Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
221.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mastercodex

Tabiki balış açısına ve bütçeye göre değişir bu söylediğin.LG BX327 cihazı 1024*768 çözünürlüğüne sahip olmasına karşın çok iyi derecede görüntü kalitesi olan bir cihaz.Ben olsam ne tercih ederdim diye sorarsan tabiki almışken HD 1920*1080p bir cihaz almak isterdim ama fiyatları çok yüksek şu anda.Eğer HD bir cihaz almak isteyen varsa o konudada yardımcı olabilirim.LG BX327 modelli cihazı seçmelerinin şu anda ilk nedeni HDMI 1.4 bağlantısının olması ve PS3 , 3D Blu-ray Player gibi cihazlara hiçbir arabirim olmadan bağlanabilmesidir.Zaten piyasaya çıkan 1080p HD modelli cihazların çoğunda bu özellik zaten mevcut.Mesela ben yaklaşık 5-6 arkadaşıma LG BX 327 satın aldırdım ve görüşlerini aldım.Hepsi bu cihazdan çok memnunlar ama herbir arkadaşımızın önüne HD 1080p bir cihaz koy ( Eğer bütçeleri varsa ) LG BX 327 cihazına bir daha bakmazlar bile.Benim şu anda elimde 4 adet 3D projeksiyon cihazım var. ( LG BX327 , Benq MP772ST , Viewsonic PJD 6381 ve Acer 5360 )

Tüm cihazları kullanım alanım farklı.Örneğin Benq MP 772 ST cihazının Nvidia lisansı olmadığı için AMD HD3D sisteminde kullanıyorum ve bu cihaz Short-Throw olduğu için perdeye 2 mt mesafeden 3.5x2.5 mt görüntü alabiliyorum.Aynı şekilde Viewsonic PJD6381(Short Throw) ve Acer H5360 cihazlarınında Nvidia lisansı var.Bu cihazılarıda Nvidia 3D sistemimde kullanıyorum.LG BX 327 modelli cihazı ise tüm sistemlerde kullanıyorum.

Benim buradaki tavsiyem ise şöyle , bütçesi olan HD 1920 x1080 HDMI 1.4 destekli bir cihaz alsın ama benim bu kadarına bütçem yok diyen arkadaşlarada şu an için PS3 bağlantısı yapmak için LG BX327 almalarını öneririm.Tabiki bu önerinin yanında şunuda belirtmek isterim Optoma 3DXL cihazı alıp elindeki HDMI 1.3 3D Projeksiyonu HDMI 1.4 yapmak isteyen arkadaşlarada bu converter'ı alıp kullanmalarını öneririm.Piyasa öyle bir durumdaki kim kime ne satarsa.Oysaki 1080p HD cihazları ucuzlatsalar bütün herkes bu cihazlara yönelecek ve hiçkimse bu sefer 720p altı cihazlara bakmayacakPiyasa taktiği bence bunlar.Daha öncede söylemiş olduğum gibi önce piyasayı 720p altı ile doyurdular şimdi 720p cihazlar ile birazda makyaj yaparak doyuruyorlar.Sonrasındada arkasından 1080p cihazlar gelecek.İşte böyle senelerdir bu sektördeyim ve hep aynı döngü.

Şunuda belirtmek istiyorum.Elimde bulunan Benq MP772ST ve Viewsonic PJD 6381 modelli cihazlar satılıktır.Bu cihazlar sadece Ar-ge amacıyla çok az kullanılmışlardır.Almak isyteyen ve ilgilenen arkadaşlarım bana PM atabilirler.Her iki cihazda çok temiz durumda, Short Throw ve 3D özelliğine sahiptir.Bu cihazlar iel birlikte size birde 3D DLP Link gözlüğü hediye edeceğim.

Quatroxx arkadaşım eğer HD cihalardan beğendiğin ve önerdiğin bir cihaz varsa burada paylaşırsan beraber incelemsini yapıp arkadaşlarımızıda bilgilendirmek isterim.Herkese bilgi paylaşımı ve yazılarıma göstermiş oldukları ilgi için Teşekkür ederim.

