Şimdi Ara

3g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3g ye gecmem icin mesaj geldi turkcellden telefonum neo v ama bi 3 g nin getirileri ve götürüleri bana ne olucak acaba bilgi vericek hayır sever var mı_?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls

3g ye gecmem icin mesaj geldi turkcellden telefonum neo v ama bi 3 g nin getirileri ve götürüleri bana ne olucak acaba bilgi vericek hayır sever var mı_?

Kardes sen magarada mi yasiyordun?

3G ile internet hizin artar goruntulu gorusme yaparsin vs. 2G de en yuksek indirme hizi 40 50 kb/s iken 3G de 800 kb/s ye cikar. Getirisi coktur.
  • ya goruntulu konusma hız falan biliyoruz kastım o degil:D problem su odıyecegim tutarda bi degisiklik olur mu bu tutara göre alıcagım hizmetler neler deger mi tarzında:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls

ya goruntulu konusma hız falan biliyoruz kastım o degil:D problem su odıyecegim tutarda bi degisiklik olur mu bu tutara göre alıcagım hizmetler neler deger mi tarzında:D

herhangi bir tutar olmaz. hiç bi fark da olmaz telefonda 3g özelliğini aktif edebilirsin.

sadece telefonun destekliyosa görüntülü konusma yaparsın. internete giriyosan artık daha hızlı girebilirsin v.s

ama herhangi bir eksisi yok para konusunda da kullanım konusunda da
  • bence tek eksisi sarji 2g'ye oranla daha cok yemesi.
  • o zaman yapım yani oyle diyosun dogrumudur_? bu arada bilgiler icin tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.