Şimdi Ara

3dMax ...(0xc000007b) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın arkadaşlar bir program kurarken portalsepeti illetine bulaştım ve onu kaldırıcam diye bir birinden farklı bir sürü program
    yükledim kaldırdım ve en sonunda herşeyi berbat ettim. Çoğu kullandığım programların dosyalarını silmişim sanırım aşağıda ki gibi bir hata
    almaya başladım oyunlar gitti oyunlara üzülmedim fakat 3dMax programını da açamıyorum. Final için proje yetiştirmem lazım kaldırıp
    yeniden kurma
    k dışında tavsiyesi olan var m acaba?

Konuyu yazabilceğim daha iyi bir bölüm varsa lütfen söyleyin en uygun burası gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvalikonur1912

Sayın arkadaşlar bir program kurarken portalsepeti illetine bulaştım ve onu kaldırıcam diye bir birinden farklı bir sürü program
    yükledim kaldırdım ve en sonunda herşeyi berbat ettim. Çoğu kullandığım programların dosyalarını silmişim sanırım aşağıda ki gibi bir hata
    almaya başladım oyunlar gitti oyunlara üzülmedim fakat 3dMax programını da açamıyorum. Final için proje yetiştirmem lazım kaldırıp
    yeniden kurma
    k dışında tavsiyesi olan var m acaba?

Konuyu yazabilceğim daha iyi bir bölüm varsa lütfen söyleyin en uygun burası gibi geldi.

sistem geri yüklrme yapabilirsin.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    yaptım yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvalikonur1912

yaptım yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum

aslında kendinizde söylemişsiniz portalsepeti kaldırıken sistem dosyaları zarar görmüş olabilir.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=la%20aplicacion%20no%20se%20pudo%20iniciar%20correctamente%200xc00007b şöyle bir video buldum. bi dene istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.