Muhakkak 1080p cihazlar yaygınlaşacak 720plerin yüzüne bakılmayacak ama seçim yaparken içinde bulunduğumuz ortamla düşünmek gerek. Birde herkesin önceliği farklı. Digiturk yayın olarak 720p secti altyapıyı ona göre kurdu yayın hakkını aldı. Bu nedemek enaz 5 sene digiturk 720p yayın yapacak.O zaman önceliği digiturk, ligtv vs.. olana 720p yetecek. Ama 3D yayında başlıyor. O zaman en mantıklısı 720p + 3d kullanabilmek için h5360 , viewsonic veya hd66 gibi HD Ready bir projeksiyon + 3DXL konverteri.

Önceliği Blueray veya 1080p film olanın 3D olsun olmasın direk LG'yi elemesi gerekir benim düşüncem bu kesim kalite ister ki sizde takdir edersiniz büyük ekranda çözünürlük farkı lcd gibi değildir görüntüye çok etki eder Blueray ve xvga yanyana konmamalı bence...
  • Bu konuda sana katılıyor ve seni sonuna kadar destekliyorum arkadaşım.Bencede herkes ihtiyacına göre cihaz almalı ama karşımızdaki arkadaşlarımız bize ne kadar soru sorarsa onları o kadar doğru cihaza yönelendiririz.Arkadaşlarımız diyorki ben PS3 cihazımı direk projeksiyona bağlamak istiyorum , 3D film ve oyun içeriklerini dev perdede yaşamak istiyorum diyor.O zaman HDMI 1.4 destekli bir cihaz alacak tabiki ama seninde mesajında dediğin gibi Acer 5360 modelli cihaz şu anda zaten yeteli bir cihaz.TAbiki her kişi almak istediği cihazı seçmekte özgür ve bu seçimlerin bize bir artısı veya eksisi yok.Bizim amacımız sadece yönlendirmek.Piyasadaki bu kurtlar sofrasında gaza gelipte cihazı satın alıp sonra beni arayarak ya ben yanlış seçim yaptım galiba diyen çok arkadaşım var.Senin gibi bilinçli arkadaşlar sayesinde hep birlik olup arkadaşlarımıza yardım edebiliriz.İlgin için teşekkürler...
  • İyi düşünceleriniz için teşekkürler.Forumda böyle bilinçli satıcılar görmek güzel..
  • Viewsonic pro8200 full HD 3D Projeksiyon

marka projeksiyon ile uyumlu gözlük ve kaliteli bir 3 d görüntü alabilirmiyim?
  • Sayın mAstercodex,

Üslubumda alınmazı gerektiren bir durum yok. Burada dilekçe yazar gibi resmi bir dil kullanmıyoruz genellikle. Onun için "yaw" gibi ifadeleri normal karşılamanızı öneriyorum. :)

Genellikle reklam kokan mesajlara karşı da antipati duyduğumu belirtmek istiyorum. Onun dışında bilgi paylaşımları yapanlara da saygım sonsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_21830

Viewsonic pro8200 full HD 3D Projeksiyon

marka projeksiyon ile uyumlu gözlük ve kaliteli bir 3 d görüntü alabilirmiyim?

Viewsonic pro8200 gerçekten güzel bir PJ ancak 3D desteği olduğundan şüpheliyim.(HDMI 1.3 çünkü) Ayrıca sadece türkçe kaynaklarda 3D denmiş. Yabancı sitelerde 3D desteği hakkında bir bilgi yok. Bir sitede (http://www.expertreviews.co.uk/projectors/1281046/viewsonic-pro8200) 3D desteğinin olmadığını yazmış.
    ING inceleme:
    http://www.projectorcentral.com/viewsonic_pro8200_home_theater_projector_review.htm
  • Viewsonic Pro8200 1080p çözünürlüğe sahip HDMI 1.3 Destekleyen bir cihaz.Bu cihaz ile Optoma 3DXL cihazını bir arada düşünürsek o zaman 1080p çözünürlükte HD kalitesinde HDMI 1.4 destekli bir cihaza sahip oluyoruz.

Optoma 3DXL içinhttp://www.gozluk3d.com/optoma-3d-xl-projektor-adaptoru--u adresini ziyaret edebilirsiniz.

Optoma 3DXL cihazın fiyatı : 700-900 TL arası değişiyor
    Viewsonic Pro 8200 cihazın fiyatı : 2500 TL civarında

Toplamda 3200 TL gibi bir fiyata 1920x1080 full HD bir görüntü sistemine sahip oluyorsunuz.
  • Arkadaşlar,

3D sistemlerinize ek olarak sisteminizi 4D^ye taşıyacak ürünlerim gelmiştir.Şu anda testlerini yapıyorum ve çok yakında satışa sunacağım.Hemde çok cazip fiyatlarla.

