Şimdi Ara

Televizyon Panel Değişimi mi Yeni Televizyon almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıllık Samsung TU8000 50inç televizyonum hata verdi sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor. Neyse birkaç televizyoncudan fikir aldım ve panelin değişmesi gerektiğini söylediler. Panel Değişimi 8000 TL (1 yıl garanti) şu an ortalama bir televizyon da 15-20 bin TL. Panel değişiminden sonra bir sıkıntı yaşanır mı TV eskisi gibi olur mu onu da bilemiyorum. Bu şartlarda sizce yeni TV almak mı daha mantıklı panel değiştirip kullanmak mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ben de aynı ikilemde kaldım, siz ne yaptınız acaba?

• Şu an yedek televizyonu kullanıyorum. Panel Değişimini önermediler pek ben de o maliyete girmek istemedim. Durumları toparlayınca yeni TV alacağım.

• KayzerSozze kullanıcısına yanıt

Anladım, yedek TV yok bende, panel fiyatı 13k diyorlar ama televizyonun yenisinin eşdeğerleri 50k'dan başlıyor. O kadar bütçem yok maalesef ama daha alt kalitede bir TV almak da istemiyorum. Ne yapsam bilemedim, panel değişimini neden önermemişlerdi hocam ? Benim dezavantajları konusunda pek bilgim yok, internetten araştırıyorum orda da pek bir şey bulamıyorum maalesef

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim. Benim televizyonum 3 yıllık. Tv'nin ortalama kullanım süresinin 5 yıl olduğu söyleniyor genelde hani bir taraftan yaptırsan yarın başka taraftan hata verecek diyorlar. Panel değiştiği halde tekrar paneli bozulan varmış onun için de önermiyorlar. Eskisini tamir ettirmektense daha düşük bir marka da olsa yeni teknoloji bir şey almanın daha mantıklı olduğu söyleniyor.

He bir de paneli değiştirecek televizyoncu panel değiştikten sonra 4-5 sene sıkıntı yaşamayacağımı iddia etti ama olumsuz yorumlar çok olunca kendisine güvenemedim.

Benim televizyonum samsung Evet muadilleri 22-24 bin lira ama vesteller 12-14 bin lira. Şahsen panele 8-9 bin vermektense daha düşük marka da olsa 3 yıl garantili yeni TV almayı yeğlerim. Zamanında Samsung aldık da ne oldu sonuç ortada.

• Hocam panel değişimi yerine ürün değiştirmeniz daha mantıklı randıman tutmaz bence bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.