Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B09YHXT12P 1080p 'de her şeyi Ultra oynamak isteyenler için güzel fiyat :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 22 Şubat 2023; 2:16:45 > |
MSI VGA RADEON RX 6650 XT MECH 2X 8G OC RX6650XT 8GB GDDR6 128B PCIE 4.0 X8 (6.409 TL)
-
-
hatalı fiyat olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzelttim saniyesinde yanlış kartın fiyatını yapıştırmışım ama siz de benden hızlı yazdınız helal diyorum :)
-
Vatan bilgisayarda %10 indirim oluyor rx 6700 6.872 tl ye geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 22 Şubat 2023; 3:28:39 > -
Vatan'ın %10 OEM indirimleri filan hikaye hocam daha ucuza satan satıcılar zaten mevcut elektrikler kesildiği için hemen cevap veremedim :)
Link: https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-6700-pulse-10gb-gddr6-160-bit-ekran-karti-p-44036
-
Arkadaşlar konu dışı ama 2200g işlemcim 400w 6pin güç kaynağım var.. çok oyun oynayan biri değilim o yüzden apu beni idare ediyordu birkaç yıldır ama artık oyunlarda bayağı kasıyor.bana onerebileceginiz f/p ekran kartı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 22 Şubat 2023; 7:37:37 >
3-4 aydır rx 6700 pulse alma niyetindeyim, rx 570 i satarsam alacağım
bu arada mech modelleri tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla
-
Çin modelleri dışı en alt model. Düzgün kasanız varsa çok sıkıntı değil
FP olarak 6500XT önerilebilirdi fakat PSU yetersiz kalır. Uyguna 1650 Super bulabilirseniz sizin için çok iyi olur, PSU değiştirmeye de gerek kalmaz.
-
telegram botu var ordan gördüm
Tşk ederim hocam bilgilendirme için..
Evet sinerjiyi de görmüştüm sinerji taksit işinde fazla abartmış peşin harici fiyatlar çok artıyor 600 tl vade farkı çıkarmışlar taksit sayısı az da olsa aşırı vade farkı alıyor. Vatan da 6 taksit de vade farkı yok 12 taksitte yaklaşık 370 tl fark çıkıyor. Artık firmaların birbirleriyle anlaşıp iş yaptıklarını düşünmeye başladım vatan indirim yaptık muhabbeti yapar halbuki değeri bu birisi biz de ucuz yaptık der bi yerde 4k olan şey diğer tarafta 8k piyasa iyice allak bullak oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 22 Şubat 2023; 12:50:20 > -
Taksit konusunda bir abartı olduğunu düşünmüyorum, 6 ay vade farkı olmaması banka anlaşmaları olduğu içindir. 6 ay ücret almadıkları için totalde 12 ayda 6 ay faiz ödüyorsunuz gibi düşünebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taksit olayında haklısınız firmanın bankalar ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde belirleniyor o durum bu da satış adetleri ile alakalı tamamen Vatan’ın 1 günde sattığı mal adedi ile Sinerji’nin ki elbette bir değil bu yüzden Vatan’ın bankalara karşı eli daha güçlü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 aydır pulse rx6700 kullanıyorum serin ve sessiz bir kart tavsiye ederim.
Yeni sistem topluyorum aldığım kart sendekinin aynısı. Ama sistemi tamamlamadığım için tecrübe edemedim, nasıl yazılımla alakalı sorunla karşılaştın mı?
-
570 ilanını görenedim hocam detaylarını fiyatını pm atarmısınız?
-
Nadiren wattmann hatası alıyorum bu da genellikle sistemdeki işlemci ve ram overclock stabilitesinden kaynaklanıyor. Bunun dışında yazılımsal bir problem yok. Amd arayüzü Nvidia'dan çok daha kullanışlı.
Kartın soğutma performansı fazlasıyla yeterli. Ben ekstra olarak undervolt ettim. Hem kart daha az elektrik tüketiyor, hem de daha az ısınıyor. Oyunda 60 dereceyi geçmiyor.
İşlemci olarak da R5 5600 kullanıyorum tavsiye ederim.
O zaman problem yok demektir, oc filan pek işim olmaz. Ama undervolt olayını yapayım. Çok teşekkür ederim.
Anakartı aldım sistemi AM5 topluyorum.
-
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun sisteminiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X