Bunun yanında AMD HD3D sistemi hakkında merak ettiğiniz veya satın almak istediğiniz birşeyler varsa bana nmesaj atabilirsiniz.AMD HD3D Sistemine göre 3D gözlük kiti mevcuttur.

Mastercodex 4D Sistem
  • Mastercodex ,
    çalıştığım okulda güzel bir salonumuz var ve biz burayı sinema olarak da kullanıyoruz ve çocuklardan aldığımız parayı sadece bu salonu geliştirmede kullanıyoruz. arkadaşlarla 3d filmler oynatabilir miyiz diye düşündük. para konusunda bir yılda (taksitli olarak) 10-15 bin lira civarında çıkarabiliriz. (3d filmler olursa fazla da olur) ama sadece gözlükler 150-200 lira civarı olursa bizim para 70-80 gözlük parası anca ediyor. :)
    bize ne tür tavsiyelerin olur?
    bu parayla projeksiyon ve gözlük (80 civarında lazım) alınır mı?
    alınırsa ne alınır? (gerçek 3d izleyebilirmiyiz?)
  • Öncelikle neden olmasın.Tabiki olabilir ama öncelikle sizinle birebir görüşmem lazım çünkü burada yaz yaz bitmez.3D eiğitim ile ilgili Yurtdışında tüm bağlantılarım mevcuttur.3D eğitim almak isteyen arkadaşlarada buradan size destek olabileceğimi söylemek isterim.
  • Mastercodex günaydınlar;

Epson TW2900 kullanıcısıyım ve bunun yanına 3D bir projeksiyon kurulumu da yapıp yeni nesil 3D nin nimetlerinden faydalanmak istiyorum ama hergün internet siteleri takip edip ne nerden temin edilir diye araştırmaktan yoruldum, bu bağlamda sana birkaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim;

OPTOMA 3D-XL i Türkiye'de nerden temin edebiliriz ? Şuan bildiğim kadarı ile yurtdışında bile bulunması oldukça zor, insanın aklına gelen ilk soru şu oluyor tabii, kardeşim Optoma bu ürünü elde mi yapıyor ve günde sadece bir tane mi üretiyor ? Bu kadar beklenen bir cihaz neden piyasaya hızlı ve bol miktarda sürülüp para kazanılmaya çalışılmıyor ? Firma ya da cihaz ile alakalı bilmediğimiz başka sorunlar mı var ? ( Tabii bu son sorum biraz sitemkar ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum )

ACER 5360BD den bahsediliyor hatta ben ilk defa senin yazdığın bir yazı neticesinde bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. Bu cihazın çıkışı hakkında bilgin var mı ? Uydundan gelen 3D görüntüyü desteklemeyecek gibi bir bilgi var doğru mudur ?

OPTOMA 3D-XL i bir şekilde temin şansım olur ise, birlikte kullanmak adına önereceğin 3D ready cihaz hangisi olur, şuan Türkiye'de en rahat bulunan hatta 720P olarak benim tek bulduğum cihaz ACER5360 ı tavsiye eder misin ? Aslında benim isteğim yine Optoma'nın HD67 si ama onu da Türkiye'de bulmak ne mümkün !!!

Son olarak 4D den kastın nedir onu da merak ettim ? Maliyet, özellik vs detayında bilgi almak isterim...

Teşekkürler.
  • Merhaba bald71 arkadaşım ,

Öncelikle kullanmış olduğun cihaz İncelediğim kadarıyla DLP teknolojisi ile değil 3xLCD teknolojisi ile çalışıyor.Buda demektir kii 3D Senkronisazyon için gerekli olan sinyalleri bu cihaz gönderemeyecek.Zaten bu cihaz 3D desteği vermiyor galiba ama cihaz full HD olarak çok güzel bir cihaz.Bir görüntü cihazından 3D image alabilmek için her göze saniyede 60 kare gönderilemlidir.Buda saniyede her iki göze 120 kare yani 120 hz anlamına geliyor.Yani şu anda kullandığın cihaz 3D desteklemiyor.Senin cihazının muadili olarak sana Viewsonic Pro 8200 modelli cihazı gösterebilirim.Hemde bu cihaz 3D destekliyor ve DLP çipi sayesinde DLP Link gözlük kullanımına imkan veriyor.

