Şimdi Ara

3D VE SMART İÇİN TV ALMAK İSTEYENLERE BİRKAÇ ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geforce 1 ile bundle verilen 3d stereoscopic gözlükler zamanından beri 3d kullanan birisi olarak birkaç öneride bulunmak istiyorum.

ÖNCELİKLE PASİF (LG SERİSİ)
    LG 660s kullanarak pasif 3d deneme şansını buldum. Sinemada da real 3d (pasif) izliyorum genelde. Pasif 3d gözlükler polarize olarak çaliştiği için ekrandan görüntü kaybı oluşturuyor. 1080p çözünürlüğümüz oluyor 540p ve bu kaybi ekranın yanına yaklaşarak görebiliyoruz. Uzaktan çok farkedilmiyor ama bir gözlüksüz seyir gibi değil. Artısı Kesinlikle Aktif gözlüklere göre daha az göz yoruyor sallanmıyor titremiyor ortamı karanlıklaştırmıyor. Gözü sorunlu, 3dde hemen başı dönenlere daha uygun bir sistem bence Saatlerce izlenebiliyor.

AKTİF (SAMSUNG VE DİĞERLERİ)
    f6650 tv yeni aldim daha kullanamadım.. Ama yıllardır pcde Nvidia 3dvision Aktif 3d kullanan biri olarak Aktif 3d durmadan sürekli takmak istemediğiniz bir sistem. Etraf kararir, klavyenin kumandanın yerini bile göremezsin karanlıkta ışıklara baktığın zaman pırpır etme durumu olabiliyor ama görüntü daha kaliteli ve bana göre daha keskin 3d oluşturuyor.

SMART TV OLAYI
    Smart olayına gelirsek LG 660s tv flash player desteklediği için web browseri ile sitelerden girip çocuğa acarim filmi izlesin gibi düşünceleriniz varsa işinize yarayabilir ama bicapste 720p film açınca belirli bir süre sonra 10-15min bellek hatasi verebiliyor. tekrar yükle diyerek ileri sararak izlenebilir ama yorar.. 480pleri uzun uzun izledim sorunsuz olarak... Media playeri mükemmel herşeyi açıyor. Altyazı font ayarlari çok çok beğendim.

F6650yi daha inceleyemedim inceliyince samsung hakkında görüşlerimi de yazacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.