 sanırım biraz kafan karışmış ki bu normal aslında hepimizin karışık.
    Olay şu kullanma amacın önemli. Eğer ki siz uydudan 3D kanalları seyredecekseniz hdmi 1.4 bir cihaz lazım. Yada 3D destekli hdmi 1.3 cihaz ve bir converter (optomanın var) almanız gerekiyor. Bu şekilde her türlü kaynaktan (Bilgisayar, uydu alıcı, Ps3, 3D Bluray oynatıcı) yararlanabilirsininiz. Ancak uygun ekran kartınız varsa ve sadece bilgisayardan içerik izleyecem dersenseniz hdmi 1.3 yeterli. Bu durumda uydu yayınlarını converter olmadan 3D izlemeniz mümkün değil. Aynı şekilde PS3 ve 3D Bluray oynatıcı içinde converter gerekli.
    Ancak bildiğim kadaryla PS3 ten 3D film keyfi için orjinal 3D Bluray gerekiyor. Yukarda bahsettiğmiz isolar bu orjinal 3d bluray disklerin birebir kopyalarıdır bunları ps3 te oynatabilmek için boş bir bluraye yazmak lazım ve o iso dosyasında cinevia (bir çeşit kopya koruma) olmaması gerekiyor. Çünkü PS3 cinevia içeren bir cihaz.
    Bunların haricinde bilgisayar için powerdvd yazılımı (iso veya sbs, overunder filmler için) deamontools lite (isolar için sadece) gerekiyor. Diğer türde filmler için stereo player yeterli.
    Projecktöre uygun gözluk. DLP link varsa pj de dlp link gözlükler uygun fiyatlı. 3D PJ de ansi lümen önemli çünkü 3D moduna geçince ışık güçü düşüyor bir de gözlük takınca daha karanlık oluyor. Çok düşük olmamalı. Bu arada ansi lümen yükselirken contrastı da yüksek olmalı yoksa siyahlar ve renk tonları bozulur. DLP cihazlar için ideali kontrastın ansi lümenin 2 katı veya daha fazla olmasıdır.
    BenQ w600 da 3D destek olduğundan emin misiniz? 3D desteği yok gibi.
  • http://www.gozluk3d.com/benq-w600-3d-projeksiyon-cihazi-dlp-1280x720-2600-al-4000-1-3d-hdmi-671--u

ben bu linkde olduğunu okuyorum ?

uydudan ve pc den izlemeyi planlıyorum..

pc den izleyeceksem bu projektör yeterlimi? almam gereken gözlük ve perde konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Dediğiniz gibi kafam karışık bu konuda belli bir standart yok erken olduğunu biliyorum ama beklemekde çok sıkıcı :))
  • quote:

http://www.gozluk3d.com/benq-w600-3d-projeksiyon-cihazi-dlp-1280x720-2600-al-4000-1-3d-hdmi-671--u

ben bu linkde olduğunu okuyorum ?

uydudan ve pc den izlemeyi planlıyorum..

pc den izleyeceksem bu projektör yeterlimi? almam gereken gözlük ve perde konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Dediğiniz gibi kafam karışık bu konuda belli bir standart yok erken olduğunu biliyorum ama beklemekde çok sıkıcı :))

Pc den izleyeceksiniz yeterlidir. Uygun ekran kartı ve yazılım ile izleyebilirsiniz. Gözlük olarak DLP link desteği var yani DLP link gözlükler çalışır.
    Ancak uydudan (Digiturk,Dsmart,teledünya vs) içerik izleyecekseniz ve bu PJ kullanmayı düşünüyorsanız size converter gerekecek.
    3D için yabancı bir inceleme sitesinde 3D moda geçmesi için illa ekran kartının 120hz çıkış vermeye zorlanması gerektiğinden bahsedilmiş.
    Aynen yazıyorum :
    quote:

"And the W600 does not report that it is capable of displaying such a signal until you turn on 3D Mode.
    But you cannot turn on 3D Mode until you send a 120Hz signal, so you loop back to step one.
    If you can force your 3D source to output 120Hz, or somehow trick the W600 into enabling 3D mode, you can use 3D mode as intended."

