Şimdi Ara

[3DS] Pokemon Y Satılır (Kutusuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pokemon y PAL oyun kasetimi satmaktayım orjinal oyun olup sadece kutusu yoktur ayrıca bitirdiğim için satmaktayım herhangi sorun yoktur alıcı arkadaşlar bana ulaşabilirler online yada birebir görüşerek alışverişi yapabiliriz mesajla ulaşabilirsiniz fiyatı 100tldir.

[3DS] Pokemon Y Satılır (Kutusuz)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• +++

• dostum kutulusu kargo dahil amazon us den 119 TL ye geliyor amazon de den ise 121 tl ye geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

dostum kutulusu kargo dahil amazon us den 119 TL ye geliyor amazon de den ise 121 tl ye geliyor :)

amazondan alırsın hocam o halde kapında kargonla alırsın

• YuseiFud0 kullanıcısına yanıt
    dostm bende oyun zaten var hatta tüm pokemon serisi eksiksiz şekilde mevcut ben senin oyununu satabilmen için fiyata revize yapman gerektiğini söyledim sadece :)
  • EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/nintendo-3ds-pokemon-y-p-GAMESAGAN561

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pokemon-y-3ds-oyun-sifir-orijinal-pal-229587123

Türkiye fiyatları bunlar

https://www.amazon.com/Pokémon-Y-nintendo-3ds/dp/B0053B66KE

Buda amazon yurtdışından gelme ücreti sadece kargoyla sınırlı değil ingilizcen varsa biraz olu kargo ve aktarma ücreti yazıyor bunun dışındada günübirlik gelmez herşeyi tam öğrenip mesaj yazsan dikkate alırdım seni ama mantıklı bir revize söylemiyorsun o ücrete göre bile uygun fiyatta saten kutusu çöp diye atmışdım bir faydasını görmedim kutusunu oynamıyorum neticede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyata revize gerekli gerçekten, gönderdiğin sitelerdeki sıfır oyunların fiyatını baz almana gerek yok. Nintendo'nun Türkiye dağıtımcısı yok, o yüzden Türkiye fiyatı da yok. Ben sıfır oyunu 130tl'ye satan da gördüm. Üstelik ikinci eli forum üzerinde veya başka alım-satım sitelerinde 85-100tl civarına kutulu kitapçıklı bulunabiliyor.( Bende forum üzerinden x versiyonunu 85tl'ye aldım). Kutusuyla oynanmıyor demende ilginç bir savunma şekli ama kutusuz oyunla kutulu oyun arasında bariz fiyat farkı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam goki -- 10 Ağustos 2016; 1:25:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam goki A kullanıcısına yanıt
    Dağıtımcısı olmaması az bulunması anlamına gelir buda ucuz değil pahalı olmasını sağlar boş yazı yazmaktansa alacaksan pm almıycaksan başka forumlara geyik bölümlerine gitmelisin tek tek herkese cevap vermemin sebebi insana değerim yoksa alacağınızdan değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++++++++

• Arkadaş doğru söylemiş. Bu ürüne bu fiyat verilmez. Fiyatı güncellemelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.