Şimdi Ara

3Dmark2005!!winfast6800@6800ultra+ @513-980 bios mod~16*6 450mhz2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bios mod yaptım mhz ler fırladı ilk işim hali hazırda yüklü olan Need for speed undergorud2 oynadım 2saat hiçö bir sorun vermedi 513@820 de fakat en fazla çıkabildiğim değerler 513@980 günlük kullanımım 513@820 sizce iyi bir değermi askerden yeni geldim bu arada herkeze slm yanlız şu sorunumu halletmeden 3dmark 2005 2003 benchlerini indirmicem
    epox rda
    twinmos*2 512 ddr
    300 wat fsp psu valla helal
    Amd 2000mhz barton 191 fsb
    sorun şu anakart bios dahil sürücü dahil herşeyin yenisi yüklüfakat agp 4x olarak görüyor sistemi eski sistemde 9700 pro vardı böle bi sorun yoktu resimleri vakit bulursa koycam...
    aytıca riva tuner 16px6v yapılmıştır sağlıklı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark MAchine -- 31 Temmuz 2005, 18:54:23 >

• walla helal kart iyi gitmis
  • Sımdı sen 6800 nu kartına 6800 ultra bıosu yukledın demek.Bikac ss alabılırmıyız.
  • hayır ultra biosu yüklemedim yani 6800 ultra olarak görmüoyr ama ondan daha yüksek seviyelerde çalışıyor ss koyucam tabii thank djinn
  • gpu daki soğutma ne çok fazla çıkmış kaç volt verdin birde 1.7 falan civarimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 28 Temmuz 2005, 19:25:52 >
  • zaten winfastA400ü görenler bilir arka ön tamamen kalın bir bakırla kaplanmış arka ön ramlar ve gpu dahil aslında winfast markasını hiç sevmem bikere f5600 gitmişti ondan önekinin fanı bozulmuştu filan...
  • bu karta 6800Ultra biosunu da yüklesen ne olur acaba.Performans artışı görülürmüymüş bir araştır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

gpu daki soğutma ne çok fazla çıkmış kaç volt verdin birde 1.7 falan civarimi

1,7 mi

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

bu karta 6800Ultra biosunu da yüklesen ne olur acaba.Performans artışı görülürmüymüş bir araştır bence

o karta 6800 ultra biosu yukleyemezsin bikere ultralarda gdd3 ram var bunlarda ise ddr ancak riva tunnerle id oynamasi yapilabilir
  • bizimde tabii + gpuda eXtra soğutmlarımız oldu şimdi resim veriyorum ok ama keşke nfs oynarken görebilseydiniz okadar farkediyorki full detayda miiss gibi
  • hadi hadi mrk ettim resimleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark MAchine

bizimde tabii + gpuda eXtra soğutmlarımız oldu şimdi resim veriyorum ok ama keşke nfs oynarken görebilseydiniz okadar farkediyorki full detayda miiss gibi

ben 3dmark 2005 ve 2003 linki istiyorum... ve 513mhz ye ulaştıgını ve bench aldıgınıda sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

quote:

1,7 mi

baya yüksektir gibime geliyor default voltajde o kadar yapıoyorsa kartta bir sorun vardır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

quote:

1,7 mi

baya yüksektir gibime geliyor default voltajde o kadar yapıoyorsa kartta bir sorun vardır

tabiki def volt deildir ama 1,5 filandir heralde 1,7 cok astronomik bir rakam o kart ve hava sogutma icin hatta chillerden asagisi icin

• dark harbi çok iyi değerler.bi bench koysa şenlenelim.

interyasin değilmi bu şahsiyet bırakdı o niki hehalde kötü anılara sünger çekmiş anlaşılan
  • ya ne bilim hava için tehlikeli doğru da zaten o mesajı arkadaş yanıtlamadan önce yazmıştım 1.5v ta o kadar yapıyorsa o bile çok iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark MAchine

http://interyasin.sitemynet.com/inter/id1.htm resim burdadır buyrun

bench sonucu göremedim..2005 kastır biraz.
  • bench yapabilmem için tam teşekkülü şöyle kolları sıvayıp test yapmam lazım zira bu sistemlde standart puanları geçemiceğim için geçmem içinde çok zaman ihtiyamı olduğu için bi müddet askıya ladım 3dmark benchini ama dediğm gibi nfs2 underrgorund 1024*768 de full detay+ 4*al 16 af açık halde kasılmış durumda zati durun yemek yiyim bi yaw açlıktan ölcem tabii bvenchleride veririz bizaman elbet
  • 1024*768 yetmez ben bile 6600 gt ile 1024*1280 oynuorum 4x 8x
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.