Yani kısaca tercüme edersek PJ yi 3D moda sokmak için 120 hz sinyal lazım. Ama 120hz sinyali algılaması içinde 3D modda olması lazım. Eğer bir şekilde 3D kaynağını 120hz verecek şekilde ayarlayabilirseniz yada w600 ü kandırıp 3D moda alabilirseniz 3D modu olması gerektiği gibi kullanabilirsiniz.

Sanki 3D mod için biraz uğraştıracak bir pj gibi. ses şiddeti de 31db biraz gürültülü.
    2x colorwheel bu pj de gökkuşağı etkisinin çok olacağını ve göz yoracığının habercisi. (daha önce böyle bir pj kullandım onda da 2x colorwheel vardı genelde ofis türü bir pjlerde olur bunlar. Bana göre pek film için uygun değil gibi) En az 4x olmalı dlplerde. Parlaklığına rağmen kontrast çok yüksek değil ayrıca fiyat olarakta yüksek geldi bana. Alternatif Pj lere bir bakın derim.
  • Sizin önerebileceğiniz bir sistem varmıdır? Ekran kartı vs uğraştırmadan kullanılabilecek bir projeksiyon?

Converter ekran kartı vs..bunlarla uğraşmak yerine tek bir cihaz olsa daha iyi olur...
  • quote:

Sizin önerebileceğiniz bir sistem varmıdır? Ekran kartı vs uğraştırmadan kullanılabilecek bir projeksiyon?

Converter ekran kartı vs..bunlarla uğraşmak yerine tek bir cihaz olsa daha iyi olur...

Aslında pek te çeşit yok.
    720p olan 3d destekli pjler:
    Acer 5360, Acer 5360BD, Optoma HD67N, Benq W600 (bunlarda 5360BD hariç diğerleri convertere ihtiyaç duyar)

Sizi uğraştırmayacak ürünler hdmi 1.4 girişli ürünler olacaktır. Bunlarda harici bir convertöre gerek olmadan 3D alabilirsiniz.
    3D Bluray oynatıcı, bilgisayar, uydu alıcı,PS3 gibi aletlere tak çalıştır şeklinde bağlanabilir. Tüm 3D standartları destekliyorlar.
    Ancak şu an piyasada sadece LG BX327 var. Bu ürünün tek problemi çözünürlüğü çünkü HD değil. Mastercodex arkadaşımız bu ürünü daha yakından tanıyor. Resimler yukarda zaten. Mastercodex arkadaşımız bu konuda daha bilgili.
    Diğer bir cihaz da Acer 5360BD. Bu ise hali hazırda piyasada 1300Tl civarına satılan 5360 modelinin hdmi 1.4 lü hali. Ancak Acer firması hdmi portu dışında kayda değer bir iyileştirme yapmamış. Keşke ansilümeni daha fazla yapsalardı yada kontrastı arttırsalardı ne bileyim daha sessizleştirebilirdi. Lens shift vs. olabilirdi.
    Bu projectörün fiyatı ise 2450 Tl civarında olması bekleniyor. Sırf bir hdmi değişti diye de 1000tl lik fark bana fazla geldi. Çok yakında TR ye gelecek.
    Daha fazla alternetif lazım. En iyisi düz acer 5360 ı önereyim en azından fiyatından dolayı convertörün parası çıkar. Veya Optoma HD67N de olabilir 1350tl ye bulunabiliyor.
  • Çok teşekkür ederim. Acer 5360BD uygun gibi görünüyor perde ve gözlük konusunda ne dersiniz? tatmin edici bir 3d deneyimi yaşamak için hangi marka model almak gerekir?

Aklıma gelmişken dreambox 500 hd dende 3d yayınları izlemek mümkün olur mu?
  • Olur tabii niye olmasın. Zaten uydu yayınlarında verecekleri 3D standartları belli. Genelde half sbs veya over upper oluyorlar. Eğer 3d yayın veren kanalları çekiyorsa bu mümkün. Gözlük, emin değilim ama galiba Acer 5360BD ile veriliyor. En kötü Dlp link gözlük alırsınız. Perde konusunu ben de pek bilemeyeceğim hâlâ araştırıyorum.
    Ancak edindiğim bilgilere göre şöyle bir kaliteli 90" inçlik perde (yaklaşık 2 metre) 500 euro civarında. Ama daha uygun fiyatlara var. Fakat çok kaliteli de değiller.
    Ya daha iyi contrast için high contrast (gri) perde yada high gain perde öneriliyor. Acer in ansi lümen değeri düşünülürse 2D için sanki high contrast daha iyi görüntü verir gibi ama 3D için bilemiyorum.
  • Başta mastercodex olmak üzere konuya değerli yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. Projeksiyon ve 3d hakkında hiçbir bilgim yok iken, sadece şu 4 sayfada neredeyse 3d ve projeksiyon hakkında gerekli olan herşeyi öğrendim. Bu aralar bende bir projeksiyon almaya karar verdiğimden konunun sıkı takipçilerinden olacağım.

