Şimdi Ara

3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Geçen seneden beri kullandığımız prusa i3 klonu bir 3D yazımız vardı. Bu senenin başında nozzleda tıkanıklık oldu. Head kısmını komple parçalarına ayırıp nozzle temizledik. sonra tekrar montajını yaptık. bir süre güzel yazdı. Sonra anlayamadığımız bir şekilde filament akşı olurken baloncuklar çıkarmaya başladı. videoda görebilsiniz. bu bizim baskı kalitemizi çok düşürdü. Bir de özellikle destek yapılarını modele o kadar yapıştırıyor ki desteği ayırırken model bozuluyor. Cura programını kullanıyoruz. Ayarları değiştirmedik. Aşağıya fotoğrafları ekledim.. Filament eskidiği için olabilir mi? Böyle bir durumla karşılan var mıdır? Çözüm hakkında fikri olanlardan yardım bekliyorum.. Herkese iyi çalışmalar ve iyi seneler..

Google Drive Video:

3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu3D Yazıcı Filament Akıtma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunica -- 31 Aralık 2019; 12:49:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.