Diğer sorularına gelince Optoma firmasının çıkarmış olduğu 3DXL converter cihazı Nisan-Mayıs aylarında Türkiyede olacak.Bende anlayamadım neden bu kadar geciktiriyorlar ama mutlaka altında bir taktik yatıyordur.Ayrıca sadece Optomaya bağlı kalma derim.Bu cihaza rakip olarak Viewsonic firmasının üretmiş olduğu VP3D1 Modelli cihazda Optoma 3DXL cihazın yaptığı aynı işi yapıyor.Bu cihazda Nisan-Mayıs ayında piyasada olacak ve Viewsonic Distribütörleri olan Arena Bilgisayar ve Mascom tarafından yapılacaktır.Viewsonic firması ile irtibata geçilmiş ve bu bilgiler alınmıştır.

Eğer Optoma 3DXL cihazını ön sipariş ile satın almak istersenhttp://www.gozluk3d.com/ sitesinden alabilirsin.Bunun yanında Viewsonic VP3D1 cihazını ön sipariş ile almak istersen Viewsonic bayilerine veya bana sipariş verebilirsin.

Acer H5360BD projeksiyon cihazı HDMI 1.4 desteği veren 720p görüntü kalitesinde HD ready bir cihazdır.Bu cihaz ile Digitürk yayınları çok net bir şekilde izlenebilir.Zaten Digitürk Plus üyeliği ile izlenen 3D yayınlarının 720p desteklediğini düşünürsek 1080p bir cihaz bu yayın için çok fazla olur ama ben 3D Blu-ray Playerdan 3D filmlerde izlerim dersen almışken 1080p vir cihaz al derim.Tabiki alacağın 1080p Full HD projeksiyon ile birde artı olarak ek donanım olan HDMI 1.4 converter cihazına ihtiyaç olduğunu unutmamamlısın.Benim fikrimi sorarsanız 720p cihaz şu anda yetrde artar bile.Tabiki bu anlattıklarım insanların alım gücüyle birebir doğru orantılı.Piyasada bulunan ve şuanda piyasada tek olan HDMI 1.4 destekli cihaz olan LG BX327 cihazda seçimlerin arasında olabilir.Şu anda piyasada az bulunmasına rağmen eğer istersen benim elimde şuanda mevcut adına faturalı ve garantili olarak sıfır olan bu cihazı sana satabilirim.Acer H5360 cihazı tamamen Digitürk 3D yayınlarına uygndur.Bu cihazın çıkış tarihi hakkında bir bilgi halen tarafıma ulaşmamıştır.Üretici olan Acer firması ile irtibata geçilmiş fakat henüz yanıt alınamamıştır.Eğer bilgi alırsam hemen sizlerle paylaşacağım.Bence hiç Acer H5360 modeline bakma çünkü H5360 BD modeli geliyor.Bu cihaz sayesinde aslında converter cihazınada gerek kalmıyor ama Full HD 1080P HDMI 1.3 destekli 3D bir cihaz alırsan o zaman converter şart..

ithalatını yapmış olduğun 4D aparatları ile evlerde görsel olarak 3D keyfini yaşarken bunun yanında his olarak filmlerdeki bütün efektleri yaşamak isteyen arkadaşlarım için Portatif veya montajlı 4D aparatlarım sayesinde kendinizi filmlerdeki tüm aksiyon sahnelerinin içinde hissedeceksiniz.Bu aparat şuanda tarafımdan denenmiş ve çok yakında sizlere satışa sunacağım.Benimle irtibata geçer veya bana PM atarsanız sizi daha çok bilgilendirebilirim.Maliyet açısından çok pahalı bir aparat olmayacak.

İnşallah bu bilgiler ile sana yardımcı olabilmişimdir.Başka soruların olursa her zaman benimle paylaşabilirsin.

Saygılarımla ,
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi elimde ki projeksiyon ile yeni nesil 3D izleme kabiliyitim en azından şuana kadar çıkan aparatlar ile henüz yok, belki ileride bunu da çözerler emin değilim, bu detayı da açıkladığın için ayrıca teşekkürler.

