Şimdi Ara

3D Tv'im var. Kağıt gözlük iş görür mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SG gözlükler her TV modeline göre farklıdır. Her gözlük her TV ile uymaz. O yüzden de çok dalgalı fiyatları vardır. Acaba Vatan'da filan kampanya indirimlerine dahil olur mu ki?
  • Evet 3300 D6000 üzeri için iyi yalnız, fiyatlara bakacak olursak:

3050 kodlu gözlük yurtdışında 20 $ civarında, Samsun Türkiye sitesinde ürünü göremedim yalnız..
    Bunu almayı düşünüyorum bunun ne farkı vardır ki? (elbette bir fark var tabi ama en azından o da samsung)

Tv'im D6200..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat48 -- 17 Ocak 2012; 20:40:27 >
  • sayın dusty
    3050 modeli, d6200 ile uyumlu, müsterih olun
    http://samsung.de/de/Privatkunden/TVHeimkino/Fernseher/Zubehoer/ssg3050gb/SSG-3050GBXC/accdetail.aspx?atab=compatibleproducts

3D Tv'im var. Kağıt gözlük iş görür mü?

3D Tv'im var. Kağıt gözlük iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 17 Ocak 2012; 21:35:18 >

• Çok sağol hocam, bu gün iki adet sipariş verdim, hem deneme amaçlı, hemde sayının fazlalığı gümrük sıkıntısı olabilir (yorumlara göre) düşüncesiyle..

Gözlükler gelince bilgilendiririm sizleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat48

3-5 değil hocam %70 fark ediyor..

Yalnız @yyusa, televiziyon D6 serisi.. bu gözlüklerinde seriler ile ilgisi varmış. dediğine bir bakayım sağol..

Samsung ssg 3300 sarjli gozlugu suanda ebaydan alirsan kaca alirsin,
    Yuzde 70 fark olmaz merak etme.

Burdan garantili taksitli yada nakit tek cekim 90 tl ye alabiliyorsun, bu gozlugu ebaydan 30 tl ye alabilirsen direk ticaretini yap.

Ssg3300 gozluk D serisine uygunudr. Bende 51D550 var vbe kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

SG gözlükler her TV modeline göre farklıdır. Her gözlük her TV ile uymaz. O yüzden de çok dalgalı fiyatları vardır. Acaba Vatan'da filan kampanya indirimlerine dahil olur mu ki?

vatan ssg 3300 modellerini kampanya ile 99 a satıyor,

aynı gözlük EW de 299 MM 299 darty 299 Teknosa 279 (teknosa 1 kere kampanya ile 99 a sattı) satılıyor,

ssg 3100 pilli
    ssg 3300 şarjlı
    ssg 3500 şarjlı

bu 3 gözlüğü kullanan biri olarak aralarından 3300 modelini öneriyorum, 3100 modeli pilli ve pil bitti derdi var, sürekli pil almakta cabası.
    3500 modeli şarjlı ama yanları açık olduğundan yandan ışık alabiliyor yada camından arka kısmı yansıtabiliyor, ayrıca büyük bu gözlük, genelde gözlük kullananlara öneriliyor, sebep plarakta gözlüğünüzün üstüne takabiliyorsunuz,

3300 modeli surata güzel oturuyor ve yanları kapalı, pil derdi yok usb den şarj et kullan.

tabiki bütçe meselesi önemli, az para değil bu gözlükler, 5 tane alsan 500 tl ( şahsen ben 500 tl verdim ) ama alınabilecek güzel bir gözlüktür 3300 modeli.

@nihat48 siparişi vermişsin hayırlı olsun, umarım sorunsuz eline ulaşacaktır ürünler, ben 3500 modelini ebaydan almıştım sorunsuz elime ulaşmıştı,

alacağınız ürünlerin fiyatı gümrüğe takılma riski taşıyorsa satıcıya söylediğinizde faturayı düşük gösterebiliyor buda bilginde olsun

ama rakam belirtmelisin yoksa 110-120 $ lık gözlüklere 5$ fatura kesebiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Hocam 70 $ civarında ebayda 3300..

Sağol kardeş, ben iki tane dediğim gibi (başlangıç olarak) 3050 aldım 80 tl'ye mal oldu.

3300'ü de bundan sonra denemek isterim tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat48

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Hocam 70 $ civarında ebayda 3300..

Sağol kardeş, ben iki tane dediğim gibi (başlangıç olarak) 3050 aldım 80 tl'ye mal oldu.

3300'ü de bundan sonra denemek isterim tabiki..

öyle yada böyle sonuçta 3d keyfine geçtin güle güle kullan :)

iyi seyirler.
  • ikide bir pil bitmesi gibi bir durum yok. bir pil tam 50 saat gidiyor. 5 adet pil, çoğu sitede 6 TL. alın 2 paket pil, bir daha pil ile işiniz olmaz
    http://www.hizlial.com/elektronik/sarjli-piller-sarj-cihazlari/maxell-cr2025-lithium-para-pil-5-li-kartela_05.010.1458.0002.htm
    gözlüklerin arasındaki temel fark, pilli, şarjlı olması, şarjlıların da usb den ya da indüktif şarj edilebilmesi ya da üzerine numaralı cam takılabilme gibi atraksiyonlar. temelde hepsi aynı cam ve çalışma mantığına sahipler

• Gözlüğüm geldi, tavsiyeler ve yardımlar için teşekkür ederim dostlar,

Yalnız gözlük ayarını beceremedim sanırım : )
    Görüntü 3D alamıyorum, iki ayrı görüntü çıkıyyor..

Ufak bir ayırlama falan var mı? Veya gözlüğü tv'ye tanıtma gibi birşey falan..?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.