Bildirim
3D Tv'im var. Kağıt gözlük iş görür mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.ebay.com/itm/3D-SSG-3050GB-SAMSUNG-Battery-Glass-2011-TVs-1EA-SSG-3100-FOLLOW-UP-MODEL-/120840846967?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c22acfe77#ht_1856wt_1270
şu an 20 USD civarında orijinal gözlükler var. 3d tv için bu tip bir gözlük şart. gözlük fiyat farkı, kalitede fark yaratmıyor -
Sağol kardeş, ebay yurtdışından görnderim yapıyor sanırım, ben 3-4 tane alacam kargo aradaki farkı kapatmasın yine.. -
3d sistemi kendi arasinda birkac sisteme ayriliyor o kagit sistemler cok eski bir yontem yeni model 3d sistemlerde calismaz -
verdiğim likteki kişi ücretsiz gönderiyor, 74 euroyu geçmediği için 4 gözlükte gümrükte de sorun çıkmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: agtr
verdiğim likteki kişi ücretsiz gönderiyor, 74 euroyu geçmediği için 4 gözlükte gümrükte de sorun çıkmaz
Sorun çıkıp çıkmaması gümrük memurlarının insifiyatifinde ne yazık ki. -
artık çok değil. limit 250 USD iken, aynı üründen çok sayıda getirtmek ticarete giriyor ve vergi alınıyordu. son çıkan genelge ile limit düşürüldü ama istediğiniz kadar alabiliyorsunuz, limiti geçmemek kaydıyla. yukarıda 74 yazmışım yanlışlıkla, 75 euro olacak -
Teşekkürler arkadaşlar..
agtr, dediğin adresten alacaktım ama üyelik kaydı sayfasında hata veriyor. Sonra deneyeceğim tekrar... -
Kağıt gözlük yine kullanırsın buna uygun red / cyan 3D yayınları indirirsen ama bayağı saçma olur. 3D TV lerin 3D standardı SBS yayındır. -
quote:
artık çok değil. limit 250 USD iken, aynı üründen çok sayıda getirtmek ticarete giriyor ve vergi alınıyordu. son çıkan genelge ile limit düşürüldü ama istediğiniz kadar alabiliyorsunuz, limiti geçmemek kaydıyla. yukarıda 74 yazmışım yanlışlıkla, 75 euro olacak
ben 70 diye biliyorum -
70 dolar mı euro mu? yada 75...
Çünkü 3 gözlük 63 dolar ediyor, eğer 70/75 $ ise dördüncüyü almayacağım.. Eğer euro ise kıl payı kurtarırım, 84$ falan oluyor 4 gözlük...
techraven < beni idarelik 3d göstersin diye düşünüyordum ama arkadaş sağolsun ebay'ı tarif edence idarelikten önce aslını alacağım artık nasipse.. -
-
(agtr) Yüzbaşım çok sağol, +rap-map verebileceğimiz somut bir teşekkür var mı? -
faydalı olabildiysek yeterli hocam -
quote:
verdiğim likteki kişi ücretsiz gönderiyor, 74 euroyu geçmediği için 4 gözlükte gümrükte de sorun çıkmaz
isterse gözlüklerin 4 ü 10euro olsun. Gümrük görevlisi o gözlükleri ticari amaçlı olarak algılarsa , imkansız o gözlüklerin geçmesi -
http://www.gumruk.gov.tr/tr-TR/emevzuat/Genelgeler/2011-23.pdf
gümrük memurları, mevcut kanun ve mevzuata göre işlem yapar, keyfi uygulama var ise şikayet etmelisiniz. bir takvim yılı içerisinde, 5 kez, her bir defasında 75 euro'yu geçmeyen ürünü (kozmetik, cep telefonu, sporcu gıda takviyesi vs hariç) gümrük ödemeden getirtebilirsiniz. genelgede de belirtildiği gibi, bu rakam aşılırsa, alışverişleriniz ticari kapsamında değerlendirilir.
-
O kadar da zor değil yahu ebay'den alışveriş yapmak. O kadar insan var burda 3D gözlük getirten. D serisinden 3D TV'ye karton gözlük ayıp olur be yahu TV'ye -
samsung 3d gözlükte ssg3300 modelini öneriyorum, vatand zaman zaman kampanya yaparak 99 tl ye satıyor, ebay daha pahalıydı 2 ay önce ben aldığımda, eğer 99 tl nin daha altında ( 3-5 tl için değmez) bulursanız alabilirsiniz,
riske girmeden garantili ve daha hızlı sahip olmak için 3-5 milyon fazla vermeye değer. -
3-5 değil hocam %70 fark ediyor..
Yalnız @yyusa, televiziyon D6 serisi.. bu gözlüklerinde seriler ile ilgisi varmış. dediğine bir bakayım sağol.. -
quote:
http://www.gumruk.gov.tr/tr-TR/emevzuat/Genelgeler/2011-23.pdf
gümrük memurları, mevcut kanun ve mevzuata göre işlem yapar, keyfi uygulama var ise şikayet etmelisiniz. bir takvim yılı içerisinde, 5 kez, her bir defasında 75 euro'yu geçmeyen ürünü (kozmetik, cep telefonu, sporcu gıda takviyesi vs hariç) gümrük ödemeden getirtebilirsiniz. genelgede de belirtildiği gibi, bu rakam aşılırsa, alışverişleriniz ticari kapsamında değerlendirilir.
mevzuatı tam incelerseniz . Birden fazla ürün getirdiğiniz zaman (aynı üründen) bu yorumlama olayı neredeyse gümrük memurunun insiyatifine bırakıldığını görürsünüz.
1 ürün ya da 2 ürüne birşey demeyebilirler ama 4 ürünü isterse ticari kavrama sokabilir.
birde şikayet konusu demişsiniz , isterseniz bir deneyin , bakın bakalım bundan sonra 1 kibrit çöpü bile alabiliyor musunuz y.dışından
Benzer içerikler
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- lg tv kablosuz internete bağlanma sorunu
- samsung tv duvar aparatı vidası
- eski lg tv güncelleme
- philips tv kanal taşıma
- apple tv ne işe yarar
- tcl qm6k
- oled yanığı
- beyaz eşya markaları
- miracast nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X