Şimdi Ara

3d tarayıcıda render için sisteme uygun anakart, kasa ve soğutucu tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d tarayıcıda render yapabilmek için aşağıda minimum bileşenler var eksikler için önerileriniz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim. Dell iş istasyonu alıp işlemci vs değiştirmem gerekiyor onun yerine kasayı kendim kursam. Kasa, anakart, soğutucu ve power ne tavsiye edersiniz?

Dell Precision T1700 MT CTO Base
    · Intel® Core i7-4790 Processor (Quad Core HT, 3.60GHz Turbo, 8MB, w/ HD Graphics
    4600)
    · 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 Non-ECC
    · 512GB Adata SSD 2.5 inch SATA 6Gb/s, 1M Hrs MTBF, C3 SATA / SSD 2.5inch, 1-2
    Hard Drives
    · 16x DVD+/-RW Drive
    · Nvidia Quadro K4200 4GB (2 DP, DL-DVI-I) (1 DP to SL-DVI adapter)
    · US English (QWERTY) Dell KB212-B QuietKey USB Keyboard Black
    · Dell Optical (Not Wireless), Scroll USB (3 buttons scroll) Black Mouse
    · Dell P2414H 61cm (24") LED monitor VGA, DVI-D (1920x1080) Black SWI
    · Dell Precision T1700 MT Up to 90% Efficient 365W TPM Chassis (Thunderbolt Ready)
    · Integrated Intel SATA Controller
    · Internal Speaker
    · Windows 7 Professional 64Bit

• Dell iş istasyonunda xeon varken neden 4790 istediğinizi anlamadım xeon işinizle sorun mu çıkarır Hangi modelde söküm yapmayı düşündünüz k4200 bulunduran Roma modeli var onun işlemçisi 4790 dan daha üstündür dual xeon 2630 v3 taşır (doğal olarak tuzlu)

Normalde önerim toplayın olurdu ama yapılacak iş spesifik baya bu yüzden workstation daha iyi olabilir. benden çok daha bilgili insanlar da yardım edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Mayıs 2015; 1:28:31 >
  • Aslında xeon veya 4790 seçimi bana ait değil, tarayıcıyı satan firma minumum bu konfigurasyonu istiyor. sanırım yurtdışında dell e istedikleri konf. yaptırabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.