Şimdi Ara

3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DirectX 7 -> HW: Amd 2400+ (Socket A) Sempron,Abit KV7,512 DDR,VooDoo 5 5500 PCI bu kötü sistemde bile call of duty 2 de bu fps yi veriyorsa performans config ve i7 2600k lı bir sistemde min 150 fps verir heralde.14 yıl önce çımış bir kartla halen online olarak oynanan bir oyun oynanabiliyorsa yuh diyesim gelir:) bide merak ettigim 2 adet vodoo 5 6000 ile sli kurulsa bu oyunun verecegi fps degeri nasıl olur voodoo kartlar sli destekliyor oyunda sli destekli:)
     3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ 3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ 3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ 3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ

kaynak:http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=4026
    sizce fake olma ihtimali nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Nisan 2014; 14:02:50 >

• o kartın yaptığıın çok daha fazlasını şuan cep telefonlarındaki gpu lar yapabiliyor zaten.
  • Adam 15 yıllık karttan bahsediyor şu an ki cep telefonu örneği ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

o kartın yaptığıın çok daha fazlasını şuan cep telefonlarındaki gpu lar yapabiliyor zaten.

/>
  • bence fake benim 8400m gs ekran kartı bile o ayarlarda daha düşük fps alıyordu
  • adamlar windows 7 altında voodoo sli yapmışlar unreal oynuyorlar:)

http://www.youtube.com/watch?v=wHxnz4PN2UY
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Adam 15 yıllık karttan bahsediyor şu an ki cep telefonu örneği ne alaka?

isterse 20 yıllık kart olsun, kartın bu yaptığı iş değil yani demek istediğim grafikler o kadar basit ki o fps nin yüksek olması o karta güçlüymüş izlenimi vermesin, o grafiklerin mario grafiğinden çok bir farkı yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• voodoo 6000 hakkında youtube videosu müzik süper:)
  • su sogutma blogu ile voodoo 6000:)
    en son ebayda 2000tl den satılmış diye okudum bir yerde.

3DFX VOODOO 5 5500 PCİ CALL OF DUTY 2 TESTİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

bence fake benim 8400m gs ekran kartı bile o ayarlarda daha düşük fps alıyordu

burada i7 sistemde 3dmark 2001 se de 5900 puan almış 8400gs 12000 falan alıyor o zaman fake diyebiliriz.yada kullandıgı sistem uçuk bir sistemdir ve performans config kullanmıştır belkide öyledir.
    http://www.youtube.com/watch?v=tDahdeMzkgs
  • quote:

quote:

isterse 20 yıllık kart olsun, kartın bu yaptığı iş değil yani demek istediğim grafikler o kadar basit ki o fps nin yüksek olması o karta güçlüymüş izlenimi vermesin, o grafiklerin mario grafiğinden çok bir farkı yok yani.

O oyunun çıktığı dönemde, bahsedilen kart tarih olmuştu bence güzel bir bilgilendirme olmuş ben o fps yi o kartla almasına şaşırdım.
  • ekran kartı driver ini nerden bulmuşlar ? ekran çözünürlüğünü destekliyormu HD veya FULL hd ?
  • Ben bir ay önce babama aldığım eski bir sistemde fx5700 ile call of duty 2 oynadım.30 fps üstü veriyordu.O kart bu kadar performanslı olamaz.Fakedir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Ben bir ay önce babama aldığım eski bir sistemde fx5700 ile call of duty 2 oynadım.30 fps üstü veriyordu.O kart bu kadar performanslı olamaz.Fakedir muhtemelen.

DX7 DEMİ
  • kusura bakma ama grafikler -dx 7'den olsa gerek- rezil ötesi; cs bile bundan çok iyi, ki kimse cs'yi sistemi tartmak için kale almaz.
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Zamanında ben alıyordum hocam 20tane smoke ile fpsnin ne kadar düşeceğine bakıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın kartın kaç FPS verdiğini de; günümüz oyunlarında bile şu oyunun zevkini veren kaç oyun var, bi sayın hele.
  • cod 2 kraldır hala osn de oynarım zaman buldukça 2 den sonrası tamamen sapıttı zaten.
  • Bildiğin gözlerim doldu şu andan. Ah 3dfx, sahipsiz bıraktın bizi :/
  • quote:

quote:

Call of Duty 2 için 2005 yılı düşünüldüğünde Mario grafikleri diyemeyiz. 2004te Far Cry çıktığında ağzımız açık kalmıştı mükemmel grafikleri vardı ama şimdi çöp oldu. Yani yorumunuz anlamlı değil şuan bir çok grafikleri üst seviye oyun oynuyoruz bir 10 yıl sonra bunlarda çöp olacak ama 10 yıl sonra misal Crysis 3 veya Killzone vb bir oyuna "grafikleri o kadar basit ki" demek çok manasız olurdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.