Fakat aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Bu 3d converterlar, standart 3d ready projeksiyonlara göre performansta herhangi bir düşüş yaratıyorlar mı? Örneğin, Acer 5360 a bağlı bir 3dxl converter ile Acer 5360BD arasında 3d de herhangi bir fark oluyor mu? Bunu bizzat deneyen var mı? Çünkü genelde bir ürüne ekstra yapılan bağlantılar ürünün kalitesini düşürür görüşünü benimsediğinden, 3dxl converterlara biraz ön yargı ile yaklaşıyorum.
  • R.Rondo9 arkadaşım öncelikle yazılarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için tüm arkadaşlarım adına ben teşekkür ederim.Ne mutlu bizeki bu kadar yazdığımız yazılarda bu kadar bilgiyi aktarabildiysek.Buradaki amacımız bilgiyi paylaşmak ve tüm arkadaşlarımızı en doğru şekilde yönlendirmek.

Muhtemelen Optoma Cihazın içindeki chip Silikon İmage olacak diye tahmin ediyorum.Çünkü bendeki PS3 için olan converter cihazının içinde Silikon İmage çipi mevcut ve denemelerimde gördüğüm kadarıyla görüntü kaybı yaşanmıyor.Acer H5360 ile Acer H5360BD arasındaki tek fark HDMI 1.3 versiyonundan HDMI 1.4 versiyonuna destek verilmiş olması.Bunu dışında halken arkadaşımında dediği gibi hiçbir revizyon yapılmamış.Oysaki Ansilümen ve kontrast oranlarında iyileştirme yapılsaydı şu anda Dünyada en çok satan cihaz ünvanını bile alabilirdi.Bu arada piyasaya çıkacak olan Optma 3DXL converter cihazını deneyip test etmek gerekir.Test ettikten sonra tam kesin olarak görüntü kalitesi hakkında bilgi verebiliriz ama şuna inanıyorumki Optoma gibi bir firma kaliteden lesimnlikle ödün vermez.Kaldıki dünya pazarında hiçbir şekilde imajını sarsmak istemez.

Birde tavsiyem olarak tüm arkadaşlarım şu açıdan bakarlarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.Acer H5360 modelli chazın fiyatı eğer 2400-2450 civarında olursa çok maliyetli bir cihaz haline geliyor.O zaman hesabı şu şkilde yapabiliriz.

Optoma HD67N veya Acer H5360 modelli cihazın ortalama fiyatı 1350-1400 TL 'ya bulunsa , birde Optoma 3DXL converter cihazının fiyatı ortalama 720-750 TL civarında olursa o zaman toplam maliyet 2050 TL - 2150 TL civarında olacaktır.Burada ortalama 300-350 TL bir karımız oluyor ve bu arada 2 adet HDMI 1.4 girişine sahip oluyoruz ve ektra olarak ileride fiyatları ucuzlarsa Pasif gözlük sistemine hazır hale gelmiş oluyor.Çünkü Optoma 3DXL cihazının üzerinde 3D Sync çıkışıda mevcut.Yani sistem daha esnek hale geliyor ama tabiki bu benim düşüncem.İstek ve görüşler kişiden kişiye değişebilir.Optoma 3DXL cihaz gelince bu cihazı kesin alacağım.Çünkü benim için önemli olan esneklik ve fiyat oranlaması.