Pro8200 konusuna takıldım sadece, çünki cihazın yurtdışı sitelerinde ki açıklamaların da 3D den bahsetmiyor bu konuda emin misin diye tekrardan sorma gereksinimi duydum kusura bakmaz isen.

LG BX327 yi son anda portföyümden çıkardım çünki 1024*768 beni pek tatmin etmeyecek diye düşünüyorum. Bu yüzden mevcutta kullandığım cihazımı belirtmek istemiştim aslında.

Dediğin gibi şuan 720P evde 3D için fazlası ile yeterli katılıyorum yalnız bahse konu cihazları örneğin Optoma HD67 ya da HD67N ( Arasında ne fark hala bilemiyorum ama ??? ) nereden temin edebiliriz halen sıkıntılı. Dönüştürücü ve cihaz da almak istesen şuan Türkiye'de yok en azından ben bulamadım galiba beklemeye devam edeceğiz.

Bu arada 3D yi aslında sadece film ve maç için değil PS3 de oyun için de almayı düşündüğümden aslında Pro8200 konusunu netleştirebilirsek Optoma ya da Viewsonic ile, elimde ki görüntü kalitesine ulaşmam mümkün gözüküyor. Biraz bütçeyi deleceğiz ya yapacak bir şey yok artık, teknoloji manyaklığı böyle bir şey olsa gerek :))

Telefon ile nasıl görüşebilirz forumda yeni olduğum için bilemiyorum açıkçası ama aslında yazışmak yerine konuşmak daha iyi olduğumu düşündüğüm bir iletişim şekli...

Tekrardan teşekkürler
  • Merhabalar
    Formun bu kısmın dikkatle takip ediyorum. Mastercodex bu başlığı canlı tutman ve verdiğin bilgiler için teşekkürler. 3d projeksiyonlar için bir sorum olacak.
    3d projeksiyon teknolijisi Dlpler üzerinden ilerliyor gibi gözüküyor fakat birkaç handikap var. Dlplerin kontrast oranı 3lcdlere kıyasla çok düşük ve Dlplerde genellikle (ben hiç karşılaşmadım) lens shift yok. ileride 3lcdler çıkacakmı yoksa DLPlere alışmaya başlayalım mı?

Not: bald71 teknoloji manyaklığı çok zor. Aynı senin durumundayım evde projeksiyon olmasına rağmen gönlüm 3d lere kaymıyor değil. Ama daha çok tufanda geliyor bana. Kaşıntıma ne çare bulsam bilemiyorum.
  • Ben sana çareyi söyleyeyim istersen( Gerçi bizim gibilerin bu hastığının tedavisi zor ama ) Bu sistemi alıp eve kuracağız ve sonrasında da derin bir nefes alıp tam huzura erecek iken a bu da çıkmış yeni bir cihaz dur bir de şuna bakayım diyeceğiz muhtemelen.

Ne yapalım bizim hatunun pırlanta manyaklığından iyidir diye kendimi avutup ona da bahane üretmeye devam ediyorum :)

Ama emin ol bizim gibilerden çok var....
  • Pırlanta durumu bende biraz isyana varmış durumda."Pırlanta ne iş yarar gerçekmi? cam mı? zaten kimse anlamıyor? neden okadar para verelim? onun yerine şunu alırız bunu alırız" diye serzenişler halinde devam ediyor. Tabiki şu bu diye bahsettiklerim ya teknoloji ürünü yada araba parçası(ne yazıkki araba bağımlılığı sorunuda var bende).
    Ama z5500, projeksiyon, ve hd media player ataklarım eşiminde gönlünü almış durumda oda 3d projeksiyona niyetlendi. Yaza kadar alırım bu gidişle. Hem aw15 in lambası ömrünü yarıladı onun kullanımını da azaltmış oluruz.

Bu arada aklıma bir soru daha geldi Mastercodex.

