Şimdi Ara

Satılık>>> Nintendo DSi(satıldı) ve Nintendo DS Lite(Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo DS Lite satılmıştır. Lütfen mesaj atmayınız. Ve DSi paket halinde 70tl istiyorum.

Merhabalar, 2 konsoluda KORG DS-10 için kullanıyordum. XL aldığım için 2sinede ihtiyacım kalmadı. Konsollar hakkında şöyle diyebilirim; Nintendo DS Lite üst ekranı tertemiz alt ekranında hafif çizikler var, kalemi-şarj aleti mevcut. DSi'ın kalemi mevcut değil, kozmetik olarak fena sayılmaz, kamerası sorunsuz çalışıyor. Kalemi mevcut değil fakat şarj aleti mevcut. Ayrıca üst ekranda küçük bir ölü pixel mevcut. Ekranlarında sadece alt ekranda hafif çizik bulunmaktadır. DS Lite ile beraber R4i Wi-fi + 4 gb hafıza kartı göndereceğim. DSi ile de SDHC-R4 + 1gb hafıza kartı göndereceğim. (DSi son güncellemede olduğu için gönderdiğim R4 ile çalışan firmware'i şuan çıkmadı sanırım. Fakat R4i 1.4.5 ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor.)R4'süz, hafıza kartsız veya şarj aletsiz fiyat sormayın lütfen hepsini birlikte satmak istiyorum. Ayrıca her konsol için 1 er tanede kutusuz orjinal nintendo ds oyunu vereceğim. Konsol başına 80tl istiyorum fiyat konusunda ucuz olduğunu düşünüyorum ve kargo alıcıya aittir, iyi forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 21 Mart 2014; 0:36:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam, iki konsolu birlikte mi satıyorsunuz? Ben sadece ds lite almak istiyorum, mümkün müdür?
  • Evet mümkündür ayrı ayrı satabilirim. PM attım size.

• Almak için PM...
  • güzel cihazlar, uygun fiyat. İyi satışlar.
  • Çok teşekkür ederim, sanırım 2side satıldı. :)

• DSİ Tarafımdan alınacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Nintendo
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DS Lite tarafımdan alınmıştır. İki tarafa da hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim konsollar Fınıshed ın chına ve Squallp nickli arkadaşlara satılmıştır.

Yarın kargolanacaktır.
    Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 13 Ocak 2014; 21:08:19 >

• Arkadaşlar ürünü almaktan vazgeçtim aklınıza bir şey gelmesin ben ekran ve kasa alarak çok daha temiz hale getirip satıcaktım ama

ekran ve kasa fiyatları dolardan dolayı eski fiyatlara göre pahalı geldi Bu şekilde kullanırım diyen arkadaşlar için çok uygun fiyat Satıcı kardeşimdende

çok özür diliyorm Kendisini meşkul ……….ve umutlandırdığım için
  • Hiç önemli değil, an itibariyle Nintendo DS Lite kargolanmıştır. DSi hala satışta arkadaşlar fiyatı 70tl ye çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fınıshed ın chına

Arkadaşlar ürünü almaktan vazgeçtim aklınıza bir şey gelmesin ben ekran ve kasa alarak çok daha temiz hale getirip satıcaktım ama

ekran ve kasa fiyatları dolardan dolayı eski fiyatlara göre pahalı geldi Bu şekilde kullanırım diyen arkadaşlar için çok uygun fiyat Satıcı kardeşimdende

çok özür diliyorm Kendisini meşkul ……….ve umutlandırdığım için

Bu fiyattan satılan ürünleri alıp, ekranları ve kasasını değiştirerek kar edemezsin. Tahminimce başta hesabını yanlış yapmışsın. Dolar 1.9 bile olsa bu ürünün sana getireceği max. kar 10-20 TL 'dir. Basit hesapla söyle oluyor. 70 tl ürün +10 tl kargo + çift ekran + kasa (min 40-50 TL - doları 1.9dan hesapladım). Kısaca 130-140 tl yapıyor. Senin kasasını ve ekranlarını değiştirdiğin ürünü alacak olan kişi bunu almak yerine sıfırını 150-180 tl arasında alacaktır.
    Bu arada rrünün fiyatı 10 numaradır. Bana göre bundan ucuz kimse çalışan dsi yi bu fiyata vermez.

• axeseytan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru diyorsunuz ve teşekkür ederim. :)

Kasa konusunda birşey diyemeyeceğim, çokta kötü durumda değil. Alt ekranın değişmesine gerek yok, sadece üst ekranda 1 adet ölü pixel mevcut. Takıntılı olmadığımız sürece rahatsız bile etmiyor. Ben aldığımda güneş altında ölü pixel görememiştim. Daha sonra uzun süre kullanınca fark ettim. :)

Ekranı'da 26tl ye dx.com'dan sıfır üst ekran alıp değiştirebilirsiniz. Gayette kolay değiştiriliyor...

• Oha ordaki DSI benim 2 sene önce sattığım dsi a çok benziyor Arkasındaki çizikler ve kaleminin olmayışından anladım.
  • Hiç sanmıyorum, İsveç'ten alındı bu konsol. :)

• Fiyat 60tl olmuştur.

• Mesaj olarakta belirtmek istiyorum hala mesajlar alıyorum satıldı mı diye... 2 konsolda squallp arkadaşımıza satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.