Şimdi Ara

VODAFONE 4.5G KAPSAMA HARİTASI (2G-3G-4.5G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone 4.5G ile birlikte güncel kapsama haritasınıda sayfasına ekledi. Haritada konum belirterek 2G-3G-4.5G şebekelerinde ayrı ayrı kapsama haritası görülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 1 Nisan 2016; 18:57:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone 4.5G Kapsama Haritası: Geniş Çekim Alanı ve Güçlü Bağlantı

Vodafone, sunduğu 4.5G teknolojisi ile Türkiye'nin dört bir yanında geniş bir kapsama alanı sunuyor. Vodafone 4.5G Kapsama Haritası, bulunduğun konumdaki çekim gücünü ve kapsama alanını kontrol etmeni sağlıyor.

Vodafone baz istasyonu haritasını kullanarak, en yakın baz istasyonlarının konumlarını ve çekim güçlerini görüntüleyebilirsin. Bu sayede, bulunduğun bölgede Vodafone çekim gücü hakkında bilgi sahibi olabilir ve bağlantı kaliteni optimize edebilirsin.

Vodafone kapsama haritası, 2G, 3G ve 4.5G teknolojilerinin hangi bölgelerde desteklendiğini göstererek kapsamlı bir görüntü sunuyor. Bu özellik, seyahat planlarken veya yeni bir konuma taşınırken bağlantı kaliten hakkında bilgi sahibi olmanı sağlıyor.

Vodafone çekim haritası, hem web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden erişilebilir. Bu sayede, istediğin zaman ve istediğin yerden kapsama alanını kontrol edebilir ve planlarını buna göre yapabilirsin.

Vodafone 5G haritası henüz mevcut olmasa da, operatör 5G teknolojisini Türkiye'de yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 5G teknolojisinin devreye girmesiyle birlikte, daha yüksek hızlar ve daha düşük gecikme süreleri ile daha da gelişmiş bir mobil deneyim sunulması bekleniyor.

Vodafone'un 4.5G Kapsama Haritası ile, her an güçlü ve güvenilir bir bağlantıya sahip ol. Vodafone kapsama alanı haritasını düzenli olarak kontrol ederek, en iyi çekim gücünden yararlan ve mobil cihazlarından en iyi şekilde faydalan.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüm Türkiyeyi Kırmızıya boyamış yalana bak
  • Harita yanlış. Bölgemde Vodafone gerçekten 4.5G hizmetini vermiş ama 3G'de destekli görünüyor oysa 3G yok.
  • bu sadece 2g kapsaması
  • CSB
  • Yeni olduğu için sıkıntılı olabilir
    Benim olduğum bölgede doğru çıktı sonuçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçeği yansıttığı yıldızlardan söylenebilir. Veri indirme durumu sıkıntı, hızından da anlaşılıyor. Lte'de bile 20'yi zor geçiyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone nun 4g hızı Tek kelime ile rezalet
  • 3G de rezalet evde cekmiyor boyle sacmalik mi olur

• 3G hizmeti daha iyidi 4G ile iyice battı çok kullanıcı kaybedecekler çok
  • Harita da yalan. Sözde 4.5G çekiyor ama nerdeeeee? Vodafone sınıfta kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Vodafone nun 4g hızı Tek kelime ile rezalet

Evet
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

3G hizmeti daha iyidi 4G ile iyice battı çok kullanıcı kaybedecekler çok

Az ötede oyna avea ci hadi cocugum

• 3g nin 4.5g den daha hızlı olduğu yerde napak kapsamasını
  • bence 4,5 g de en geride duran vodafone fakat zamanla eksiklerini görüp altyapılarını daha güçlü hale getireceklerdir.
  • Vodafone 3mbit ile bağlanıyor bulunduğum yerden yani 2G. Müşteri hizmetlerini aradım efendim full çekmeli sizin bölgede dedi. Bu yıldızlar doğruyu söylüyor. Müşteri hizmetlerinin haberi yok. Turkcell yolu göründü bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvoxcnt

Vodafone 3mbit ile bağlanıyor bulunduğum yerden yani 2G. Müşteri hizmetlerini aradım efendim full çekmeli sizin bölgede dedi. Bu yıldızlar doğruyu söylüyor. Müşteri hizmetlerinin haberi yok. Turkcell yolu göründü bana.

3Mbps ile bağlantı 2G üzerinden yapılamaz. Sizin bağlantınız yine 3G veya 4G'dir. Kapsama sinyalini full alsanız dahi internetiniz yavaş olabilir.
  • Bugün Vodafone müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ordu ilinde komple 4.5 G yokmuş. Ne zaman geleceği de belli değilmiş. Turkcell full çekiyor. Çok fark var aralarında. Artık düşünüyorum değiştirmeyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.