Şimdi mesele internetten 3d side by side bir mkv indirdik bunu hd media playerla izlemeye kalktığımızda 3d olmaya projeksiyonumuzda yanyana iki görüntü şeklinde görüyorsak.HDMI 1.4 3d projeksiyon yada HDMI 1.3 3d projeksiyon ve 3DXL converter ile 3d izleyebileceğimiz anlamına mı geliyor?
    Teşekkürler.
  • Merhabalar Arkadaşlar ,

Öncelikle bald71 arkadaşımızın sorusuna cevap vermek istiyorum. Viewsonic Pro 8200 cihazının üretici sayfasında (http://www.viewsonic.com/products/projectors/) isterseniz bakabilirsiniz , PRO 8200 Cihazın True HD , Ultra Bright ve 3D olduğunu vurguluyor ama user guide bilgilerine baktığımızda hiçbir 3D ibaresine rastlanmıyor. Bu konuyu direk Viewsonic firmasının üst düzey yöneticilerine iletmiş bulunuyorum. Bana geri dönüş yaptıklarında hemen sizinle paylaşacağım. Çünkü amacımız neydi , hiçkimse yanlış bilgi almasınki hiç kimse yanlış seçimler yapmak zorunda kalmasın.Bu benim esas prensibimdir.

Diğer konuya gelince bald71 arkadaşım LG BX327 cihazını şu anda hem kullanmakta hemde satmaktayım.1024 x 768 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen oldukça keskin ve net görüntü kalitesine sahip.Cihazın ışık gücü 3200 ansilümen olduğu için çözünürlük çok çok fark etmiyor ama tabiki 720p ve 1080p bir cihazla kesinlikle karşılaştırılamaz.Şu anda herkesin tercih etmesinin nedeni Türkiyede tek satışta olan HDMI 1.4 girişli cihaz olmasıdır.3D Digitürk yayınlarını 3D projeksiyondan izleyebilmenin tek yolu şu an için LG BX327 ama tabii size haberini verdiğim Acer H5360 cihaz süper bir cihaz.Bu cihaz Türkiyeye girince bu cihaz tek seçim olacak yada
    Optoma ve Viewsonic HDMI 1.4 converter’ ları ile daha farklı seçimler yapılabilecektir.

Optoma 3DXL converter almak isteyen arkadaşlar biraz reklam olacak ama www.gozluk3d.com sitesinden ön sipariş ile temin edebilirler. Cihaz Nisan-Mayıs ayları arasında çıkacaktır.

Bunun yanında Viewsonic VP3D1 HDMI 1.4 converter cihazıda aynı tarihlerde piyasaya çıkacaktır.Firma ile irtibata geçtim ve bana bu bilgiyi verdiler ama her iki ürün içinde bakalım fiyat nasıl olacak.Viewsonic VP3D1 cihazını almak isteyen ve ön sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

Bazı arkadaşlarda benimle birebir telefon görüşmesi yapmak istiyorlar.Sitemin iletişim bölümünden bana her türlü ulaşabilirsiniz.Bu arada sitemin basitliği için kusura bakmayın şu anda sitemi tasarladıkları için kapalı olmasındansa böyle bir tasarım yapmak zorunda kaldım.

Qwerter arkadaşım sizler gibi bilinçli ve anlayışlı arkadaşlar ile burada bu paylaşımları yaptığımız için o kadar mutlu oluyorum ki burada fikirlerini paylaşan ve bu başlığı canlı tutan tüm arkadaşlarımada ben buradan teşekkür ederim.

Qwerter arkadaşım hiç belli olmaz bu üreticilerin ne yapacakları ama DLP Chip şu anda ve gelecekte piyasayı elinde tutacak gibi görünüyor.Çünkü DLP Chip sayesinde 3D sinyal gönderimi çok basit bir hal alıyor.Bunuda geçelim DLP Chip fiyatları ucuzladıkça ve teknolojisi geliştikçe kullanan sayısı artıyor ve maalesef şu anda başka seçenek gözükmüyor.

Saygılarımla
    Mastercodex
    (www.mastercodex.com )
  • Teşekkürler Mastercodex, Pro 8200 ve dönüştürücü cihazlar için senden haber bekliyor olacağım...
  • Viewsonic pro 8200'in 3d desteği hakkında bilgi bekliyoruz. Gerçi pek bir umudum yok çünkü öyle olsa (fiyatı ve 1080p olması yüzünden) çok konuşulurdu. Tabii benim listemde 1. sırada olurdu. Diğer firmaların bu tarz modelleri (1080p ve 3D destekli) 5000-6000 eurodan başlıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halken -- 26 Mart 2011; 5:15:38 >
  • Doğru söylüyorsun halken eğer sitesindeki bilgiler yanlışsa biz hangi kaynağa güveneceğiz diye insan kendi kendine bir soruyor ama hiç merak etme hafta vaşı bana cecap gelecek ve herşey belli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.