Bildirim
3ds gateway online oyun?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chamlychaly
beyler konsola gateway kart aldım. benim sorum şu olacak. new super mario bros 2 nin videolarından gördüğüm kadarıyla co op özelliği var. gateway kartla online oyun oynanabiliyor mu?
Gateway kartım yok bilmiyorum :D ama new mario 2 co-op'u online değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
quote:
beyler konsola gateway kart aldım. benim sorum şu olacak. new super mario bros 2 nin videolarından gördüğüm kadarıyla co op özelliği var. gateway kartla online oyun oynanabiliyor mu?
Gateway kartım yok bilmiyorum :D ama new mario 2 co-op'u online değil.
co op olayı nasıl işliyor. mesela ben istanbuldayım arkadaşım izmirde bir servara bağlanıp co op yapamazmıyız -
If you and a friend each have a Nintendo 3DS system and a copy of the game, you can play through the entire game together with a local wireless connection. Collect double the coins, team up for devastating double Ground Pounds, and more. A buddy can even join in to help when continuing from your Solo Play save file.
aynı internet kafede kantır atmak gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: terliklihayvan
If you and a friend each have a Nintendo 3DS system and a copy of the game, you can play through the entire game together with a local wireless connection. Collect double the coins, team up for devastating double Ground Pounds, and more. A buddy can even join in to help when continuing from your Solo Play save file.
aynı internet kafede kantır atmak gibi.
oynamak isteyince bunumu yazıyo
-
super mario 2'nin sitesinde yazıyor. ayrıca online oynamak için cihazın son sürümde olması gerek. yanılmıyorum değil mi? getaway en son 6'da çalışıyor bildiğim kadarıyla. son sürüm 7. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
quote:
Gateway kartım yok bilmiyorum :D ama new mario 2 co-op'u online değil.
co op olayı nasıl işliyor. mesela ben istanbuldayım arkadaşım izmirde bir servara bağlanıp co op yapamazmıyız
Hayır :D 2 3ds şart. Tek kart yeterli ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X