Halken arkadaşımında belirtmiş olduğu gibi Digitürk ,Kablolu TV ve Dreambox 800 cihazı ile uydu kanallarında verilen 3D test yayınları SBS veya Over / Under veriliyorolarak veriliyor.Acer H5360BD ve LG BX327 modelli cihaz ile bu kanallarda yayınlanan 3D yayınları izleyebilirsiniz ama Acer H5360BD modelli cihazdan tam emin değilim.Çıksın o zaman göreceğiz sonuçları.

clivus79 arkadaşım perde olarak Xblack marka yüksek kazanç oranlı bir perde alabilirsin.Bu arada gümüş perdeyi biz sattığımız için biliyorum maliyeti çok yüksek ama Pasif 3D sistemi için olmazsa olmaz bir detay.Aşağıda verdiğim linki incelersen en uygun fiyatla satın alabilirsin bu ürünü.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-projeksiyon-xblack-xge-240-240x200-glass-beads-motorlu-u-kumandali-perde/detay/?
  • Acer H5360BD konusunda bu cihazla kullanılan gözlükler "aktif" denilen bir teknoloji ile çalışıyor sanırım,yani bir verici ve alıcı arasında iletişim kuruluyor yani ayrı bir donanım daha almak mı gerekiyor kurulacak olan sistemi kafamda canlandırmam konusunda yardımcı olursanız yani bu sistemleri kurarken neler gerekli nasıl çalışır avantajları dezavantajları maliyetleri bunlarla ilgili bir rehber hazırlansa ve bu konuda biz tüketicileri bilgilendirseniz daha iyi olmaz mı?

Mastercodex ve Halken'e çok teşekkürler..
  • Acer H5360BD modelli projeksiyon ile şu şekilde bir konfigurasyon yapabilirrsiniz. Ayrıca satın almanız gereken parçalar perde ve görüntü almayı sağlayan cihazlar olabilir. ( 3D Blu-ray Player , PS3 , Xbox 360 , HD Uydu Alıcı gibi)..DLP Link gözlükler 3D senkronizasyonu DLP çipinden White Light teknolojisi ile algıladığından hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmayacak.Bu arada unutuyordum kullanacağınız HDMI kablosu 1.4 versiyonlu olacak.

Acer H5360BD + DLP Link Gözlük + Perde + 3D Blu-ray Player
    PS3
    Xbox 360
    HD Uydu Alıcı
    Sistemi kurmak sizin kararınıza bağlı.Ayrı ayrı kursanızda ( Acer H5360+Optoma 3DXL gibi ) , komple bir sistem olarak alsanızda ( Acer H5360BD gibi ) hepsi aynı yere çıkıyor.Ben alternatif oluşturabilecek öneriler ve tavsiyeler yapıyorum.Bu sistemin bir dezavantajı bulunmuyor.Sonuçta hiç anlamayan biri bile bu sistemi 15 dakika içinde kurup filmini izleyebilir.
    Bir önceki yazımda bir karşılaştırma yaptım.Halken ve Murgaylı arkadaşlarımda bu konuda aynı görüşü bildirdiler.Bu karşılaştırmaları ve tavsiyeleri gözönüne alarak gerekli sistemi kuracağına inanıyorum.Elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyoruz zaten ama böyle bir rehberi belki bir arkadaşımız belkide ben zamanla oluşturabiliriz.Yinede önerin için teşekkürler.
  • Bu akşam Samsung R522 Laptop,BENQMS612ST 3D DLP ile 3 boyutlu film deneyimi videosu çekip yarın sitede bu videoyu paylaşacağım.Basit bir AMD 3D yöntemiyle ucuza 3D Deneyimi nasıl yaşanır bunun sunumunu paylaşacağım.Alternatif fikir vermesi açısından ve yol gösterici olarak bunu gerçekleştirme amacındayım.Teşekkürler bilgi ve düşünce paylaşan arkadaşlara.Aslında 3D deneyimini başaran arkadaşlar, videolarını burada sistemi tanıtarak paylaşırlarsa daha yönlendirici olur diye düşünüyorum.!!
  • Ps3 ,hd uydu alıcı mevcut ancak Acer H5360BD bulamıyorum hiçbir yerde stoklarda yok...
  • Acer H5360BD modelli cihaz söylenenlere göre 20-25 Mayıs arasında piyasada olacak diye biliyorum ama Optoma 3D XL converter tüm dünyada piyasaya çıkmışken halenTürkiyeye gelmemesi beni biraz düşündürüyor.
  • cunkı daha turkıyede satışlar başlamamış acer H5360BD muhtemelen ayın 20 sınde satışa cıkıyor dıye bılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.